Aynı durumdayız,canım yaa çon uzuldum.Dün de benim eşim geç geldi,ben surat asinca da noldu diyo,sanki ben boşuna surat asıyom.Noldu ne naz yapıyosun dedi bana.Ya yine boş verdim,sarılmaya çaliştim,kendini çekri,elimi koluna koydum,kolunu yavaş yavaş çekti,başimi yasladım yine geri çekildi.Beni yataktan salicaksin şimdi her yeri kaplamişsin dedi bana.Ya ben ona sarilmadan uyuyamiyom,ama o böyle yapıyo.Ben de senin yaninda uyumak istiyorum dedim.Bana yanımda uyumuyosun,içime giriyosun dedi.Yorganı üzerine atıp kendi tarafıma döndüm,bana haraketlerine dikkat et dedi.Bu ne demek dedim sonra kavga.Ben sustum,o kalbimi kirdi.Tuvalette ağladım,sobra da yerimde.Gece te zor uyudum.Her şeyde öyle yapiyo.Beni umursamiyo.Her şeye vakit ayiriyo,bitek bana ayırmıyo.Ben onu çok özlerken,o beni umursamıyo bile.Üstelik daha 1 ay oldu evleneli.Neden böyle yapıyo anlamıyorum,ilk başlarda da böyleydiama bu kasar da değildi.Yurtdışına geldiğimden beri böyle.Burda da kimsem yok(Bi tek sizler varsiniz derdimi paylaşiyorum.Zaten tanidiğin insanlarla dertleşmeyi sevmiyorum.Kendimi zor tutuyorum ağlamamamk için
Özür dilerim canım,kendi derdimi de anlattım sanki senin derdin yokmuş gibi.Kusura vakma.Yaram açıldı(.Allah bize sabr versin,onların da anlamalarını sağlasın İnşAllah.
Bilmiyor ne yapalım ki,azcık ilgi gödtersinler.Üstelik sen hamilsein yapilmaz bu.Ben çok istiyodum çocuğumuz olmasını.Kayınpederim de bublardan da bi torun göreyim diyo hep.Ama ben artık istemiyorum galuba.Ya böyle mutsuzum,bide çocuğa mutsuzluk yansımasın.Sanki şahane anlaşiuoduk bide çocuk yapalım(