0 oy
867 göst.
Diğer kategorisinde (659 puan) tarafından
Hanimlar ya ben 16+1 hamileyim obur tarafta biri post aacmis hanimlarda yorum yapmis mide bulantisi olmazsa bebek saglliksizdir ölur diye cok korkuyorum bwnimde ilk haftadan beridir hic bulantim olmadi sizce oyle bisi varmidir 

34 Cevaplar

0 oy
(3,697 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Alakası yok kuzum ya bosuna sıkma canını 
(659 puan) tarafından
Benim bir bebwgimin kalbi dirdugu icin bu tur seylerde cok hasasim
(3,697 puan) tarafından
Üzüldüm senin adına canim ama bulantın yok diye  bebegine bir sey olmaz. Annemin hic bulantısı olmamış ama Allaha şükür sağlığımda problem yok. Ben de  9 ay byunca kustum yani alakası yok onun
-Reklam-
0 oy
(80 puan) tarafından
21 haftaligim hic bulantim olmadi gayatte saglikli bebegim
(659 puan) tarafından
Ya obur tarafta uye isen gormuşsundur belki yorum felan yaomislar korktum bir an 8
(80 puan) tarafından
Ilk hamileligimde günde  3 4 defa istifrar ederdim ama 3 aylikken öldü   her hamilelik farklı  bosver takma kafana
(659 puan) tarafından
Yesekir ederim icim rahatadi ya burdaki herkesten Allah razi olsun
0 oy
(6,746 puan) tarafından
Herkeste bulantı olacak diye birşey yok canım korkma sen 
0 oy
tarafından
sacmalamislarr...
0 oy
tarafından
Ne alakaymis yahu bulantiyla bebeğin sağlığını nasıl bagdastiriyorlar anlamadım üç aydan sonra bulantı geçmez o zaman kimsede sağlıklı bebek doğuramaz olur mu hiç öyle şey çok mantıksız 
(659 puan) tarafından
Tesekur ederim icimi rahatlatiniz bende en son 24 agustosta dkrea gittim bisi yoktu bebek saglik idi ama oyle soyleyince bi an panikledim
0 oy
tarafından
Baya baya saçmalamış kim söylediyse herkeste mide bulantısı olucak diye bişey yok benim mesela çok bulantim oldu ama bi arkadasimin hiç bulantısı olmamıştı kişiden kişiye fark ediyo sen sıkma canini
0 oy
(2,635 puan) tarafından
Ya saçmalamayın allah aşkına. Kulaktan dolma bilgilere niye inanıyorsunuz anlamam ki ya... kusmak çok iyi birşey değil vücudda sıvı kaybı yaşatıyor sıkıntı oluyor senin için doğru düzgün beslenemiyorsun bile. Kusmadığın zaman ise rahatsın beslenebiliyorsun ve kendin iyi oluyorsun. 20. Haftaya kadar bebek kandan besleniyor sonra senden besleniyor. 
0 oy
(1,640 puan) tarafından
Yok kız korkma ne Alakası var ben hiç mide bulantısı yaşamadım bebeğim tosun gibi maşallahı var. 
0 oy
(3,150 puan) tarafından
Kim uyduruyor bunları yaa inanma sen 
0 oy
tarafından
Canım benimde ilk gebelikde geberiyodum ikinci oğlum da yani bu gebelikde hiç öyle bişey olmadı miğdem bulandı ama çok hafif 
(659 puan) tarafından
Ya benim midebulantim hic yok yakin zamnda doktora gittim bebek gayet saglikli dedu obur tarafta post acmislardi bebek olur felan diye bir an oanik yapyim birde bazilari yorum da yapmis evet diye ordan panik kapti beni
tarafından
Yok yok neden panik yapıyon asıl bebeğe bişey olursa miden bulanır farketmezsen falan zehirler falan yani ama bişey olmaz korkma benim arkadasim hic midesi bulanmadan gecirdi hamillegini hatta aşermedi bile
(659 puan) tarafından
Hm anladim cok sagoll
0 oy
(48 puan) tarafından
Alakası yok biride bana demişti kafsma takmıştım doğum yaptım ve bebeğim 7 aylık şuan çok sükür iyi
0 oy
(122,536 puan) tarafından
Canim gunumuz ayni bende 16+1 hic takilma oyle seylere benim migde bulantim cok fazla kisiden kisiye degisir o hatta sen şanslisinki migde bulantisi yasamiyosun inan bana cok zor hic moralini bozma yanlis bilgi o
(659 puan) tarafından
Dusuk riski bittimi yani :) bende ondn korkuyorum
(887 puan) tarafından
Nerdeyse dort ayi dolduussun cnm .gecmis Allahin izniyle ama gecti diye salmak yok yine dikkat et kndine .tedbir bizden takdir Allah tan :)
(659 puan) tarafından
Tesekur. Ederim :)
(887 puan) tarafından
Tica ederim cnm kndine hicbirseyi stres yapma bebisi etkileme Rabbim burdan doğuuummmmm yaptıımmmm postunuda okumayi nasip etsin bize insallah
(659 puan) tarafından
:) amin inslh cok sagol cok twsekur ederim
0 oy
(16,243 puan) tarafından

Yok artık diyorum bazen bazı insanlar saçmalamaktan başka bişey bilmiyor.

