Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Arka sokaklarda hep aşıyla ilgili zorlamalar var
0
oy
415
göst.
24 Eylül 2021
Diğer
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
Kızlar izledim de sürekli kadına aşı ol ası ol diyor kadına galiba sonra da virüs bulaşıyor kadın ölüyor hepsini izlemedim ama bnde hamileyim niye bukdr zorluyorlar anlamıyorum çok korkuyorum haftam erken ya bnde olursam bna bisey olursa kızım var daha küçücük
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
6
Cevaplar
+1
oy
24 Eylül 2021
Aslıs
(
13,316
puan)
tarafından
cevaplandı
Ölmeyesin diye
6 önceki yorum göster
24 Eylül 2021
Aslıs
(
13,316
puan)
tarafından
yorumlandı
Samimiyetine istinaden yazdım ikinci yorumumu espri ile karışıktı. Tekirdağda 8 yıl yaşadım doğuda herhangi bir şehir gibi ulaşımsız bir yer değil evim hala orada. Eleştiriye açık değilsen zaten yazmanın bir manası yok herkes seni pohpohlamak zorunda değil
24 Eylül 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Yanım insanlara laf sokarak pohpohlaniyirsun farkındayım ama bnim üzerimde deneme birincisine saygı duyarım ikincisine tahammül etmem bak diğer arkadaşlar nasıl usluplu cevap vermiş sende deneyebilirsin her yaptığın yorum aşağılayıcı cunki neyse iyi geceler dilerim
24 Eylül 2021
Aslıs
(
13,316
puan)
tarafından
yorumlandı
Fikrim net çünkü sen giderken ben dönüyordum hesabı Belki haftan gelince aşı olursun iyi geceler
24 Eylül 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Fikrin sana kalsın canım benimkinin bana kaldığı gibi sadece üsluba dikkat et yeterli :-*
24 Eylül 2021
Aslıs
(
13,316
puan)
tarafından
yorumlandı
Hah peki tamam
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
+1
oy
24 Eylül 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Ölümle korkutarak ikna etmek yerine , aşının içeriğinin temiz olduğunu prospektusleriyle, içindekileri kaynaklarıyla açıklasalar milyonlarca insan ikna olmuştu.
24 Eylül 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Aynen öyle ya hep olmazsan ölürsün bilmem ne ya önce Bi bu aşının bize nzmn tam yararı olacak yada olmayacakmı onu açıklayın tam koruma sağlamıyor bile
24 Eylül 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Bir ilaç düşün elimize prospektusunu vermiyorlar. Tehlikeli...
24 Eylül 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Aynen öyle ya
24 Eylül 2021
Aslıs
(
13,316
puan)
tarafından
yorumlandı
Allah aşkına bak tartışma amaçlı yazmıyorum atıyorum aprol aldın eline içinde etken maddeler var bunların ne manaya geldiğini cidden anlıyor musun bak Allah aşkına tartışma için yazmadım sadece sordum
24 Eylül 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Şu dediğini kalbimin hoşnut olduğu kişilerle sabaha kadar konuşurum. Ama sen,
benden, yorumlarimdan, postlarimdan uzak durur musun?
24 Eylül 2021
Aslıs
(
13,316
puan)
tarafından
yorumlandı
Hep sen salça oluyon nasıl gıcık oldun dimi? Dünden beri 20 tane post açtın birini bile okumadım rahat olasın diye.
24 Eylül 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Ben sana salça olmuyorum. İslam hakkında millete kafana göre fetva veriyorsun. İslam'a iftira atıyorsun. Bende Allah'ın dinini savunuyorum ki Rabb'im ahirette beni seninle birlikte hesaba çekmesin niye uyarmadin diye. Adımı sana salça oluyora çıkardın. Bir kadının namahrem erkeğe selam vermesine sünnet demiş insansın sen. İftira atma İslam'a diye uyardım sana salça olmuş oldum. Vay be... sende gittin bu kişi bana yorum atmasın diye editöre şikayet ettin. Şimdi de gelmiş benimle muhabbete giriyorsun. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. :)
24 Eylül 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Keşke arti verme hakkım olsada versem sana rahmanin hakikatli kulu :-)
24 Eylül 2021
Aslıs
(
13,316
puan)
tarafından
yorumlandı
Lütfen herkes kendine yaşasın dinini lütfen bir dal bırak hala ne diyorsun konuyu değiştiriyorsun. Say bakalım aprol un bileşimindekileri oku prospektüsü malum çok okursun ya
24 Eylül 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Birincisi: herkes kendi dinini yaşıyor zaten. Kendi seçtiğin Dini(!) yaşayamiyor olsan İslam hakkında öyle rahat atıp tutamazdın.
