Ben artık düşündükçe batıyorum sizlerle paylaşıp fikirlerinizi sormak isterim eşim 4 kardeş en büyüyü bi esim evlendi 25 yaşında evlendik kaynım 27 oldu şuan neyse o o kadar önemli değil ama sadece biz evlendik ve borç gırtlakta bitmiy8r eşim eve doğru duzgun bisey almıyor babam arada gelip biseyler verip eline para verip gidiyor gecen gün arabaya bindi ha unuttum dedi parayı köpeğe atar gibi attı 2 cocuk var biri 4 aylıktı 2 yaşında oglum arabanın ardından gidiyo ben kucağında çocukla bi 50 tl almak için para uçtu onu yakalamaya çalışyorum oyle zoruma gitti ki eşim 3.500 maaş alıyor ev kendimizin arabada var fakat bütün maaşını ailesinin borçlarına gidiyo b8r sürü kredi çekmiş kaynimda bu da istediğim olmuyo bile gittik bugün kaynanam da var para herseyi aldı benim yok eşim pirincle mercimek almış para varsa ver diyo bana nerden olcak maaşım mı var dedim bana bi ton laf vay efendim mercimeği o sevmiyormuş pişirip önüne koyuyormuşum ya gerçekten ben mi deliyim paronayak miyim bunlar yemin ederim olan şeyler adam kılıf uydurup bunada