0 oy
193 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

image

image

................... 

7 Cevaplar

0 oy
(6,298 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Hadi lan ordan ☺ iyi tepkin koyun diemezler 
tarafından
Aynen öyle valla. Sustukça kendilerinde bişey var sanıyorlar
(6,298 puan) tarafından
Kesinlikle bir iki azarlayin bak kimsenin sedi cikiyor mu
-Reklam-
0 oy
(415 puan) tarafından
Ss aldım durum yapcam aynılarını bana diyorlar çocuk osuruyor kaynanam hemen usuttu diyor hasta ettin diyor 
tarafından
Kaynananın kulağı seste desene :))
0 oy
(9,929 puan) tarafından

Derler dee derler insanı candan ederler ;)

tarafından
Agzı olan konuşsun boşver canı sıkılıyor demekki
0 oy
(4,697 puan) tarafından
Hiç biride umrum olmaz internetten baka baka çocuk büyütüyorum çocuğumu en iyi ben tanıyorum o yüzden kimse bana hakkı varmış gibi mudahele edemez 
tarafından
Zaten en iyisini anneler bilir diğerlerine Bişey düşmez
0 oy
tarafından

Agzı olan konuşmuş:D

tarafından
Hay onların agızlarını ben hehehe :)
0 oy
tarafından
Bi onlar biliyor zaten çocuk büyütmeyi biz cahiliz sankı hepsinin ağzının payını veriyorum kımseyi konuşturmam 
tarafından
Öyle olmak lazım canım yoksa insan sinirden ne  doğurduğunu anlıyor ne büyüttüğünü
tarafından
Aynn canım çocuk benım çocugum kımseye laf ettirmem İnsan çocugunu aç bırakır mı üşüttürür mü saçmalık bıde sezeryan olayı var normal doğursaydın diyip durdular sezeryanda göbek kalır dedıler doğum yaptım 48 kiloya ındım hemen 40ım çıkmadan bekarlık pantalonlarımı giydim boydan foto çekip paylaştım dost görünümlü düşman akrabalarım çatladı çatlatmaya da devam ediyorlar
0 oy
(1,315 puan) tarafından
Bunların hepsini söylediler dediler de bana bir kulağımdan girdi diğerinden çıktı getiren benim nasıl ne olacağına da ben karar veririm 
tarafından
Öyle olmak lazım sustukça kendilerini bişey zannediyorlar
(1,315 puan) tarafından
Sustukça daha çok yüz alıyorlar aslında bu benim hayatım insanlara göre hareket edemem yönlendirmem herkes evi hayati çocuğu kendine bana göre

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 308 göst.
24 Aralık 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Minnoşun Annesi ❤️ (2,653 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 510 göst.
0 oy
7 cevap 470 göst.
5 Eylül 2019 Diğer kategorisinde Pilates Topu (2,447 puan) tarafından soruldu

405,874 soru

12,164,339 cevap

36,617 kullanıcı

...