0 oy
197 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ay bu benim için olan bir tarif kimse yanlış anlamasın, kızlar o kadar tembellik var ki üzerimde, günlerdir doğru düzgün hiçbir iş yapmıyorum. Zaten üşengecim ve elimde ağırdır iş yaparken, böyle tembellikten kafamı kaldıramıyorum havalar sürekli kapalı yağmurlu , ben sürekli hastayım, bu aralar zaten bunalımdayımm. Bi üzerime okuyuverin kıııızzz kendime geleyim. Bugün hava güzel bir hevesle işe başladım, cam sileyim diye suyu hazırladım oturduğum yerde de kaldım öyle kalkamıyorum hahaha

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kız valla neden bilmiyorum ama kaç gündür bende öyleyim sanki uzerimde on ton ağırlık var gibi hissediyorum sjshsh şuan da uzanarak yazıyorum ve mutfak beni bekliyor ah ah..
tarafından
Retro metro birşey diyorlar ondan mı etkilendik ki kız. Vallahi bende oturdum oğlum doldurduğum suya uzanmaya çalışıyor bende onu izliyorum ama hiç kalkasım yok assfsfg Allahtan uzanamıyor da bir de öyle uğraşmıcam ahha vallahi sanki üzerimde tonlarca ağırlık var, hayır iki türlü hastayım kendi kendime de okuyamıyorum kiiii
tarafından
Yaa anladım canım inan benimde hiç halim yok yani edemiyorum bişey yapaym. Bulaşık makinesini açtım yerleştirecem dedim geldim uzandım edemedim valla okuyayim ikimizide de ahahahs
tarafından
Oku kız oku valla iyi olur =)))
-Reklam-
0 oy
(1,843 puan) tarafından
Bende öyleyim kaç gündür . Normalde her gün evi süpürür , silerim . 4 5 gündür asla onu bile yapmak istemiyorum . Sonra yapmadığım için ev çok kirli gibi geliyor gözüme sinir oluyorum ama yapmaya halim yok .
tarafından
Ay sorma bende öyleyim, ev dağınık sinirleniyorum ama alıp kaldırmak istemiyorum neden böyle oldu bilmiyorum
(1,843 puan) tarafından
Mevsimsel mi acaba ya . Çok zor oluyor . Sürekli yerlere bakıyorum silmek istiyorum ama bacaklarım kalkmıyor
tarafından
Sanırım mevsimsel
(1,843 puan) tarafından
Bir de yaz ayında temizlik daha güzel oluyor . Kışin sabah uyanınca insanın içi kapanıyor . Yazık güneş , aydınlık temizlik hormonlarımiz fırlıyor djdjdjf
tarafından
Yok kız benim yazında böyle oluyor. Olduğum yer çok nemli ve ben geleli daha 1 sene oldu, alışamadım neme. Yazın daha beter oluyorum hatta nemden
0 oy
tarafından
Bende istiyorum o rahatlıktan yaaaaaa 
tarafından
Kız sal gitsin hem çok güzel hem çok kötü böyle olması vallaaaa, evi b.k götürüyor kaç gündür olan bu rahatlığım yüzünden daha da çok iş birikti ama yapamıyoooom
tarafından
Gece 2 de uyudum
Sabah 8 de kalktım
Kahvaltı falan derken iş güç çamaşır bulaşık öğle yemeği yedirdim çocuklara şimdi büyük oğlan okula gitcek küçük yatıcak ortalığı toparlayıp yemeğe girişcem
İşim hiç bitmez benim ve ben dağanık tozlu evde duramam bacım
Hasta olsam bile nefesi g...tümden alıyorken bile ev temiz olacak
tarafından
Ay yok ben duruyorum valla pasaklıyım hahah
0 oy
(3,282 puan) tarafından
Kaç gündür bende öyleyim kafam kalkmıyo. Akşam eşim geç geldi bende evi sildim süpürdüm toz aldım petekleri sildim bi iş yapasım geldi. Bugünde pazara gidicem bi iş yapmıyorum cam silsem yağmur  yağıyo ara ara bilemedim. 

Sende bi oku üfke silkelen kendine gel bacım çocuk yokmu :)))
tarafından
Kız iki türlü hastayım okuyamıyorum ki öyle olmasa okucam işte =))) valla hadi bismillah dedim başladım bakalım =))
0 oy
(621 puan) tarafından
Sen bensin bence bende 5 gündür cam siliyorum hayallerimde kalıyor hep ahdhhdhdhasddfhhjkk
tarafından
Ahhahaha valla bismillah dedim başladım bakalım ne kadar yapıcam =)))
0 oy
(4,700 puan) tarafından
Ben de iki çocukla kış temizligine girivercem dedim yarın kayinvalidemler gelcek o yüzden yarı da kesmiş oldum :)) bugün normal temizlik yarın da onlar gelmiş olacak haftasonu koca evde bırakmaz iş yapıyım :)) Allah'tan dün mutfagimi bitirdim kapı pencere perde duvar dolap içleri komple bitti en zor orası geliyor bana zaten bundan sonra ilk mutfaktan basliycam 
tarafından
Ohhh kız ellerine sağlık valla ben dolapların içlerini bir türlü halledemedim dışlarını sildim de içleri kaldı bende bugün kapı pencere felan yapıcam süpürüp silicem inşallah
0 oy
(12,279 puan) tarafından

Benlik hava geçişlerinden oluyor kışın zaten bunalıma giriyorum nedense hiç temizlik yapasım gelmiyor Allah sonumuzu hayretsin:D

tarafından
Amiiinnn, valla kaç gündür kovayla kavga ediyoruz bu dağınıklık ne diye hiç sevmez dağınıklığı =)))
0 oy
(14,168 puan) tarafından
Abdestli agzimla okudum kalk başla hadiii :D 
tarafından
Kız hazır abdestlisin bari bir de oku bana oradan =))
(14,168 puan) tarafından
Okudum dedim ya kız :D
tarafından
Haaaa aman pardon pardon kafa gitmiş benim baaya jajajaj
0 oy
(964 puan) tarafından
Canim ben usengec degilimdir pire gibiyimdir elimde hizli ama sabhdan beri naptin de bi camasir attim bittmesin diye dua ediom sanirim hava corona bunalimlari  :)
tarafından
Herhalde yaaaa

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 794 göst.
24 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 460 göst.
8 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Ayferdnz16 (312 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 81 göst.
18 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Narin.masal (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 128 göst.
3 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,769 puan) tarafından soruldu

404,334 soru

12,112,988 cevap

36,448 kullanıcı

...