0 oy
258 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Gitmesin demiyorum ama günde 5 6 kez gidiyor diyorum bebek odasini düzenleyelim herseyini aldik üşeniyorum diyor oda esya doluydu hamile hamile kendim boşalttım onlara gelince hemen koşuyor bana gelince üşeniyorum diyor ne yapabilirim

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yapma sende de bebeğe bir şey olursa senden bilirim
tarafından
Erken doğum riskim var hazır olsun diyorum yapmıyor
-Reklam-
0 oy
(7,621 puan) tarafından
Özel bişey yapmana gerek yok adamın fıtratı o gelişimini tamamlamamis bebek doğunca o sıklık azalır muhtemelen anasi da ana olsa hamile karını bırakıp gelme her gün der
tarafından
Onlar arıyor habire gel diye tansiyonum 14 15 lere cikti onlarda kalıyor canım sıkılıyor evde hastalansam kimse yok
(7,621 puan) tarafından
Yazıklar olsun öyle adamlara
Özür dilerim ama adam olsa seni birakmaz ya da alır götürür
tarafından
Ben gitmek istemiyorum cnm yapmadığını bırakmadı o kadın hem bana hem bebegime
(368 puan) tarafından
Bir zamanlar benim kocam . Yemek yapıyorum veya işim var o sırada hemen bi bakıyordum eline ayakkabısını alıp ben bi annemlere gideceğim diyordu gidip geldiğinde orsp anası dolduruyordu zaten o aniden mesaj atıp çağırıyordu bir keresinde yine yemek yapıyordum aldı ayakkabısını dedi ben bi annemlere gideyim hemen ocağı söndürdüm ayakkabımı aldım ondan önce çıktım evden 3 4 kere böyle yaptım daha da baktı bende geliyorum gitmeyi bıraktı
0 oy
(142,878 puan) tarafından
valla o sekil kocasi olan biri var dogumdan snr daha beter oldu bebek beni uyutmuyo diye nerdeyse anasigilde ytatacak diyodu sert cik tavrini koy
0 oy
(254 puan) tarafından
Ailesi hastamı 
tarafından
Evet sorunlu lar
(254 puan) tarafından
Rabbım yardımcın olsun bızde bebek oldugu halde her hafta ordayız
0 oy
tarafından
Sende yemek falan yapma evde üşeniyorum de
tarafından
Doğru diyorsun cnm

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 467 göst.
15 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Fatmanurun Annesi (508 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 859 göst.
0 oy
3 cevap 267 göst.
19 Mart 2022 Diğer kategorisinde Bsrst (278 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 702 göst.

Kategoriler

1,437,975 soru

23,642,957 cevap

308,029 kullanıcı

...