0 oy
758 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Simdicikin kızlar oğlum 2 bucuk yasında 28 aylik.  

Oğlumla 2 3 kere banyo yaptık ben ic çamaşırlarımla yaptım ama mesela banyo yaparken bazen yanıma geliyo buradayım annem diyip gözüküyorum korkmasın diye. Bazen üstümu giyerken görüyor? 

Bazen hatta elliyo bacaklarimi ben göbeğime vuruyor ama oda kendinden dolayı banyo yapıcağı zaman gobus nerede falan diyip gobegine vuruyoruz falan böyle ondan sanırım.  

Ama ben bu oğluma ileride oğlumun başkasi tarafından zarar görmemesi için veya benim oglumun başkasına zarar vermemesi için nasıl bir yol öğretebilirim hic bir bilgim yok ? Anladınız nedemek istediğimi bilgisi olan yazarsa sevinirim teşekkür ederim 

6 Cevaplar

+2 oy
(185 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Mahremiyet algısını yavaş yavaş öğretmeye çalışın.. özel bölgelerin anne ve babadan başka kimsenin görmeyeceği donumamayacagi  konusunda kelimeler kullanın gerektiği zamanlarda daha küçük sürekli sürekli değilde uygun zamanlarda..

Çocuğun üstünü babası hariç kimsenin yanında değişmeyen tuvaletini siz ve babası dışında kimse yaptirmasin buna büyüklerimizde  dahil.. bu dediklerimi zamana yayarak yapınca çocukta o algı oluşuyor..

Biraz daha büyüdüğünde cinsel organını farketme dönemine girecek onunla oynayacak aman ha sakın tepki vermeyin niye böyle yapıyor nerde yanlış yaptım düşüncesine girmeyin görmezlikten gelin bir müddet bırakın oynasın.. 5 dk 10 dk sonra dikkatini başka yine çekersiniz.. tam tersi anı tepkide bulunursanız dönemsel bir şey olduğu için sizden gizli yine yapacaktır ve bu çokta sağlıklı değil.. çok uzun oldu kusura bakma..

tarafından
Ay ne güzel anlatmışsın teşekkür ederim.  

Hicte uzun değil oturup daha dinleyebilirim
(185 puan) tarafından
Rica ederim canım
-Reklam-
+1 oy
(4,725 puan) tarafından
Yani bence en mantıklı olanı birlikte banyo yapmamak, yanında giyinirken dikkat etmek 
tarafından
Oni artık yapmıyorum zaten .  Sagol canim dikkat edicem
0 oy
tarafından
anne dışında kimsenin dokunmayacağı yerler göğüsler iki bacak arası dudak arka tarafımız ben bunu hep söylerim 
tarafından
Bende yavas yavas sey edeyom ozaman
0 oy
(799 puan) tarafından
Anne dışında kimse burlara dokunamaz die özel bölgeleri göster

Sende çok yanında o şekilde yapmamaya çalış cnm
tarafından
Anladim sagol canim
0 oy
tarafından
Ben banyo yaparken veya giyinirken gelirse Aaa bakılmaz özel falan diyorum onu giydiriken de Aaa pipişi ört kimse görmesin diyorum alışmış bezini çıkardığımız hemen donunu veya zıbını çekip pipisini kapatıyor ört ört diyo şy an daha 22 aylık ama büyüsün aklı ersin o zaman daha detaylı öğretem 
tarafından
Anladim bende dikket etmeye çalışıyorum . Bazen tuttuyor kendininkini diyorum yapma annem ayip diorum falan kapat kapat diyorum ama bir okadar da gulesim geliyo. Biraz daha anladığında yapicam sanırım suan onu anlamaz benimki.
0 oy
tarafından
Hiç böyle uyarılarda bulunmadım zaten bizi izleyerek daha çabuk ogreniyolar giyinirken yanıma almadım  yanında çok açık gezmedm aralarında beş yaş var beraber yıkarken bile uslerinde  baksir vardı iki kardeş giyinirken bir birlerinden müsade istediler ikiside erkek ben odanıza gire bilirmiyim dedim hiç aynı yatakta yatırmadım onları şimdi bı kızım var 9 aylık bende ona nasıl davranacağını düşünüyorum abileri ondan yaşça çok buyukkk

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 182 göst.
21 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nursenaberkan (206 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 253 göst.
19 Şubat 2021 Diğer kategorisinde berak (373 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 88 göst.
21 Ağustos 2024 Aile kategorisinde Dilek06 (539 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 150 göst.
16 Nisan 2024 Diğer kategorisinde birerkekannesii41 (115 puan) tarafından soruldu

406,028 soru

12,171,466 cevap

36,638 kullanıcı

...