0 oy
137 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar dün havuçla başladım blendirdan geçirdim bir arkadaş saolsun çatalla ez yoksa pirinç falan yemez dedi bende iyice çatalla ezdim çay kaşığının ucuyla verdim biraz midesini bulandırdı ağzından attı  bi 5 dakika sonra yine verdim yine bulandırdı ne yapacam nasıl yapabilirim ki başka 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
O şekilde alışvak canm , balka türlü alışamaz 
tarafından
Yine çatalla ezip vermeliyim değil mi canım
tarafından
Evet canm , blendrr hiçbir şekilde kullanma , sebzeler çatalla ezilcek meyvelerde cam rendeden geçicek
tarafından
O öyle midesini bulandırırsa boğazında kalır falan diye korkup blendırdan geçirdim yine
tarafından
Canm geçirme işte bebeğin hep öyle ister , kaşıkla verdin diyelim dikkatinş dağıt alkış yap ona şarkı söylr eline bi oyuncak al salla hemen yutar , brnm kızım 9 aylık arada bi oda öğürüyo bu şekilde oyalıyorm hep . Kaşıkla ağzına veriyorm derine alkışşşş diyorm alkışlıyorm gülüp yutuyo canm :)
tarafından
Tamam canım dediklerini uygulayacağımm teşekkür ederiiimm
tarafından
Rica ederm cnm ne demk inşallH işe yarar
-Reklam-
0 oy
(4,092 puan) tarafından
Canım ilk zamanlar öyle çatalla olmuyor daha çok midesini bulandırıp çocuğu tiksindiriyor ve çok zor sindiriyor sonuçta bugüne kadar sıvıyla beslenmiş nasıl birden alışsın ben çektim hep çorba gibi yapıp verdim sonra yavaş yavaş koyulaştırdm 7. Ayda biraz daha az çektim pirinçi falan iyice pişirip verdim şimdi on aylık ancak pütürlü yiyor 
tarafından
Blendırdan geçirince gayet güzel yedi dün anan bugün böyle yapınca mecbur yine blendırdan geçirdim öyle yedi
0 oy
(1,822 puan) tarafından
Alışır canım benim hatam sakın düşme başta pütürlü verdim 14.ayima kadar pütürlü berdi bir hafta boyunca kuşa kusa tane tane yedirmeye çalıştım alıştı şimdi ama o zaman çok zorlandim
tarafından
Boğazında kalma gibi bir durum olmaz dimi o öyle yapınca çok korktum boğazında kalacak falan diye
0 oy
(1,843 puan) tarafından
Yeni başladıysa blendir yap aşama aşama git ben de ilk blendir yaptım . 6 aylık bir bebek sadece sıvı gıda tüketti çatalla ezmek onu zorluyabilir. Ben blendir yaptım . Sonra çatala geçtim sonra blw yöntemine geçtim . Blendir süresini az tutarsan bir zararı olmaz . 3 , 4 ay blendir yapmıcaksın ki . 1 ay bir müddet en fazla . 
(1,843 puan) tarafından
Çok uzun süre yapma ama . Biraz zaman geçsin eline patates başla ver , havuç ver . Bu şekilde yaparsan blendire alişmaz canım . Ama süreyi uzun tutarsan herşey blendir yaparsan alişir .
(1,843 puan) tarafından
İlk 1 ay blendir yap canım . Sonrasında başlarsın Endise etme . Mesela cici bebe vermeye başladığında eline falan ver . O öyle yemeği öğrenir .
tarafından
Tamam canım dediklerini dikkate alacağım teşekkür ederiim
(1,843 puan) tarafından
Yani bak şimdi blendir yapicaksin ya biraz zaman geçince de pütürlü vericeksin ki blendire alışmasın . Cici bebe vermeye başladigin da eline bir tane cici bebe ver o o şekilde yemeği öğreniyor cici bebe zaten hemen yumuşadigi için sorun olmaz . Ama 1 ay falan geçsin öyle canım aşama aşama git yani . Bebeğine göre git .
tarafından
Tamam canım öyle yapayım en mantıklısı teşekkür ederiim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 169 göst.
7 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 501 göst.
4 Ağustos 2024 Aile kategorisinde Nazli.51 (987 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 37 göst.
25 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Sarioglusumm (176 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 46 göst.
14 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esra1212 (265 puan) tarafından soruldu

405,803 soru

12,161,210 cevap

36,606 kullanıcı

...