+2 oy
220 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
benimki çok ağlayan kuçak isteyen bir çocuk nasıl önüne geçebilirim.

7 Cevaplar

0 oy
(1,096 puan) tarafından
Kaç aylık ki bebeğin canım 
tarafından
on buçuk canım
(1,096 puan) tarafından
Benim bebeğimde öyle :)) beşiğine koyuyorum çoğu zaman bazen ağlıyor ama kılıp alıyorum hemen bazende salincağına koyup emniyet kemerini bağlıyorum canım yoksa heryeri karıştırıyor kendine zarar verecek diye korkuyorum
tarafından
valla canım durmuyor yaa yerinde
(1,096 puan) tarafından
Allah kolaylık versin canım ♡
-Reklam-
0 oy
(303 puan) tarafından
Canım benim oğlum suan 1 bucuk yasında dogdugundan itibaren yanıma koyup kıldım 

Agladıgı zamanlarda ona söyledim ve durmadıgı takdirde sadece farzlarımı kıldım 

Sesli kılmaya çalıştım mümkün oldugunca beni duyması içiin böylelikle çokk şükür aştık yani maşAllahh
tarafından
öylede deneyim canım
(303 puan) tarafından
Allah kabul etsin inşAllah cümlemizinkiini canım  Bunu düşünüp uğraşmak bile ne güzel maşAllahh
tarafından
sağol canım
0 oy
(436 puan) tarafından
Benimki 2 yaşında ve namazda sırtımda öyle kılıyorum indirsem de geri geliyor
tarafından
allah yardımcımız olsun
0 oy
(407 puan) tarafından
Benim oglum 15 aylık bazen duruyor rahatça kılabiliyorm hatta amin diyor tesbih çekiyor benimle başını secdeye koyuyor bazende aglama krizine giriyor mecburen farz yapıyorum 
tarafından
bende artık öyle yapacam
0 oy
(3,419 puan) tarafından
Eline oyuncak felan veriyorum canm yanıma oturtuyom yazma veriyom hadi örteledim senide diyom :)) bazen çok ağlıyot namaza başlayınca benden tepki göremeyince susuyor 1 yaşında bu zamana kadar böle geldik :))
tarafından
benimki erkek yazmadanda anlamıyor
0 oy
(9,546 puan) tarafından
Benim ki alıştı gelir arada namazla mı alır gider sirtima vurur bacagima sarılır ama kilmama engel olmuyor şükür 
0 oy
(2,093 puan) tarafından

Başta fazla alıştırmadım aralıklı kucağa aldım ve alışmadı ama şuan hamileyim diye oturarak kılıyorum önüme yastık bıraktığım da koşup üzerine uzanıyor ya da tam önüme Ahh ah baş örtümü çıkartır saçlarımı çeker daha neler nelerrrr:) tam secde ye gittiğim de belime çıkar :D

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 291 göst.
11 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Babysmom (774 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 167 göst.
29 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Hilalyyy (443 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 89 göst.
2 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fadik63 (209 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 363 göst.
26 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

405,538 soru

12,150,680 cevap

36,567 kullanıcı

...