0 oy
103 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde (423 puan) tarafından

Aralık başında doğum yapcam nasipse. Marmara bölgesinde yaşıyoruz. Eşim Antepli. Bebek doğduktan sonra birkaç günlüğüne anneme babama gidelim, bebeği görsünler diyor. Yani Ocak ya da Şubat ayında. Oranın soğuğu da çok keskin bir soğuk oluyor. Biraz korkuyorum küçük bebeği götürmek doğru olur mu? Hastalanır mi? 

Ayrıca uçakla gideceğiz. Zor olur mu? İlk kez bebekle yola çıkacağım.

Bir de bebeğin duzeni orada değişir mi ? Bir fikir verirseniz sevinirim 

1 cevap

0 oy
tarafından
Ocak ve Şubat buralar cok soğuk olur hani kuru bir soğuk ama ona bakmayın gideceğiniz ev sıcak ise bebeğinizi etkilemez. Bebeğim 3 aylık iken yolculuk yaptım uçak ile bir sorun olmadı. Sıkı giydirirsenz problem olmaz ama tabi kırkıni yada iki aylık olmasını bekleyin. Ve çok iyi muhafaza edin. Yeriniz de olsam baharda giderdim ama
(423 puan) tarafından
Bana kalsa ben de baharda giderim de, kayınvalidem kayinpederim çok yaşlı . Eşim de dünya gözüyle görsünler torunlarını diyor. Ona da hak veriyorum. Ne yapcam bilmiyorum
tarafından
O zaman git. Hanı aşırı Bir soğuk yok bebek küçük sadece iyi giyinir ise ve gideceği evde sıcak ise bı sıkıntı olmaz
(423 puan) tarafından
Cok teşekkür ederim:)
tarafından
Rica ederim:)
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 251 göst.
6 Şubat 2023 Diğer kategorisinde AlinKara (658 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 153 göst.
22 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Istanbullu 34 (5,270 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 79 göst.
0 oy
3 cevap 297 göst.
13 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (5,621 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,445,775 soru

23,751,921 cevap

314,865 kullanıcı

...