Kusura bakmayın yanlıs anladım o zaman. Şöyle söyleyim benim 3 kız kuzenim var üçüylede aram iyi değildir ve allah herkese geçim düzeni versin ama durumları iyi değildir çok kötü durumları. Ama ona rağmen doğum yaptıklarında oda süslemeler, hediyelee, renk renk şekerler sıef gelenlere gösteriş yapmak, sosyal medyada paylasmak için ama yan yana geldiğimiz biri özellikle nasıl ağlar bana giymediğin kıyafetleri atma, yardım edeceğinde bana ver diye ağlar. Diğerinin cocugunun bezini kendi babası alır hep. Çok şükür maddiyattam yana sıkıntım yok bu tarz insanlarıda görüp şahit oldugum için gereksiz buluyorum bu tarz seyleri 4 kişi çocugunun adı yazılı hediyelik verdi alıp çöpe attım magnetti niye yapıstıeıyım ki dolabıma ayda yılda göreceğim cocugun adını. O yüzden bu tarz olan şeyleri gereksiz buluyorum. Ben dediğim givi şubatta yapcm kimseyi istemiyorum ikizlerim olcak riskli dönem zaten ama her ihrimale karsı bi çikolata koyucam tabi. Ama deidğim gibi sizin fikriniz tercihiniz istek heves olur insanda. Ben sadece fikrimi ve sebebini söyledim dilerseniz tabi en iyisini yaptırıabilrisin