0 oy
237 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Bio gaia kullanıyoruz 1 haftadır Nurse Harveys damla almıştım doktor bekle 4. Haftasında ver dedi onuda vermeye başladım bildiğiniz ben bunu yaprım gazı azaldı veya bitti dediğiniz bir şey var mı 22 günlük 

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gün icinde surekli gaz masaji yap kuzum ama huysuzken degil normalken ara ara tekrarla
tarafından
Masajda yapıyorum onu yazmayı unutmuşum abisini her gün masaj yapar yüzrürdüm suda hiç durmuyor
tarafından
Yaa bu gaz sorunu bebekleri bitiriyo .İnsallah cozumunu bilen yazar ❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben kızıma 1 haftalık da gazdan uyuyamadı 2 çay kaşıgı rezene içirdim çok rahatladı hem uyudu hem gazını çıkardı doktor verebilrsin 2 çay kaşıgı demişti 
tarafından
Kaynatıp kendinde iç sütünden geçer birde yedigin her yemeye kimyon at gaz yapmasın
tarafından
Rezene var evde deneyeyim bunu emmeden önce sonra faek ediyor mu birde her gün mü verdiniz
tarafından
Yok cnm 2 gunde falan var hergün verme sende iç kaynat bebişede 2 çay kaşıgı ver yeter sende iç rahatlarsın
0 oy
(545 puan) tarafından
Sürekli masaj yap karnıma ve ayaklarının altına bebe yağıyla. Aynı zamanda ayaklarıyla bisiklet hareketi yaptır ayaklarını yukarıya karnına doğru topla indir bunlar da çok fayda ediyor benim oğlum da çok gazlı bir bebekti bunları yapardık baya cikarirdi
0 oy
tarafından
Ben kendim rezene ve kimyon çayı içerdim zinco damla kullandık birde 
0 oy
tarafından

1 bebek yağı ile karnına masaj yap 

2 koluna yüz üstü yatırıp bol bol sırtına masaj yap 

3 ellerini ayaklarını sürekli hareket ettir. 

4 normal de sabah akşam gaz damlasını ver diyorlar ama yedikten sonra. 4.5 damla olacak şekilde. Ver  çok şık Emiyor sa 1 ver 1 verme şeklinde yap. (ebenin tavsiye si. ) 

5 baktın.  Çok mız mız. Süpürge sesi aç. Bebeği rahatladiyor. Sakinlestiriyor. 

2 buçuk aylık oğlum hayla gaz sorunu yaşıyorum.  

Yerken uyursa. Sakın uyudu diye bırakma al omuzuna gazıni mutlaka çıkart. Ben o hatayı ilk başlarda yapıyordum. Uyanır diye koyamıyor dum. 

Karnına masaj yapınca ayaklarını karnına doğru ittir 

0 oy
tarafından
Ben günlük sabah öğle akşam 1 yemek kaşığı anason veriyordum bebeğe . Kendim de kimyon kaynatıp iciyordum.  3. Ayda bitmişti gazı 
0 oy
(4,144 puan) tarafından
Bir çay bardağı ılık suya bir çay kaşığı kimyon at demlenince iç canım 
0 oy
(13,316 puan) tarafından
Ayakları ile bisiklet hareketi yap ben de Nurse ile başladım ama sub simplex daha etkin ona geçtim
0 oy
(728 puan) tarafından
Sürekli masaj artı kimyon rezene anason çayı icio birer çay kaşığı kızıma vermiştim şimdi 2 ay var doğuma yine aynı şeyi uygulayacağım. Ilaclar ilk 1 hafta falan işe yarıyor etki ediyor ama bünye alışınca işe yaramıyor. Bio gaida metsil sie simplex mi ne 4 5 tane ilaç kullandık 
0 oy
tarafından
Ne yaparsam yapayım İlk 3 ay Gaz sorunu yaşadık vaLa canım hıc bır damla bizde işe yaramadı 
0 oy
(1,160 puan) tarafından
Her yemeğine kimyon kat  günde iki defa rezene çayı içebilirsin kendi ayaklarini ve sırtını sıcak tut gazlı iceceklerden asitli şeyler içme  bol su iç 

Bebeğininde ayaklarını sıcak tut  gaz masajı yapabilirsin bebeğini dizine yatırıp karnını tam dizine gelecek şekilde koyup ayağını saklayabilirsin bebeğe titreşim olur iyi gelir 

İnternette gazlı bebek tutuslari var onlara bakabilirsin 
0 oy
(2,826 puan) tarafından
Aguline şurup kurtardı bizi ama doktora danışmadan kullanmayın 
0 oy
(122,959 puan) tarafından
kimyon cayi ictim ama fayda etmedi bize nurse harweys iyi gekdi
0 oy
(3,794 puan) tarafından
Ben masaj yapiyodum karnına saat yönünde parmaklarinla yürü dairesel şekilde.  
0 oy
(1,293 puan) tarafından
Havluyu ısıtıp karnına ve poposuna koy yaptıklarının yanında bunu da eklersen işe yarayabilir bizde yaradı 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 377 göst.
0 oy
2 cevap 72 göst.
19 Ağustos 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Besteninannesi (108 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 242 göst.
0 oy
7 cevap 370 göst.
19 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Heymomy (572 puan) tarafından soruldu

405,892 soru

12,165,248 cevap

36,621 kullanıcı

...