0 oy
512 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (5 puan) tarafından
esra ezmecinin yazar tuzlu su yapıp mutlu olan varmı ve nasıl yapıylrsunuz normal tuzmu kaya tuzu mu bır lıtre suya ıkı kasık olarak bn yaptım bı faydası olmasdı acaba nerde yanlışlık var sizlerden yapan varmı memnun olan acaba yorumlarınkzj alabırlmym sımdıen tesekkrler

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Beklentimiz ne acaba ollmadi diyorsunuz (•‿•)
tarafından
Konuşacak çok şey varsa uzun uzadıya yazamıyorum şuan ben onlarda guvemmiyorum kimseyde para için herşeyi yapar hale gelmiş insanlar siz guvenebilirismiz
tarafından
Güvenmek değil olurda demiyorum ama tuzlu su iyi geliyor hormonlara :D ben çok asabiyken orta yolu buluyorum ama tek başına tuzlu su değil namazda kiliyorum namaz önemli Allah'a yönelmek önemli yoksa zaten tuzlu su hiçbir ilişkiyi tek başına duzeltmez kendi huyun eşine iyi olduktan sonra zaten duzeltemeyecek bişey yok bunu anladım asi olunca hicbirsey iyi olmuyor birde hakkını savunacaksin her zaman susmayacaksin
(231 puan) tarafından
Aşıya ilaca gelince koca profesörlerin dediklerine bile inanmayıp buralarda kırk kez sorarlar bi tane soytarının zengin olup kitap satmak için uydurduğu şeylere vahiy gibi inanıyorlar ya Allah akıl fikir versin. Yolunu da iyi bulmuş bunları bilsem kocamdan ayrılmazdım falan. Kitaplar elinde olanlarda daha çok işe yarıyormuş, bak sen. Büyü desen büyü de değil yaptığı bş işe yarar belki diyeceğim de. Diploma demeyin bi de güldürmeyin insanı.
tarafından
Hanım efendi ben kadını yukarı cikartmiyorum ayrıca ben aşımı da oldum boş yapmayın kendi kafanızda kurup atmayın mesleğini icra eden herkese saygım var ama sizin gibi okumadan etmeden bilgi sahibi olmadan konuşan cahillere saygım yok artık saçma sapan konuşmayın size soracak değilim kendi işinize bakın benim pozitif enerjimizi sizin gibiler tuketemez
(231 puan) tarafından
Esra ezmeci'den gelen pozitif enerjiye ben ne yapabilirim ki zaten hanımefendi shdhdnfkf daim olsun ne deyim.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Esra ezmecinin hic bir şeyine inanmiyorum .
0 oy
(1,206 puan) tarafından
Kaya tuzu cnm enerjisel denge için yapıyorlar bide çok beklentiye girme kitaplarla birlikte yaparsan daha etkiliymiş beni sorarsan yapmıyorum instagram da takip ediyorum benim enerjim bana yetiyor :))))) 
(5 puan) tarafından
com tesekkrler cnm bnm vala bnde yptım ama ıse yaramadı bırktm ama yınede bı sormak ıstedm
0 oy
(7 puan) tarafından
Bir arkadasim uygulamis fakat ters etki yapti bende demisti negatif enerji dolmus
0 oy
(348 puan) tarafından
Hanımlar evet tuzlu su sizin enerjinizi değiştirir ama eşinizle olan ilişkinizin düzelmesini de başlı başına bir tuzlu suya bağlamayın lütfen :) eşinizle aranızdaki ilişkinin daha iyi olması için karşılıklı sevgi saygı hoşgörünün artması için çaba lazım. Eğer ki bunu yapmakta zorlanıyorsanız Aile Danışmanlığı desteği alın. Durumu olmayan arkadaşlar çoğu belediye bu konuda ücretsiz destek veriyor lütfen araştırın, evliliğinizin akibetini bir tuzlu suya bırakmayın :)
(348 puan) tarafından
Eşiniz danışmanlık almayı reddediyorsa yalnız da gidebilirsiniz illa çift olarak gitmek gerekmiyor
0 oy
(2,330 puan) tarafından
Ben uyguluyorum beklentiden önce kendiniz için yapmanız lazım baştan sonra olur heosininsallah

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 100 göst.
18 Ekim 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde tgbkbc (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 331 göst.
19 Haziran 2022 Aile kategorisinde Enes2020 (4,041 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 330 göst.
7 Mart 2022 Kültür-Sanat kategorisinde misafir tarafından soruldu

403,595 soru

12,091,951 cevap