Herkes bu anne mi gibi yorumlar yapmış ama ben özünde iyi bir anne görüyorum.. aslında onun bu şekilde olmasının sebebi çok derinlerde bence..
Annen çocukluğunu yaşayamamış hatta gençliğini yaşayamamış bir kadın bence kimse ona değer vermemiş sevgi göstermemiş belkide fikri sorulmadan babanla evlendirilmis hatta belki baban ve ailesi tarafından bile ezilmiş bir kadın görüyorum sinirleri yıpranmış değersiz hissettirilmis kimse saygı duymadığı için saygı duymayı bilmiyor.. tahminimce arkadaşı yok ömrünü çocuklarına adamış.. sizi işte tam da bu yüzden bunaltıyor.. bunalttiginin farkında yada farkında değilmiş gibi yapıyor.. size fedakar bir annelik yaptığı için heryere onu götürmeniz gerektiğini kendinde hak olarak görüyor
Yaptıkları doğru değil tabi ama ben böyle olanlara üzülüyorum..
Evet çok zor bir annen var malesef ama senin annen atamazsın ama idare edebilirsin.. kırmadan bir yere gittiğinizde söyleniyorsa düşüncenizi açık bir dille net bir şekilde söyleyin o söylenecek ama bunu rutin olarak sürekli yaparsanız bir zaman sonra yavaş yavaş alışacak kendine uğraşlar bulacak bu sayede arkadaş çevresi bulma yoluna giderek kendi kendine kaldığının farkına vararak sizleri rahat bırakacaktır diye düşünüyorum..
Ev işleri konusunda bir şey diyemem ama kendi ailen var artık esin ne kadar dile getirmesede rahatsızdır sonuçta onunda bir annesi var kayınvalidenin sürekli seninle heryere gelmesi senide rahatsız eder.. esinle aranın bozulmaması için anneni heryere götürmekten vaz geç söylenmelerine gerekli cevabını vermekten kaçınma baş başa gitmek istedik öyle herzaman beraber biyere gidilmiyor hem onun anneside bizimle değil gibi gibi hiç vazgecme