0 oy
141 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar günaydın, 1 tane oglum var 29 aylik 2. Kez anne olmak istiyorum ama benim kararsizligim su bizim arabamiz yok motorsikletimiz var ve bir yere giderken o sekilde gidiyoruz yeni.bir cocuk  daha olunca dordumuz motorsiklete.binemeyiz tabikide suanda araba alcak durum yok 2 3 sene daha alamayiz kesin napsam.bilmiyorum ya dusun dusun çıkamadım içinden siz olsaniz napardiniz aileme gidince arabayla aliyolar beni 20 dk mesafe  var ama off benim gibi olan var mi acaba 

6 Cevaplar

0 oy
(2,020 puan) tarafından
Haklisin bu konuda canim cunku arabasiz zor oluyor. E her zaman taksiye bilemiyorsun otobus zor oluyor tek cocukla bile. Umarim en kisa zamanda araba nasip eder rabbim size ve isteyen herkese. Ben düşünmüyorum 2. Cocuk daha fazl yorum yapabilecegim bir konu yok sanirim gidiyorum :D
tarafından
Tesekkur ederim yorumun için canim :)kizim.olsunn cokkkk istiyorum tabikide kiz olacağı kesin değil ama yeniden bir bebek kokusu düşününce bile mutlu oluyorum ya:)
-Reklam-
0 oy
(38 puan) tarafından
Ben olsam önce ekonomik durumumu düzeltmek için gayret gösterip öyle 2.cocugu düşünürdüm herhalde canım.2.cocuk da olduğunda tek sıkıntın ulaşım olmayacak bence daha bir sürü harcama yapman gerekiyor bir insan yetiştirebilmek için.
tarafından
Haklisin aslinda ben çalışmayı düşünüyordum bu sene ama bebek sevgisi geldi yine gitmiyo gaza gelip pişman olmak istemiyorum da bebek yapıp
(38 puan) tarafından
Duygusal değil mantığın ile yaklasmalisin canım donanımlı bir çocuk yetiştirmek maliyetli oluyor bence.karar senin hakkında hayırlısı olsun
0 oy
(1,087 puan) tarafından
Oğlum 23 aylık yaşım 32 hala atanamadım. Atanmanın peşindeyim . Çocuk çok istiyorum. Keşke daha erken evlenseydim. Bir yanım çalış sınava 1 yol ertele çocuğu. Bin yanım yaş geçti atanmak için beri  çocuk yaşı geçmesin.  

Ama korkuyorum da bende . Oğlum zor bebekti hep. Ah ah bizim araba vardı sattık ama çocuk ilk 1 yayına kdr sürekli doktar vs çok ihtiyaç oluyor ya.. sonrası olmuyor arabaya koy götür.
tarafından
Bence 2. Cocuk yapsanız iyi olur sizin dusunceniz tabikide ama gerçekten yas geçtikçe yumurtlama azaliyor ve riskli.gebelik sansi artiyor mus inşallah bu sene atanirsiniz insallah
(1,087 puan) tarafından
İnşallah amin., bende kız çok istiyorum ama nasip tabi. İnşallah oğlum 27,28 aylık olsun öyle yaparım diye düşünüyorum takdir Mevlana'nın tabi.
0 oy
(16,933 puan) tarafından
Bizim motorsiklet var. 4 ümüz gitmek zorunda kaldığımızda kizim babasının önüne oturuyor oğlum da benim önüme 
0 oy
(693 puan) tarafından
Helal olsun daha sabah eşimle ikinci çocukla ilgili konuşunca 10 yıl yok dedim o da bişey olmaz beklerim dedi 9 ay kusma bulantı durmadan düşük erken doğum riski miğde yanması derken nefret ettim herşeyden bir ayımız kaldı çok şükür doğurup dünya üstünde ki tüm korunma yöntemlerini kullanıccam

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 277 göst.
18 Aralık 2021 Aile kategorisinde Nrgz (827 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 232 göst.
10 Haziran 2021 Aile kategorisinde tugcegncer (355 puan) tarafından soruldu

405,754 soru

12,159,217 cevap

36,600 kullanıcı

...