İnanmayın bacım bele şeylere ya herkesin yapısı farklı ben zerre bulantı kusma yaşamadım bebeğimi de doğurdum yani
0 oy
(93 puan) tarafından
Ay yavrum hurafe bunlar yaa hangi cahil demis  bunu böyle birşey olabilir mi yaa . Valla aglancak  halimize gülüyoruz ya  basil bir cahilliktir bu nasil bir dönemde yazıyoruz valla yazık bize ya.  Tatlım herkesin hamileliği farklıdır kimisinin zor geçer kimisinin sanki hıc hamile değilmiş gibi geçer kolay gecer yani  . Ben hamile olduğumu bile sonradan öğrendim  emin ol ki dogurdugum güne kadar ne bas dönmesi ne migde  bulantısı bunların hıc birini ben hamilelikte  yaşamadım .  35 haftalijerken doğum yaptım maşallah bebegim çokta sağlıklı doğdu küveze  bile alınmadı şimdi ayın 10 unda 8 aylık olcaz  maşallah diyim oğlum çakı gibi. Böyle şeylere kesinlikle takılmayın takılmaya ne kendini uz ne de bebeğine stres yarat yazık günah.  
0 oy
(7,480 puan) tarafından
Korkma canim yanlis anlamissindir. Allah korusun bise olursa bulanti kesilir falan demislerdir yani gebelik belirtileri kaybolur diye. Yoksa herkes bulanacak diye bi kaide yok. Ilerleyen haftalarda bile bulanabilirsin. Doktora gidiyosun degilmi bise olsa bilirsin ALLAH korusun. Icin rahat etmezsede saglik ocaginda kalp atisin dinle. Benim 17.haftadan dinlemeye baslamislardi. Rabbim korktugumuza ugratmasin insanin basina hersey gelebilir ama bu kadar her okudugun dan etkilenip korkma canim. Kendine yazik canina yazik.
(659 puan) tarafından
Normalde. Takmam boyle seyler kfama bir kac hanim da ayni seyler yazinca korktum bir an daha 24 agistosta doktora gityin cinsiyetini felan ogrendim cok saglikli dedi hata ulturasonda ayni babasi gibi eli basinin altinda donuyordu
0 oy
(523 puan) tarafından

Ayy ne bu be kocakari hurafesi mi:D her gebelik kendine ozeldir ille de bulanti olmasi gerekmez. Ne guzel rahat geciriyorsun masallah

0 oy
(887 puan) tarafından
Onu yapana ne diyim hakaret etmek istemiyorum simdi .kimisi benim gib dokuz ay kusar kimisi bir ay kisi kc ay kimisde hic kusmaz hamileligini bilmez bilebi karni cikar .cok coksliymissin ki hamileligini bulantisiz gecirenlerden olmussun darisi benm ikinci hamileligime olsun insallah .oyle yprumlari gorme bile agzi olan konusuyoryuregin ferah olsun Allah in izniyle gayet saglikli bi bebisin olur insallah
(887 puan) tarafından
Bide figer taraftaki postun basligi neydi cnm bakip bulmak istiyorum o bulanti olmazsa bebek ölür diyen dahiyi
(659 puan) tarafından
Anne karninda bebek.olirse beta yukselirmu yaziyor aynen boyle yaziyor baslikta
0 oy
(153 puan) tarafından
Çok saçma benim hiç bulantim olmadı Allah'a da şükür 36+3 haftaya geldim canım aksine bu güzel bisi bulantin olmamasi
0 oy
(274 puan) tarafından
Aboww kim diyor onu kiz benimde midem bulanmadı 31 haftalık hamileyim herkesin bünyesi ve hamileligi bir degil canim hic bir şekilde alakası yok kuzum takma kafana
0 oy
(855 puan) tarafından
Tamamen doktor sacmalamasi lutfen uzmeyin kendinizi boyle seylerle. Orda da soyledim 28. Haftaya giriyorum bir kere bile bulanmadi midem Allaha şükür bebegim gayet sağlıklı. Icinizi ferah tutun...

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 88 göst.
31 Mart 2021 Aile kategorisinde Elif vurkan (91 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 124 göst.
20 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Feride30 (98 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 131 göst.
0 oy
1 cevap 239 göst.

404,319 soru