İkincisi de ben, benim söyleyeceklerimi baştan reddeden insanlarla Muhattap olmam. " Benim yanlışım varsa düzelt senin yanlışın varsa ben düzelteyim " diyerek gayet hanımefendi bir şekilde benimle münazaraya başlayan hanımlarla karşılıklı konuşurum. Allah'ın selamını vererekte oturumu da terk ederiz . Senin gibilerde " say bakalım aprolun bileşimindekileri oku prospektusu... Malum çok biliyorsun ya" diye heyheylenir. Aradaki kalite farkı. Kitaplardan sadece ilim öğrenilmez. Ahlakta öğrenilir. Nasihatim sana.
24 Eylül 2021
Aslıs
(
13,316
puan)
tarafından
yorumlandı
Hah işte bu sensin daha fazla söze gerek yok :) hadi iyi geceler
24 Eylül 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Yok yok aslıcım yanlış okumuşsun. Kendimi değil seni anlattım. Ben kendimi nickimde anlatmışım. Bol bol sana fayda verecek kitaplar oku. iyi geceler.
24 Eylül 2021
Aslıs
(
13,316
puan)
tarafından
yorumlandı
Ben çok şükür anladım bacım kendime göre gayet aydın birisiyim çok şükür bin şükür Rabbime. Ben senin inadına dedim onu. Rabbim sana hayra dönük rüyalar nasip etsin inşallah ❤️
24 Eylül 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Resulullah in dostu, sahabesi (Musab Bin umeyr sanırım emin değilim) cehennem korkusundan geceleri uyku tutmazmiş. hiç kimsenin garantisi yokken kendime göre aydın birisiyim demek nefsini temize çıkarmaktır. Bilmiyorum demekte bir ilimdir Aslı. Ahmed bin Hanbel der ki: bilmiyorum demek ilmin yarısıdır.
Sana nasihat edenden korkma. Sana nasihat etmeyenden kork. Rabb'im ilk önce benim yanlışlarımi sonra senin yanlışlarını ıslah etsin. Selametle
24 Eylül 2021
Aslıs
(
13,316
puan)
tarafından
yorumlandı
Bal sırf bu yüzden gıcık oluyorum sana öğretme bana birşey sana da selametle. Beşer şaşar Allah affeder en basit sözdür bu sen nerde geçtiğini benden daha iyi biliyorsundur ne de olsa
24 Eylül 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
:) ..............
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
+1
oy
24 Eylül 2021
LMihrace
(
7,664
puan)
tarafından
cevaplandı
O ufacık akıllarını kendilerine saklasinlar korkacak bir şey yok asi olup ölen yok sanki ... Vakti vadesi dolani alipta aşı mi uzatıyor anlamadım sacmalardan seçmeler :)
24 Eylül 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Öyle gösteriyorlar zaten biride çıkıp bu aşının faydalarını anlatmıyor biri yok olmayın diyor biri güvenin olun diyor :-(
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
24 Eylül 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Akıllarınca mesaj veriyorlardir
24 Eylül 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
İşte insanı da korkutuyirlar ehaftam erken mecbur olacam da ya olmadan yakalanıp ölürsem of of psikolojim alt üst şuan
24 Eylül 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
O zaman bu şekilde korkutup mesaj verene kadar insanların aklındaki sorulara ayan beyan cevap verseler ya kivirmadan laflarını
24 Eylül 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Aynen öyle canim ya olsan bir dert olmasan bir dert tek bildiğim şey var sonumuz hiç iyiye gitmiyor eskiden böyle şeyler yoktu artık kafamızı dışarı çıkaramıyoruz
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
24 Eylül 2021
Prens annesii
(
1,719
puan)
tarafından
cevaplandı
Şuan hala aşı diyolar canım izliyorum da
24 Eylül 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Evt ya Bn daha fazla kaldıramadım
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
24 Eylül 2021
Canan123
(
4,659
puan)
tarafından
cevaplandı
Iyice saçmalamış arka sokaklar saglik bakanlığına çalışıyor gibi
24 Eylül 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Evet öyle hep aşı olun aşı olun diyorlar :-):-)kamu spotu gibi
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
15
cevap
783
göst.
Mersinde de çok sallanıyoruz herkes sokaklarda
7 Şubat 2023
Diğer
kategorisinde
poyraz3307
(
179
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
5
cevap
275
göst.
Bilin bakalım yine kim sokaklarda James Bond edasıyla geziyor
2 Mart 2022
Diğer
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
0
oy
17
cevap
375
göst.
Bu asgari ücret kimseye yetmiyor diye sokaklarda bagirasim varrr
17 Ekim 2021
Diğer
kategorisinde
Nick.degistim.bende
(
572
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
22
cevap
764
göst.
Azcik gezdik geldik sokaklarda boş boş dolandık :)
21 Nisan 2021
Diğer
kategorisinde
❤️❤️Mrvnr❤️❤️
(
14,488
puan)
tarafından
soruldu
405,930
soru
12,167,364