0 oy
637 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (1,707 puan) tarafından

Kizlar lahmacun yapcaktim hersey cok guzel giderken pisirme konusuna geldi firina koydum alti pismedi granit tavada yapim dedim o biraz oldu gibi of ya ne güzel gidiyodu hersey niye guzel olmadiki :ermm:ic harci super oldu hamur falan da tamam ama firina attim alti pismedi ve ustu kurudu napsam ya bide ic harci kaldi onunla ne yapiyim bi akil verin ya modum düştü 

11 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ablam hep tavada yapar canım hiç fırında yapmaz tavada güzel oluyor aslinda
(1,707 puan) tarafından
Aynn suan elimde 2.3 tane kalmisti onu tavaya koydum oda son anda aklima geldi o ikisi cok guzel pisti hemde yumusacik oldu ya:(
tarafından
Bende tavada yapmıştım ama kıyması çiğ kalıyor canm onu nasıl hallediyo
tarafından
Kavuruyor sanırım önceden dur bı sorayım size yazayım hep hazır yediğim için bilmiyom ki hahahah
tarafından
Tamam canım bekliyorum :D
tarafından
Ablana soyle bizede yapsin kimse o becerikli :)
tarafından
Tavada altı kısık olacak kapak kapatiyomus kizlar bide yağlı olacakmış harç :)
tarafından
Bazen kavurarakta yaparım diyo Ablam :)
tarafından
Mihriiiii Ablam dediki ne faydacıma selam söyle dedi :)
tarafından
Teşekkür ederim canımm
tarafından
Ben o ablani yolacam az kaldi ahahhaha
-Reklam-
0 oy
tarafından

Cnm ben önce tavada pişirip azda fırına koyuyorum.  Sonra aldığımı sariyorum. Buharinda yumusuyor. 


İç harcın tam pişmiş se. Çay demle otur ekmek ban ban ye cnm

(1,707 puan) tarafından
Ay vala tavada simdi 2 tane yaptim cok guzel oldu ya kendime is cikardim belim agriyordu bide arsizlik ya:) keske hepsini orda yapsaydim
0 oy
tarafından
Kiz ben de yaptım ayni seninki gibi oldu bin pişman oldum . Önce tavada altını kızart sonra fırına at üstü kızarsın 
(1,707 puan) tarafından
Aynn canm ilk yapinca oyle oldu vala napalm :D
tarafından
Bende böyle yapıyorum. Çok tatlı oluyor
tarafından
Ama sevemedim ya ben
0 oy
(7,967 puan) tarafından
Fırının en alt yerinde mi pişiriyorsun??
(7,967 puan) tarafından
Öyle olmaz ki en alt kademede pişirmen gerekiyor ben çok yaparım ve çok güzel olur en alt kademede önceden full derecede ısıtılmış fırında pisiririm
(1,707 puan) tarafından
Aaaa vala oyle yapmadim ccanm ya peki tepsinin altina yagli kagit falan koyuyomusun yoksa direk oylemi atiyosun
(7,967 puan) tarafından
Yağlı kağıt koyuyorum yapışır yoksa en alt kademede dene altı mis gibi kızarır üstü de güzel pişiyor. 2 senedir neredeyse her ay yapıyorum çok güzel oluyor
(7,967 puan) tarafından
Ve full ayar olduğu için diğerini açıp harcı koyana kadar pişiyor sonra da sıcağıyla üzerini örtüyorum yumuşacık oluyor
(1,707 puan) tarafından
Tamm canm cok sagol
0 oy
tarafından
Fanlı sistemde 15 dakika kadar tutmuştum ben sanırım ne ince ne kalın acicaksin derecede önemli youtubede hep videoları var kaç derece fırında pişmeli diye 
(1,707 puan) tarafından
Hmm ne ince ne kalindi canm da videosunu da izlemistim ama firin niye boyle yapti bilemedim
0 oy
tarafından

Bende fırında yaptım kuru oldu ve pişmedi sonra bizim burdaki fırına götürdüm kurtardım:D

(1,707 puan) tarafından
Ay sen gene kurtarmissin bende hepsini tavaya koyuyorum altlari da pissin sarcam kurulugu gitse de yeter ilk deneyim ya napalm:D
tarafından
Ben bi kere denedim bidaha denemedim valla tövbeliyim :D iç harcını hazırlıyorum fırına yolluyorum mis gibi oluyo ☺️
(1,707 puan) tarafından
Bundan sonra bende oyle yaparim vala canm:Ddd e peki canm yarim kilo kiyma koydum icine ic harcini yaptim guzel guzel firina versem nekadar para alir ki hic sormadim
tarafından
Kaç tane çıkarsa o kadar fiyat oluşuyo tane olarak fiyat biçiyolar ☺️
0 oy
(14,429 puan) tarafından
Ahahhaa noluyo burda bakim
tarafından
Lahmacun yapmayi biliyosan kiza tarif ver :)
(1,707 puan) tarafından
Vala ne olmuyoki:D
(14,429 puan) tarafından
Anam lahmacun yapamayanda ne bilim
Puhahahahah
Dermişm
(14,429 puan) tarafından
Canım iki türlüde yaparım ben
Hamuru incecik çıtır olur kiyması iyi pişer
İstersen kıymasını kavur pişince kenarlarina tereyağı sür
(14,429 puan) tarafından
Kız ben tavada yaparsam içini pişiririm çoook güzel olur
Fırinda yaparsam içini pişirmem biraz su eklerim en alta koyarım kuru olmaz çıtır olur
Anam ağzım sulandı be kakiiimde yapimmiki
0 oy
tarafından
Vanm fırında kuru olur zaten , ben tavadanyapıyom gzl oluyo
(1,707 puan) tarafından
Aynen ya tavada yaptiklarim cok guzel olmus
0 oy
(302 puan) tarafından

Ben hep krep tavasında yaparım iç harcı Çiğ koyarım kapağını kapatırım azcık açık kalacak şekil biraz pişince kaldırırım kapağı altı kızarınca alırım bitti süper fırında iki sat bekleki pişsin yarım yamalak hiç olmuyor en iyisi tava:D

(1,707 puan) tarafından
Evet cnm oyleymis tavada yaptiklarim cok guzel oldu ya
(302 puan) tarafından
Eline sağlık afiyet olsun bundan sonra tavada yaparsın bende fırın denemiştim olmadı napalım böyle böyle doğru sonuca ulaşıyoruz :)
0 oy
(5,567 puan) tarafından
Tavaya koyduğun zaman kapağını da kapat . Hamuru nasıl yaptın bende evde yapmak istiyorum
(1,707 puan) tarafından
Hamuru normal hamur canm un su tuz tavada yaptiklarim guzel oldu kapagini kapatip en kisik atese vermistim
0 oy
(1,672 puan) tarafından
Altını tavada pişirip sonra fırına üstü kizarcak şekilde atılabilir bence
(1,707 puan) tarafından
Sadece tavada yapinca altini en kisik atese verdim kapagini kapattim bisti canm cok guzel oldu firina attiklarim kurudu

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 344 göst.
10 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Bsra1414 (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 574 göst.
7 Temmuz 2022 Aile kategorisinde Ayasa (1,285 puan) tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 1,308 göst.
20 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 315 göst.

404,547 soru

12,118,938 cevap

36,468 kullanıcı

...