0 oy
412 göst.
Diğer kategorisinde (398 puan) tarafından
kızlarr oğlum 2 yaşında anne baba bitti kedi hav hav mama arabaya aaba diyor bunları söylüyor ama tam anlamıyla konuşamıyor cümle kuramıyor onunla muhabbet ediyorum konuşuyorum sürekli ne yapıyosam anlatıyorum ama yeterli değil sanırım   yapışkanlı kitaplar alıyım diyorum ilerlemesi için konuşmasının Maaşallahı var her dediğimi anlar kendi hareketlerle anlatmaya çalışıyor üzülüyorum :(

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Konuşur canım vardır zamanı sen bol bol kitap oku şarkılar söyle konuş o anlar kaydeder zamanı gelince de konuşur inşallah ❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sen onu anlıyor san o sana yeter elbet konuşacak tır
0 oy
(8,051 puan) tarafından
Daha küçük zamanı gelince konuşur
0 oy
tarafından

Benim maviş de öyle kız üzülme 2 yaşına yenii girdi anne ver alma 1 yada 2 u ü diyo falan konuşur üzülme 

0 oy
tarafından
Ay kuzu su an dinleme evresinde cunku .Zihnine , hafizasini atiyor duydugu her seyi .Konusma evresine gecer bir kac aya .Bir anda bir cok kelime soylemeye cumleler kurmaya baslar ☺️❤️ sasirirsin .
0 oy
(436 puan) tarafından
Benimde kizim ayni sizinki gibi 2 yaşında 
0 oy
(2,336 puan) tarafından
Benim kızım da yeni iki yaşına girdi dediğiniz gibi böyle kelimeler söylüyor hayvanları tanıyor görünce seslerini çıkarıyor kitabımız var içinde meyve sebze taşıtlar falan isimleri var resimli gösteriyorum söylüyorum o hiç demiyor ama bazen kendi kendine öğrendiği bı kaç şeyi dediğini duyuyorum inan bu konuşma konusunu kafama takmaktan hasta oldum ama ne yapsam da olmuyor her şeyi anlıyor yapıyor zamanla cümle kurar inşallah
0 oy
(79 puan) tarafından
Benimkide konusmuyo babası 4 yaşında konuşmuş:-D
0 oy
(423 puan) tarafından
TV, tabletten uzak tutun. Benim eltimin oğlu bu dediklerinizi 3 yaşında söylemeye başladı. Her çocuk farklı 

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 234 göst.
31 Aralık 2024 Diğer kategorisinde GSmsl (849 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 129 göst.
6 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ezgic 211 (208 puan) tarafından soruldu
+2 oy
18 cevap 336 göst.
+2 oy
0 cevap 40 göst.

413,571 soru

12,450,128 cevap

46,282 kullanıcı

Kategoriler

...