0 oy
877 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

Nasiiiii yaaaaaa ? Jsjsjs

Yargitay bey napiyorsunuz??

Nefes almak da bosanma sebebi olsun mu ? :D

Ben bu adamin kiminle gorusecegiyle ilgili fikir vermeyeceksem neden evlendim bu beyle neden :D

Giyime karisilmaz onda Okeyim :D gidecegi Toplantidan banane zaten :D 

Ama gorusecegi kisiye de karisirim kardesimmmm sjsjsj :D yartigaycim .

21 Cevaplar

0 oy
tarafından

yazinda da dedigin gibi fikir verebilirsin karisamazsin diyor iste :D 

tarafından
Ben bi ust seviyeye gecerim askim ajsjjsjs :D sevmedigim kisilerle gorusemez ❤️ yukarda azcik yumusattim ahahahahha
tarafından
:)) artik ozgur ulkede yasiyoruz aslinda boyle de olmali kadin cinayetleri azalir belki die bunlarin ustunde daha cok duruluyo bakalim.. bundan sonrasi herkesin eli baskalarinin cebinde olucak herhalde :)
-Reklam-
0 oy
(1,243 puan) tarafından
Benden çok selâm o Yargıtay a oldu şekerli kahve alirmi ki 
tarafından
Ayy Bi ikram et kusummm sjjsjsjs ❤️
0 oy
(1,371 puan) tarafından
Ozaman kimse evlenmesin yada herkes bowansin:))) bu nasil karar
tarafından
Jsjsjsjs bu ne ya :D ben karisim beyime .Hem niye karismamayim demi ? :D
(1,371 puan) tarafından
Tabiki yanii  seven insan kiskanir ve dozunda kariwmalar oluyor))
0 oy
(3,290 puan) tarafından
Bence gayet mantıklı evleniyoruz diye kimse kimsenin malı değil ki o ne yapacağıma karışsın düşüncesini söylesin bazıları bu sebepten şiddet uyguluyor 
0 oy
tarafından
Tvde gördüm doğum günü kutlamayan kocaya son boşanma sebebi yakında os. Uruk içinde boşanma sebebi yaparlar çünkü onun içinde burda çok şikayet li postlar açılıyor :)) 
tarafından
Jsjsjshshshshshshshshs ayyy cok osuruyorsun .Bosanmak istiyorum senden sjshdhhdhd
(1,697 puan) tarafından
Sürekli yanınızda osuran kocayı da boşayabilirsiniz bu da yasal kızlar. Çünkü ortak yaşam alanının refahını bozmak da bi gerekçe hahshshshs
tarafından
Hshshshshshshshshshshshs :D ayy bu neee yaaa.Yargitay boyle seylerle ugrasirken ciddi kalabiliyo mu ki ? Ben kalamiyorum da ahhaha :D❤️☺️
(1,697 puan) tarafından
Öyle deme kız sinek de küçük ama mide bulandırır. Küçük de olsa rahatsız edici şeyler uzun vadede tekrarlanınca gerçekten yıpratıcı olabiliyor
0 oy
tarafından
Saçma sapan seyler yapıyorlar ya onlarda şaşırmış 

