0 oy
208 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar özellikle Kayseri tekden de yaptıran varsa muhakkak yazsın diğer arkadaşlar da yazarsa çok sevinirim yardımcı olun bugün açlık kan şekerim 96 tokluk kan şekeri 149 çıktı doktor 3 haftalık diyet verdi diyetten sonra şeker yükleme yapılacak yüksek çıktı diye sonuçlarım şeker yükleme nasıl yapılıyor ve fiyatı ne kadar yardımcı olun lütfen çok moralim bozuk :(

3 Cevaplar

0 oy
(4,697 puan) tarafından
Canım devlette de yaptırabilirsin şeker yüklemesi bir kutu içecek onu içiyorsun 1 saat sonra şekerine bakıyorlar ilk açken bakıyorlar sonra onu içtikten sonra bakıyorlar gerekirse diyetisyene yönlendiriliyorsun diyet yapıyorsun 
tarafından
Kan mı alıp bakıyorlar canım ben şimdi arayıp sordum 10 TL dedi de merak ettim kan için de ayrıca para mı alıyorlar diye
(4,697 puan) tarafından
Yok canım para almıyorlar parmağına iğne batırıyorlar bir aletle o çıkan kana değdiriyorlar bitti şekerini hemen söylüyorlar
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben adana balcalı hastanesinde yaptirdim sekerli su verdi ictim kusarsan de dediler kusmadim 1 saat sonra kan aldilar ücret falan istemediler 
tarafından
Özel hastane mı canım
tarafından
Hayır Adana Balcalı devlet hastanesi olarak geçiyor
tarafından
Hayır canım yarı özel yani özel yeri de var devlet yeri de var diye biliyorum ben ücretsiz gidiyorum
tarafından
Canım bende Adanalıyim Balcalı hastanesi araştırma hastanesi devlet hastanesi orası para felan yok orada böyle şeylere
tarafından
Aynen ucret alinmiyor sadece ozelmi demiş arkadaşımız bende özel yeri de var demek istedim yoksa ben yapılan hicbir teste ücret ödemedim doktor olarak özel de var heralde onu söylemek istedim
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Sağlık ocağı ücretsiz yapıyor ben öyle yapmıştım

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 114 göst.
15 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bahar_6565 (151 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 199 göst.
29 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 69 göst.
23 Kasım 2023 Aile kategorisinde SunaySalih.. (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 245 göst.
18 Eylül 2023 Diğer kategorisinde AlpereninAnnesi (1,008 puan) tarafından soruldu

406,028 soru

12,171,493 cevap

36,639 kullanıcı

...