Ay kızlar dün ne oldu biliyor musunuz? Hayır bilmiyoruz diyorsunuz duyar gibiyim . Ben normalde sosyal medya kullanmam . Eşimde tanıştığımızdan beri kullanmıyor ben istemiyordum çünkü Neyse dün gece telefonla oynuyordu bende diğer koltukta her zamanki gibi burda takiliyordum. Bir anda kafamı ona çevirdim beyaz mavi yazılar olan bir sayfada geziniyordu. Kessin Facebook dedim burda aldatılma postu okuya okuya nasıl kafam gitmişse artık. Bu kessin beni aldatıyor dedim. Birde baktığımı farkettigi halde hala sayfada geziniyor. Bir anda aklima bir hinlik geldi tabi birsey yoksa rezil olmakta istemiyorum Ay bebeğe bir şey oldu dedim hemen telefonu attı kenara bize doğru geldi ne oldu falan dedi gözünü bir tuhaf yaptı dedim halbuki bebek mışıl mışıl uyuyor . Bebegin yanına oturdu. Bende fırsat o fırsat diğer koltuğa geçtim telefona baktım. Allahim öğrencilerine test bakıyormuş onun sayfasıymış çok utandım . Burada öyle şeyler okuyorum ki artık herkesten hersey bekliyorum. Geçende annemi deliler gibi seven babama evlenirsen şaşırmam dedim laf arasında . Şakayla evlenecem dedi şaşırmam dedim.