0 oy
136 göst.
Diğer kategorisinde (2,241 puan) tarafından
merhaba hanimlar . iki gundur kizim huysuzdu dun aksam ateslendi sabaha kadar bekledim ilacla falan dustu sabah tekrar ateslendi taksiyle hastaneye goturdum kulaklari bogazi kizarik dedi 3 tane ilac verdi suan atesi az ama birden bir yere odaklanip bakakaliyo sesleniyorum yanagini oksuyorum bakmiyo bana birkac saniye sonra bakiyo 2kez oldu korktum tekrar gotureyimmi hastaneye havale boyle mi oluyo evde tekim esim sehirdisinda . Allah korusun havale gecirirse napicam o anda anca ambulans cagiririm ama benim yapabilecegim birsey varmi .kafam allak bullak :(

1 cevap

0 oy
(15,415 puan) tarafından
Canim havalede titreme ve bilinç kaybi gibi bişey oldu benim kizimda. Gözleri falan kaymıştı. Sanki seninki ateşten dolayi halsiz kalmiş. Yinede ateşini kontrol edip doktora götür. 
(2,241 puan) tarafından
saol canim ❤️ Allah bir daha yasatmasin gecmis olsun . evet cok halsiz hicbirsey yemiyo o kadar ilac bos mideye gitti korkuyorum hep yatiyo :(
(15,415 puan) tarafından
Sizede gecmiş olsun canim. Dikkat et. Corba falan yap , bol su icir iyi gelir.
(2,241 puan) tarafından
teşekkür ederim canim ❤️ insallah iyi gelir tabakla peşinde dolasiyorum ama tek lokma yemedi
(15,415 puan) tarafından
Meyve falan seviyorsa koy önüne canim belki cani ister. Yoğurt ver. Inşallah hemen toparlanir. Sen yinede ilaçlarini aksatma.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 456 göst.
19 Kasım 2022 Aile kategorisinde Fatocan4545 (1,521 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 195 göst.
6 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde FazlaDertliBee (1,243 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 95 göst.
10 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Birkizannesi (248 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 183 göst.
21 Temmuz 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

405,892 soru

12,165,452 cevap

36,622 kullanıcı

...