0 oy
119 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (762 puan) tarafından
Bez mi kucuk geliyo anlamiyorum 4 numara baby turco kullaniyorum oglum 8700 kiloda paketin uzerinde 8-14 kilo yaziyo her kakada sirtida pislenmis oluyo artik degistirmekten yoruldum 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Küçük geliyordur. Bir büyüğüne geç bende öyle yapıyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bezi tam bağlamıyor olabilirsin 
(762 puan) tarafından
Ama hep oyle bagliyodum acaba oturuyo ya poposu sıkı olunxa sıvı tazzikli çıkınca yukari cikiup olabilir mi
tarafından
Oturunca mesela bezın sırt kısmında boşluk oluşabilir canım bide bezınızn numarası ıyı bence 5 e geçmene gerek yok
(762 puan) tarafından
Evet biraz daha mi sikayim dersin
tarafından
Bezi bağlayınca bak boşluk  oluyor mu oluyorsa biraz daha sıkı baglar sın canım
(762 puan) tarafından
Tesekkurler
0 oy
tarafından
Cnm ne yaparsan yap gene geçiyo gene geçiyo çıvıksa 
(762 puan) tarafından
Evet anne sutu aliyor civik
tarafından
Bn molfix kullanıyorm bi nebzede olsa fazla taşırmıyo canm
0 oy
(1,125 puan) tarafından
Bence baby turconun genel sorunu bu. Ya çiş taşıyor ya büyüğü. Ben 1 ay bi kullandımda rezil oldum
(762 puan) tarafından
Bebem natural nasil peki bide kakasini yapar yapmaz sirtina cikiyo acaba oturdugu icin poposu yerde ya yukari mi atiyo tazzikle
(1,125 puan) tarafından
Canım ben canbebe kullanıyorum ondan memnun kaldığım için değiştirmedim ne çişi taşıyor ne pişik yapıyor. İndirimde diye 1 aylık bi baby turco almıştık her sabah uyanırken ıslak uyanıyorduk. Büyüğü desen hep sırtında zıbın yetiştiremez olmuştum. O yüzden ben illallah dedim :)
(762 puan) tarafından
Cisten yana sıkıntımız yok gece aşırı dolduruyo ama hic tasirmiyo yada tasiriyo ben fark etmiyorum ama kakadan bende illallah etmistik durumdayim
0 oy
(1,394 puan) tarafından
Kuzum oturtma kucaginda falan yatarak yapsin hemen al. Benimki yatark yapiyo çok hareketli gene cikiyo ustune
(762 puan) tarafından
Evet oturunca hemen kaldiriyorum yada poposunu bosluga koyuyorum ama bianda yapiyo yetisene kadar tasiyo

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 444 göst.
19 Temmuz 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 126 göst.
16 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,010 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 173 göst.
5 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Kuzucuklarin annesi (3,017 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 159 göst.
8 Mart 2021 Diğer kategorisinde Serpil ahmet (563 puan) tarafından soruldu

405,867 soru

12,163,986 cevap

36,614 kullanıcı

...