0 oy
160 göst.
Diğer kategorisinde (24 puan) tarafından
Hepinize mrb.onceliklle belki de bazınız hatirlayacaksınız yuksek tansiyon sorunu yasiyorum oncelikle evdeki aletlerimde surekli dusuk goruyordum ama nezamn bi hastaneye yada herhangi bi saglik kurumuna gitsem yuksek goruyordum gelgelelim kalktim iki tane saglik ocagina gittim ordaki aletlerle kendi aletlerimi kıyaslattim hepsinde aynısını gosterdi benim aletler yanimdakileri fln gayet normal olcuyor hatta hemsireler bile kendilerinin ki olctu onlari bile dogru gosterdi ama sanki bana gelince dogru gostermiyor gibi ya hadi 1 tık 2 tık az cekiyor desem oda degil tamtamina 3 tık asgida gosteriyor evdeki artik sinir olmus durumdayim manuel yapamiyorum zaten onu hicbirimiz yapamayiz kolay kolay hepimiz dijitallere gore hareket ediyoruz aletim omron marka digeride medicplus ben kendimi iyi hisstmedgimde olcuyorum yine dusuk gosteriyor napacagimi sasirdim lutfen bana akıl verin etrafimdaki herkes den deli muamelesi goruyorum ama bebegim icin korkuyorum aklını tansiyonla bozdun diyorlar 

3 Cevaplar

0 oy
(868 puan) tarafından
hastahaneye gidebe kadar stresten yükseliyor olabilir.
-Reklam-
0 oy
tarafından

Artık ölçme bence bi süre 

(24 puan) tarafından
Ama takip etmem lazım gun icinde
0 oy
tarafından
Manuel dediğin steteskopla ölçülen degilmi canım 
(24 puan) tarafından
Evet onunla.olcum yapamiyorum oyuzden dijital kullaniyorum 2 tane ama hastanede hep manuel olcuyorlar onlarda yuksek cikiyor
tarafından
Ben onunla olcuyorum evde eşimde tansiyon hastası manuel kullanıyorum onunda zor bir tarafı yok steteskop kulağında olduğu için nabız ilk atış sesi hangi rakamın üstünde ise büyük tansiyon odur nabız atis sesini takip et bitti yer ise küçük tansiyondur canım
(24 puan) tarafından
Iste nabzi yakalayamiorum ki ylnis biseler yapiyorum sanirim

İlgili bir soru bulunamadı

404,466 soru

12,116,831 cevap

36,462 kullanıcı

...