0 oy
233 göst.
Diğer kategorisinde (2 puan) tarafından
Salam qızlar doğmaq istəyirəm  ama gəlmir bəbiş  40+5 artıq hələdə  bir hərəkət yoxdu sancı gedir gəlir ama açılış yox  ..bu durumu  yaşayan  varmı  nə.etdiniz necə etdiniz kömək edin lütfən 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ne tatlı konuşuyon yav :))))) inşallah tez zamanda sağlıkla gelir 
(2 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kalp burakıyorum♡
-Reklam-
0 oy
(14,080 puan) tarafından
Anladığım kadarıyla yazayım peki sen dr gittin mi kuzum vaktin gelmiş artık hani 41 haftaya gireceksin artık 
(2 puan) tarafından
Canısı kilosu  dedi artıq saxlaya bilmərik  4kiloya yaxın kilosu  var iri  büyük  bebek  dedi məndədə zayıflama  gedir nə yeyirəm bəbiş  alır süni sancı vermək istəyirlər  ama mən  istəmirəm qorxuram  sanki
0 oy
(4,697 puan) tarafından
Ya CAN AZERBAYCAN hoşgeldin bacım inşallah hayırlısıyla doğurursun ❤️
(2 puan) tarafından
Xoş gün sahibi olasan in şəə Allah əzizim cümlətən in şəə Allah
0 oy
(12,776 puan) tarafından
Galiba 41 bekkerker gelmez ise suni sanci ile acilma varmi diye bakarlar yoksa sezeryana alirlar cnm cok bekleme aman son günlerin sık sık kontr git 
(2 puan) tarafından
Süni sancı  qorxuram  siz keçirdiniz mı?
(12,776 puan) tarafından
Yok ben planlı sekilde sezeryan oldum
Eger gittigin hastane zorunlu değilken sezeryan yapiyor ise istegine bağlı suni sanci kabul etmeden sezeryan olabilirsin
(2 puan) tarafından
Oda zor yani,Türkiyədə  necə olur bilmirəm  ama  burda tanıdığım  çox qızlar əziyyət çəkib,sezeryanı  gerçi  hiç  sevməm  normal doğum  tərəfdarıyam  ama qismət olmur mənə hələ‍♀️
0 oy
tarafından
Hastaneye git 41 e kadar gelmezse suni sancı verirler

Bekleme mutlaka git cnm
(2 puan) tarafından
Gedirəm can süni sancı qorxuram  ama necə hissdir?
tarafından
Diger sancıyla aynı cnm. Allah yardımcın olsun insallah.
(2 puan) tarafından
Çox sağ ol can, amin bahəm in şəə Allah, hamı körpəsini sağ salim qucağına alsın
tarafından
Amin cnm
0 oy
tarafından
Doktor birşey demiyor mu canım. 
tarafından
Ama canım gununde az kalmis. Sezeryan yapmıyorlar mi?
(2 puan) tarafından
Sezeryan  için gerek  yokmuş  normal doğum  uygunmuş, öyle söyledi doktor
tarafından
Canım yürüyüş yap. Merdiven in çık.
(2 puan) tarafından
Vallaha  yapmadığım şey kalmadı, gerçi  hiç  hərəkətsiz  qalmamışam  hamiləlik  boyu, tək qaldığımız  üç ün  kimsə kömək  etmirdi özüm edrdim  hər şeyi, ev  təmizliyi  belə etdim  sancı olur gedir gəlir  ama tık  yok
tarafından
Açılma olmazsa mecbur alırlar sezeryana sen harekete devam et ama o kadar yorma kendini. Ama doktorunu dinle canım. Bebeğin gunu doluyor. Evet zor oluyor suni sancı ama nefes egzersizleri oluyor onlar rahatlatıyor.
0 oy
tarafından
Gelir gelir allahim bu çocuk çok yaramaz geri yerine girsin diyeceğin günler seni bekliyor:)
(2 puan) tarafından
Hərəkətləri artıq məni incidir, ürəyim ağryr  artıq dözə bilmirəm  vallaha
0 oy
(43 puan) tarafından
Benim de öyle oldu ben çok sabırsız biriydim 41 haftama girince suni dediler hemen kabul ettim siz isterseniz bi sorun olmadığı sürece bekleyin derim 
(43 puan) tarafından
Ve benim kızda çok hareketsizdi hep acaba bişey mi var birşey mi oldu diyip kafayi yerdim sakin olun sadece cok az da olsa hareket ediyorsa üzülmeyin
0 oy
(6,687 puan) tarafından
Canim hekimin bes ne deyir?niye gozledir bu qeder?suni sanci vermelidi

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 60 göst.
12 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Nazmin (2 puan) tarafından soruldu

405,554 soru

12,151,038 cevap

36,568 kullanıcı

...