Eşinin telefonundan aldatmaya dair yazışma foto kayıt fln alan olursa o haksız oluyormus karşı taraf haklı oluyormus ne alaka yav adamın pisliğini gün yüzüne çıkaracak ki boşansın ne mal olduğu ortaya çıksın 
tarafından
Ayy evet o da cok salakcaaa .Kisinin mahremiyetine aykiriymis.Olduu canim o yazissin, aldatsin ben casus yazilim yukleyince hatali olayim ksksjsj sacma sapan .Yargitay sasirmis :D
0 oy
tarafından
Ceza vermeleri kişilere vermiyorlar ama boşanma dedin mı her şeye boşanma diyorlar adamın 23 tane sabıkası var adam 24 ü işliyor adamı serbest bırakıyorlar bunların verdiği kararda mantıklı bir şey aramayın 
tarafından
Ayy kuzuuuu o zaten beni delirtiyo .Katil, sapik gezsin ohhh sallana sallana .Bosanmaya takmislar tovbe ya.
0 oy
tarafından
Ya yargıtay  kadınsa:)
tarafından
Jsjsjsjshshshshs ayyy yargitay hanimefendicigim diye duzeltiyyorum shshshsh❤️☺️ :D
0 oy
tarafından
Bizi bir celsede boşar ozamn :))ama ben boşamam o ayrı bir konu herseye ragmen o benim canım ❤❤
tarafından
Bizi de boşar hahshs hatta esime tazminat oderim o derece sjhshshsh ❤️☺️ :D
tarafından
Hahahaaaa bizimkide tam tersi kuzu  :))
0 oy
(1,822 puan) tarafından
Jsjsjs gebertirim onu 
tarafından
Hshahahahahhaha :D ☺️❤️ all iste bu da tehdite giriyo ehhehehehe .Yargitay gormesjn
(1,822 puan) tarafından
Jsjsjs Yargıtay bizi hemen bosar bunu görürse hahahah birde evde ettiğim tehditleri görse eşim için erkek sığınma evi açar jsjsj
0 oy
(93 puan) tarafından
Boşanmak isteyenleri bosuyolarmis gibi böyle gerekçeyle boşanan varmi acaba benim mahkemem 4 yıl sürdü darp raporum vardı izlediği pisliklerin ekran  görüntüleri vardı ama bosamadilar nedense en son çare herseyden vazgeçtim anlaşmalı oldu ben adaletin olduguna inanmıyorum 
tarafından
Kim inaniyor ki kusummm ❤️ Adalet yok ulkede.
0 oy
(13,316 puan) tarafından
Sen de brütüs ❤️ işte ben özel alan veya çalışma hayatına karışmayın derken boşuna konuşmuyorum çünkü doğrusu bu. Bireysel özgürlüğe kasıt çünkü 
(13,316 puan) tarafından
Hıı duydum onu ben de :) eve gelmesini istemeyebilirsin o ayrı ☺️❤️ ama çok yazıyorlar burada o takip sistemi bu WhatsApptan kopyaladım erkek olarak değil sadece kadınlar da çok yapıyor
tarafından
Amannn o takip sistemiyle hic isim olmaz kusumm ☺️❤️ :D ugrasamam.Merak da etmiyorum.Naparsa yapsin yani kendini yoramam
(13,316 puan) tarafından
Boşver kız o kadar saçma ki zırt pırt uyarı veriyor bir kere eşimin işi için yüklemiştik telefona iş arkadaşlarını takip ediyordum :D
tarafından
Hahahshshshshshshshshs :D yaa yerimmm shhshshs ❤️☺️
(13,316 puan) tarafından
Kız öyle deme bir kere böyle yalan değil de gizlemesini yakaladım kavga ettik sonra dedim sil uygulamayı istemiyorum :D ❤️
0 oy
(14,429 puan) tarafından
Kadin sokak ortasında öldüresiye dövülüyo

Göŕüntüsü var,adam serbest kalıyo

Gideceği toplantıya karışmak boşanma sebebi

Peeeeeeh
tarafından
Yine Sacmaliyo yargitay jsjsjsj
0 oy
(11,679 puan) tarafından
Bizde fikir verdik deriz =D
tarafından
Ehhehehehe :D
(11,679 puan) tarafından
Allah Allah =D yalan diyeni de dürtmüyolar ya=D
0 oy
tarafından

Ben karışırım hiç bir kanunda bosuyamaz beni:D yerse boşasın:D

tarafından
Helall beeee ❤️☺️ :D
tarafından
:)))))))
0 oy
tarafından

Şiiiiitttt şerife kocam duymasın bunu sessiz ol :)

tarafından
Ayy benimki de duymasin jsjsjsjs aramizda kuzuuuu:D☺️❤️
0 oy
tarafından
Tabi ki karışırım yargıtay bakarsak bizim çoktan boşanmamız gerekirdi 
tarafından
Yargitay yine yapti rutin sakasini jsjsjsjs sakaciiii❤️☺️:D
0 oy
(3,102 puan) tarafından

Yartigaycımm:)

tarafından
Canim yargitayim☺️ :D❤️
0 oy
(671 puan) tarafından
Ne demek gideceği toplantıdan banane olur mu kız hadi bayanlarla toplantı yaparsa :) o ise benim el atmam lazım birkere mümkün değil eğer boşanma sebebiyse cinayet sebebi de olur bu tarz şeyler benim için
tarafından
Hahahahshshshhshshshshshshhshs :D yerim yaaa ☺️❤️
0 oy
(253 puan) tarafından
Aman ben o işe gelemem arkadaş nefesine bile karışırım yok ya afedersin beni aldatsin zaman bende afferim aşkım aldattin gayet normal mi  diyeyim yani buda o hesaba çıkıyor kesinlikle yanlış 

İlgili sorular

+2 oy
54 cevap 1,174 göst.
+1 oy
20 cevap 616 göst.
0 oy
8 cevap 396 göst.
0 oy
12 cevap 449 göst.
20 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

405,787 soru

12,160,578 cevap