Bebeğinin yoğurda alerjisi olan annelerin beni bilgilendirmesini rica ediyorum.
Bebeğime 3 gündür labne verdim alerjisi var mı yok mu bakmak için ... bir sıkıntı yoktu ertesi günü de yoğurt verdim yalnız yoğurdu yediği gün yani dün nefes darlığı hapşırık öksürük hırıltı olmaya başladı uykularında nefes darlığından ötürü tükürüğünde tıkanmaya başladı acile gittik. Hemşire karşıladı sorun ne dedi böyle böyle bir durum var dedim gelin Ben muayene edeceğim sizi dedi doktora yönlendirmeden. ( Covid tedbirleri için sanırım) muayene etti kendisi kandaki oksijen değeri ne baktı süper dedi dışkısınin fotoğrafını gösterdim problem yoktu. Ciğerleri temiz dedi hırıltısı yok dedi boğazda şişmemiş dedi tertemiz annesi dedi sağ olsun çok ilgilendi fakat sen yoğurda falan biraz ara ver dedi. Bu meseleyi anlamadım her şeyi tertemizKen neden ara ver dedi anlamadım..
İyice ayrıntılı araştırmak için şu şu şu alana gidin hafta içi polikliniğe gelin dedi sanırım bir şey olursa mesuliyet kabul etmemek için mi Sen yine de verme dedi anlamadım... halbuki bütün muayeneleri temiz çıktı. Yumurta veriyorum yumurta verdiğim de bir problemim yoktu dedim Ne kadar vereyim miktarını dedim onu ben bilmiyorum dedi Normalde yarım yumurta veriyordum hiçbir problem yoktu dedim ne azalt ne de arttır yarım yumurtaya devam et dedi şimdi hal böyleyken bebeğime neden süt ürünleri vermiyorum onu anlamış değilim. Bir fikriniz var mı? Bebeğinin yoğurda alerjisi olan annelerde yardımcı olabilir mi?