0 oy
746 göst.
Diğer kategorisinde (253 puan) tarafından
Kızlar eşimin bir köylüsü var tanıdığı bende tanıyorum kendisi evli ekstra görüştüğü biride var o bayanı hamile bırakmış kadın gelip beni alacaksın ev tutucaksin bana diyormuş kendi eşide hamileymiş adamın eşi evi bırakıp gitmiş geri getirmişler görüştüğü bayanada ev tutucakmis köyden iki bayan da köyde ayrı ayrı evlerde dur ucak ikiside hamile görüştüğü bayanda evliymis

17 Cevaplar

0 oy
(4,697 puan) tarafından
Allah verme yarrabim 
-Reklam-
0 oy
(1,381 puan) tarafından

E ne malum sizin köylünün hamile biraktigi o zmm:Dtovbe tovbe yaa gece gece sinirim bozuldu

(253 puan) tarafından
Çünkü eşi bir yere çalismaya gitmiş uzak bir yere o bayanda bizim  köylü ile görüşüyormus olanlar olmuş bayan hamile kalmış bizim köylü yediği halti kabul etmiş ordan biliniyor ben hamile koydum diye
(1,381 puan) tarafından
Terbiyesiz bide yüzü kizarmadan anlatiyor mu böyle.
Allahimmm evlerden ırak
(253 puan) tarafından
Aynen anlatmış benim adam geçen gün köye gitti bizzat adamı görmüş kahvede sormuş olaylar gercek mi diye adam kabul etmiş bende dedim bizimkine suratına tukurseydin keşke dedim
0 oy
tarafından
Aşk-ı memnu sjjsjsjsjs 
(253 puan) tarafından
Kız etraf öyle bozulmuş ki  o adam köyde etrafta cevrede hep iyi diye biri diye bilinirdi şu plana bak şimdi köy sallanıyor
tarafından
Evet kuzu maalesef öyle .Trajikomik
0 oy
tarafından
Allahindan bulsunlar böyle namussuzlar 
0 oy
(7,792 puan) tarafından
Yuh artik yuhh kadinin kocasi ve adamin karisina olmus olan yazik iki garip
0 oy
(3,832 puan) tarafından
Kocasından başka bir adamdan yapmış çocuğu ikinci adamdan olduğu nerden belliymiş kocasını 1 kişiyle boynuzlayan 2 3 kişiylede yapar bunu esasen biyolojik baba kim acaba 

Biz erkeklere sayıp söverken şunu yapan kadınları görünce deliriyorum ya pok yiyesice ortada kalaydıda gününü göreydi keşke 
0 oy
(2,149 puan) tarafından
Bı taraflari kopasicalar ne iğrenç insanlar var ya.

Erkekleri duymaya alıştık şimdide sıra kadınlarda.
0 oy
(718 puan) tarafından
Aski memnunuyu ayiplayanlar simdi onlardan daha karisik.b*k a bulasiyolar kimin eli kimin cebinde
0 oy
tarafından
Ohhhh ohhh maşallah ne güzel valla ya görüştüğü bayan evliyse nasıl olacak adam evliyse o nasıl olacak valla dünyanın çivisi çıkmış diolar ya o kadar doğru Bi söz yok başka hayatta Allah ıslah etsin ne diyelim 
0 oy
tarafından
Töbeee 

Bugünde başkası için utandm valla 
0 oy
(5,139 puan) tarafından
Tövbe tövbe ya 
0 oy
(775 puan) tarafından
Ben böyle şeyleri sadece Esra Erol da oluyo sanıyordum vaybe olaya bak sen neresinden tutsan elinde kalıyor
0 oy
(1,041 puan) tarafından
Başımıza taş yağacak artık bu ne ya tobe yarabbim arsizlar o garibim çocukların kaderi daha doğmadan mahvolmus
0 oy
(9,546 puan) tarafından
Hiç sasirmadim yazık ya gerçekten o adama ömrünü veren kadının sucu ne kadının kadına yaptığı iğrençlik böyle şeylere ceza gelmeli bence 
tarafından
Keşke gelse kadın hayatını mahvediyor ama birşey olmuyor
0 oy
(547 puan) tarafından
Cok var boyle uckur duskunu cahiller.hic sasirmadim.
0 oy
(1,144 puan) tarafından
Evlerden uzak Allah ıslah etsin ya

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 361 göst.
8 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fatmaa (1,784 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 637 göst.
21 Aralık 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 271 göst.
25 Eylül 2022 Aile kategorisinde Ysmnynr (381 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 290 göst.
24 Şubat 2022 Diğer kategorisinde 38 (254 puan) tarafından soruldu

405,773 soru

12,160,186 cevap

36,602 kullanıcı