0 oy
139 göst.
Diğer kategorisinde (1,287 puan) tarafından
İlk hamileliğimde ilk aydan cocumuz oldu şimdi ikinci çocuk planımız var ne iğne ne ilac hiç bisey kullanmadan korundum yani sizce sizce sansim ne kadar  siz kaçıncı aylarda oluştu bir ve ikinci  bebekleriniz rabbim dileyen isteyen herkese sağlıkli sıhhatli bebekler nasıp etsin

8 Cevaplar

0 oy
(3,458 puan) tarafından
Ben kimyasal gebelik geçirmiştim ertesi ay hamile kaldım 
(1,287 puan) tarafından
İlk bebekmi ikincimi şimdi ben ilk bebeğimde ilk aydan hamile kaldım  şimdi ikinciyi düşünüyoruz olcakmi diye sıtres yaptım
(3,458 puan) tarafından
İlk bebeğim canım şu an hamileyim zaten
(1,287 puan) tarafından
Rabbim sagsalim kucagina almayı nasip etsin
-Reklam-
0 oy
(38 puan) tarafından
İlk bebeğime hamileyim 5 ay denemeden sonra oldu lakin 5 ay boyunca folik asitimi kullandım canım 
(1,287 puan) tarafından
Şimdi bende aldım kullanmaya başlicam sabah akşam yazmış eczacı 50 tablet var gunde bir tane atsam olmazmi
(38 puan) tarafından
Hayır günde 1 tane tok karnınıza iceceksiniz
(1,287 puan) tarafından
Tamam
(38 puan) tarafından
Bide stressiz sakin olursak daha iyi olurmuş Rabbim sağlıkla versin inşallah :)
(1,287 puan) tarafından
İnşallah ikinciyide çok iştiyorum sıtrese girdim olmaz sa diye
0 oy
(1,457 puan) tarafından
Ben 3 yıl sonra oldu korunmadigim hâlde 

Tedaviyle olmadi tedaviyi biraktim oldu
(1,287 puan) tarafından
Rabbim sağlık sıhhat versin canım
(1,457 puan) tarafından
Amin canim daha dogmadi tabi :)) içimde
0 oy
(2,014 puan) tarafından
1 tane kızım var 11 ay denedik 11.ayın sonunda oldu benim yumurtalarım çoktu ama zor çatlıyodu ondan geç oldu 
(1,287 puan) tarafından
Zor catladini doktor mu dedi
(2,014 puan) tarafından
Evet canım
0 oy
(3,728 puan) tarafından
İlk çocuğumda 3. ay hamile kaldım ikincisinde 2. ay hamile kaldım zaten ilk karar verdiğimiz ay ayağımı kırdım ondan sebep olamadı :)
0 oy
(241 puan) tarafından
Ben evlendim ikinci ay hamile kaldım... Spiral taktım iki yaşına gelince kızım ikinciye karar verdik 3 ay geçti hamile kaldım ama boş gebelik diye 8 haftalıkken kürtaj oldum sonra tekrar hamile kaldım 6 ay sonra oda boş gebelik  düşük oldu oda sonra 8 ay boyunca ovulasyon testi denedim çatlatma iğnesi yaptım hamile kalamadim .. yumurtlama günümü hesaplayıp doktora gittim bir yumurta gelişmiş bu ay hamile kalabilirsin dedi o ay hamile kaldım aradan 5 yıl geçti ikinci çocukla... Oğlum şimdi 17 aylık ve ben 3. Ye hamileyim ikinci çocuktan sonra hiç adet olmadim o arada hamile kalmışım.. kafana takmazsan hemen olur sıkıntı yapınca hiç olmuyor
(1,287 puan) tarafından
Maşallah rabbim sağlık sıhhat versin sağlıklı şekilde doğsun bende şimdiden sıtres yaptım ilkte hiç sıtres olmadim şuan sıtres var
0 oy
tarafından
Benim ikinci bebek ilk denemede olmuştu maalesef :)
(1,287 puan) tarafından
Neden maalesef ama istemiyormuydun
tarafından
Yok istiyordum ama dedim akışına bırakayım. Geç olur diye düşündüm ona göre kendimi hazırladım. Çok çabuk oldu şok olmustum
(1,287 puan) tarafından
Bende ilkte akışına bıraktim ama şuan ikinci çocuk olurmu olmazmi sıtres oldum
0 oy
tarafından
Ben bikac ay istedim olmadı ama yumurta falan takip etmedim. Sonra ilaç kullanıyorum diye ara vermiştik daha tedavi bitmeden bı kereden hemen olmaz herhalde diye korunmadim olmuş. Ama yumurta günü olabilir diye düşünmüştüm

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 153 göst.
0 oy
24 cevap 382 göst.
10 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatyaa0 (94 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 108 göst.
0 oy
30 cevap 208 göst.
8 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eeebbrrrruuuuuu (762 puan) tarafından soruldu

404,360 soru

12,113,988 cevap

36,451 kullanıcı

...