Benim de eşimle aramda 10 yaş var çok şükür ki Allah nazarlardan korusun değer kıymet bilen bir adam. ben sunu anladım evet buradaki sorunlu olan eşlere, kadınlara çok üzülüyorum fakat bazı kızlarda kocalarıyla çok inatlsıyorlsr her konuda özellikle kocalarının aileleri konusunda istiyorlarki kimse laf etmesin, söylemesin, karısmasın. Herkes onu ister ama dğnyanın neresine gidersen git gelin kayınvalide dört dörtlük değildir. Ben yeni evliyken eşime annesi hakkında bir iki şey dedim hemen tepki verdi babamla annemi düşündüm annem babannem hakkımda konusunca da babam tepki gösteriyor abimin karısı yok henüz ama der sizin için birşey dedirtmem gelene der abimde ailesi hakkımda konusturmaz kötü. Erkeğin en hassas oldugu konu simdinin özellikle kızlarıda bu konuları alttan alıp eşlerine ses etmemek yerine çok adamı arada bırakıp, strese sokuyorlar eşim bana ailesini kötülese, kavga etse bile ses etmem o yarın onu unutur ama benim dediğimi unutmaz. Ben suan annesiyle cok iyim ablası neler dedi, neler duydum bilşyor kendide yine de iyim ablasına bunı bildiği için hakkını ödeyemem anneme aileme çok iyisin gözğm kapalı sana emanet ederim der. Ben böyşe oldugum için de mesela kendi ailem korona oödu ben hamileyim gidip gelemedim eşimde yoktu yurtdısındaydı dedim market alısveri yapsam bari ne kadarlık istiyorsan yap sorma dedi annemgilim bastan asago ihtşhaclarımı aldım 800 lira tuttu ağzını açmadı sen anneme o ladar iyisin bu mu gözüme batıcak diye. Bence iki tarafında birbirine anlayıslı olması, aileler naparsa yapsın karı koca biebirini bilip görmeli. Değer bilmeli. Ben çoğu kez kadınlarda suç buluyorum gerçekten aile konusunu çok abartıyorlar. Bu yüzden çoğu da hakediyor ilgisizliği