0 oy
157 göst.
Diğer kategorisinde (116 puan) tarafından
9 gün önce sezaryan doğum yaptım 10.gun doktorum çağırdı yarın ilk kontrolüm var dogumdan sonra nelere bakicak alttan muayne olurmu acaba

5 Cevaplar

+1 oy
(3,832 puan) tarafından
Alttan bakmaz canım dikişini kontrol eder bide ultrsonla rahminde ne var ne yok ona bakar 
-Reklam-
0 oy
(312 puan) tarafından
Sezeryanda Altan muane olmaz sadece banti çıkarıp dikislerine bak akma vs var mj diye 
(312 puan) tarafından
Pelvik muane doğumdan önce olur onuda kendin yada eşin yapar doktor bir defa gösterir sen dogurmussun ayriyeten sezeryan normal olsaydı alttan bakardı sezeryan olduğu için saece yerine bakar dikişlerine
(116 puan) tarafından
Ultrasondanmi bakicak birde
(312 puan) tarafından
Yok benim iki doğum da özelde oldu bakmadılar sanmam bakacaklarini
(116 puan) tarafından
Benimkide ozel
(312 puan) tarafından
Sanmam bakmazkar baksalarda 9 ay boyunca baktığı gibi bakar sen dikislerine çok dikkat  duşunu ayakta al duştan sonra Fon makinesi ile kurut yakmayacak da üşütmeyecekde bir de çok terlersin lohusa iken sakın aldanma ayağından çorabı eksik etme gece de yatarken dikiş yerini karın bolgeni ve sırtını ört açık kalmasın
0 oy
(964 puan) tarafından
Yok canim normal bebege bakar gibi karnindan bakiyor ultrasonlaa rahmine bakiyor
(116 puan) tarafından
Sende mi sezaryan oldun
(964 puan) tarafından
Evet canim  30 gün once
0 oy
(1,673 puan) tarafından
Karnındaki yaraya bakacak canım kapanmış mi diye belki bı krem falan yazar çabuk iyileşmesi için şikayetin var mı diye sorar 
0 oy
(1,556 puan) tarafından
Benim sadece dikislerime bakıp düğüm yerini aldı 40 gün sonra çağırıp normal ultrasonla dikiş yerine bakiyo iyice iyileşmiş mi die yani bende öyle oldu alttan bakmaz heralde 

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 500 göst.
11 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Acemi anne36 (1,336 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 70 göst.
0 oy
4 cevap 93 göst.
14 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Gulsh26. (348 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 273 göst.

405,739 soru

12,159,004 cevap

36,600 kullanıcı

...