0 oy
244 göst.
Aile kategorisinde tarafından

Bebek odası yapmak istiyorum ama neler alacağım nasıl süsler kullanıcam bir türlü karar veremiyorum. Siz bebeğinizin odasını nasıl yaptınız neler aldınız? Linki veya resmi varsa çok çok mutlu olurum :) ya da neler yapmak istiyorsunuz bana da fikir olur. Ben odası için sadece bu tabloları alfım daha. Bu arada 7 buçuk aylık hamileyim 

image

image

image

5 Cevaplar

0 oy
(2,084 puan) tarafından
Birinci resimdeki tablo çok güzelmiş canım link atarmisin :)
tarafından
Ya link atmayı bilmiyorum da satıcının adı çıktı ya oradan girip en ucuzdan pahalıya doğru bakarsan ilk sıralarda çıkıyor hemen
(2,084 puan) tarafından
Tamam canım sağol :)
-Reklam-
0 oy
(135 puan) tarafından

Ayy hevesın kırılmasın canım benımki bebek odasına hiç benzemıyor evim küçük olunca :D eşim dıyor ardiye odası burada çocuk odası deme hersey o odada çünkü :D

tarafından
Aslında bende de aynı durum var. Bebeğin beşiğini kendi odama kurdum. Sonra bizim bu evde bir oda boştu orada da eşimin bekarlıktan kalma dolabı bazası var. Fazla eşyaları oraya atmıştım. Sonra dolabı falan beyaza boyadım fazlalıkları attım. Şimdi içimde kalmasın diye bebek odası yapacağım ama benim yanımda uyuyacak
(135 puan) tarafından
Ya bızde bebek odası var ama halılarım kışlık yorganlar yastıklar oradakı gömme dolapta ütü masası elektrikli süpürke kışlık turşular domates konserve daha neler neler
tarafından
Aslında her eve kocaman boş bir oda yapacaklar. Büyük dolapları rafları olacak sadece. Bütün fazlalıkları oraya atacağız :D
(135 puan) tarafından
Kıracı olmasam garantı yapardım küçük bır kler odası
tarafından
İnşallah bir gün kendi evimize de çıkarız :)
0 oy
(4,098 puan) tarafından
Odada Bi beşik var bide babamın mdf üzerine yaptığı besmele yazılı tablo var bide eşimn yaptığı kıyafet askılığı var ve tabi olmazsa olmz sıradan Bi halı :) 
tarafından
Belki emzirmek için falan tekli bir koltuk da güzel olabilir :) ama en güzeli tabii en sade olanı her zaman
(4,098 puan) tarafından
Evde ben ve eşmdn başka kmse olmadığı içn oturma odasında emziriyorm ama dedğinz gbi Bi tekli berjer olsa fena olmaz ya hiç düşünmemiştim Bi bakayım fikr iz içn teşekkür ederim
0 oy
(12,523 puan) tarafından
Ben direkt genç odası yaptırdım sjdjdj
0 oy
tarafından
Duvarlar için sticker lar var çok güzel uygun fiyatlı trendyolda bakabilirsin

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 178 göst.
17 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Serpil Kubis (383 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 382 göst.
0 oy
3 cevap 145 göst.
24 Temmuz 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde dunyali _birisi (292 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 150 göst.
6 Haziran 2024 Diğer kategorisinde bsradgn (678 puan) tarafından soruldu

405,725 soru

12,158,289 cevap

36,598 kullanıcı

...