0 oy
130 göst.
Aile kategorisinde (571 puan) tarafından
Bir aylık bebeğim var makat çatlağım olmuş doktor ameliyat dedi çok acı çekiyorum evlatlarımla bile ilgilenemiyorum her gün sıcak su oturması yapıyorum. Başına gelen var mi yada çevrenizden birinin doğal yöntemlerle geçemez mı?

7 Cevaplar

0 oy
(851 puan) tarafından
Ameliyat ise yarayacaksa ol bı an önce kuzum yoksa hayatın zehir olur 
-Reklam-
0 oy
(1,763 puan) tarafından
Ya kremler filan etki etmiyor mu 
0 oy
(5,132 puan) tarafından
Canım çok geçmiş olsun. Ben doğumdan  3 ay sonra anal apse oldum, ameliyat oldum daha sonra anal fistul oluştu geçen hafta yine ameliyat oldum  açık yara tedavisi gordum. Malesef ameliyat tek çare ama inşallah çabuk toparlanırsın bir an önce ameliyat ol daha fazla büyümeden iyileşsin inşallah
0 oy
(4,059 puan) tarafından
Bende var canım sene de en az iki kere beni çok zorluyor kan geliyo benden
0 oy
tarafından
Bende yaşadım. Ama ameliyat filan olmadim. Tam 8 ay çektim maalesef. Hem çatlak hem hemoroid. Kendi kendime yöntemler bularak çok şükür kurtuldum. İğrenç ve felaket bir acısı var çok iyi anlıyorum. Tuvalete çıkmak zaten ölüm. Kan içinde kalıyordum. 

Yediklerin çok önemli. Sıcak su hemoroid için iyi ama çatlak için iyi değil iyice yayılabilir. Onu ertele. Doktorun verdiği kremleri uygula. Birde kantaron yağı varsa onu pamukla sur oraya bırak. Sabah aç karnına kayısı incir vs şeyler tüket ki kabız olma.
0 oy
(48 puan) tarafından
Oğlum bir yasindayken onun olmuştu kıyamam ya özele doktora götürdüm iki tane krem bi tanede toz verdi her gün sabah akşam on dakika sıcak suya oturturdum ama en iyisi kremlerdi biraz zor geçti ama şükür şuan daha iyi yaptığında yine zorlaniyor biraz ama eskisi gibi aglamalari yok kanama oluyordu bazen perişan oldu oğlum 
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin eşimin iş yerinde birisi diş macunu sürmüş geçmiş tabi ne kadar doğru bilmiyorum 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 71 göst.
26 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Arin (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 200 göst.
0 oy
9 cevap 132 göst.
24 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Burcin34 (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 95 göst.
17 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Umay17 (20 puan) tarafından soruldu

405,612 soru

12,152,852 cevap

36,575 kullanıcı

...