0 oy
156 göst.
Aile kategorisinde (2,265 puan) tarafından
15 aylik olmak uzere nerdeyse 2 3 aydir boyle ama. Neyi yapma diyorsak gozumuzun icine baka baka yapiyor. Guzelce anlatmaya calisiyorum olmuyor. Kızıyorum olmuyor. Bugun eline vurdum icim acıdı aglayacaktim ama onun umru olmadı 2 yasta olur bu inat diye biliyorum 1de basladi ya

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Benim oğlumda çok inatçı yapma diyince bi gülüşü var onu atıyo bana sonra da yapıyo :D genelde dikkatini dağıtıyorum ben o anlarda yapmasın diye o zaman unutuyo yapmıyo. Hayırlı yapmayı pek anlamıyo sanırım ama ilgisini başka yöne çekince sorun yaşamıyorum
(2,265 puan) tarafından
Cekemiyorum ki ilgisini asla o an o seyi yapacaksa illa yapiyor oyuncak telefon hicbir sey vazgecirmiyoe
tarafından
Ya ben yaramazlık yapınca oğlum kendmi tutamıyorum gülüyorum oda ben gülünce beni ciddiye almıyo ama en azndan güldüğüm için o an başka bişe yapıyorum bi bakıyorum unutmuş o yaptığını. Ciddi olamıyorum küçük sopaya karşı :D bide gülerek dene canım mesela bazen zorla tutuyo elimi biyere götürmeye çalışıyo istediği olmasın diye hayır diyorum ağlıyo bende kendmi yere atıyorum gülüyo bu sefer ay düştüm yapıyorum bidha çekiyo düşürüyo sözde beni ama o ara unutuyo mesela götürmeyi
(2,265 puan) tarafından
Insallah benimki de unutur bakalim biraz katır inadi var :) sagol canim
tarafından
Dene canım sende her seferinde farklı bi yol dene illaki bulursun bi yolunu herkesin zayıf karnı vardır :D
(2,265 puan) tarafından
Dogru diyorsun canim deneye deneye bulacaz :)
tarafından
Çok sabır bol dua gönderiyorum sana :)))
(2,265 puan) tarafından
Cok sagol canim cümlemize sabır lazım bu devrin cocuklari fena ❤
tarafından
Fazla zekiler ondan oluyo hep :D olsun maşallah hepsine değişenndğnyada akıllı çocuklara gençlere ihtiyaç var geleceğimiz onlar bizim ❤️
(2,265 puan) tarafından
Insallah canim zeki saglikli olsunlar da biz cekeriz :)
tarafından
Aynen katılıyorum sana :)
-Reklam-
+1 oy
(5,332 puan) tarafından
Bebekler yapma dedikçe yapıyorlar cnm o yüzden çok sık tekrarlamamak lazım hayır kelimesini kullanabilirsin  şimdilik onların dünyasında me,ma olumsuzluk  eki yap gbi oluyor  yapma desende o yap anlıyo
(2,265 puan) tarafından
Denerim sagol canim
0 oy
tarafından
Seçenek sunmalısın böylece dikkati dağılır. Onu yapma gel bunu yap gibi 
(2,265 puan) tarafından
Deniyorum canim asla istedigi seyi unutup bırakmıyor
0 oy
(3,697 puan) tarafından

Aynı benim kız yaa :angel: 30 aylık kendisi  yapma dediğim şeye gözüme bakıyo böyle cok ağır hareketlerle yapiyoruuuum diyo ve yapiyo :D

Onu umursamıyorum zararlı şeyler yapmiyo çok şükür de  her şeye ağlıyo benim de o derdim var..

(2,265 puan) tarafından
Aynen ya anlaya anlaya gicigına yapiyorlar iste :) aglamasi sorun ya insallah cozersin canim. Cocuk yetistirmek cok zormus Allah yardimcimiz olsun
(3,697 puan) tarafından
Aminn aminn. Gerçekten cok zor. Büyüyorlar ama nasıl  iste..

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 213 göst.
8 Kasım 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 72 göst.
8 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 198 göst.
19 Mart 2023 Diğer kategorisinde 1tirtil1cicekannesi (1,248 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 276 göst.
25 Eylül 2022 Aile kategorisinde Ysmnynr (381 puan) tarafından soruldu

405,838 soru

12,162,849 cevap

36,609 kullanıcı

...