0 oy
128 göst.
Diğer kategorisinde (41 puan) tarafından

0 göst.
 önce 6-12 ay arası bebekler kategorisinde  (9 puan)
İyi geceler anneler bebeğim 7 aylık burnu çok tıkalı serumla temizlemeye çalışıyorum müsade etmiyor geniz akıntısı çökmüş doktora götürdüm bunun yüzünden öksürüyor. Bana badka türlü varmı burnunu acabilcagim yöntem bildiğiniz teşekkür ederim

5 Cevaplar

+1 oy
(141 puan) tarafından
suda eriyem viks buharlar var odaya ondan koy surekli hem pahalida degl bide sicak dus aldr buharda kalsn biraz ama dikkat et usumesin evin kombili mi kuru havada kalmasn cok nide yakasina goldmix damlatabilirsin su icirirken de ilik sicagimsi su icir bol bol su icir canm buhar makinan varsa kullanabilirsin oda acar serum suyu tekrar dene verebilorsen aspiratorle burnunu temizle canm cok gecmis olsn Allah sifa versin ve gece uyurken yastigi biraz yukarda olsn ki rahat uyusun
-Reklam-
0 oy
(50,853 puan) tarafından
sogan kes varsa karanfil tak baucuna koy ulasamayacagi bi yere
0 oy
(102 puan) tarafından
Soğanı duymuştum bende gece uyurken soğanı ortadan kes baş ucuna koy
tarafından
Çok iyi oluyor ben yapıyorum
(102 puan) tarafından
Aynen canım
0 oy
(629 puan) tarafından
Canim bebegi yan uatir bir ayaginla bastrmadan tut hemen sık yada ayagini ikiye ac salla dikkati dagilinca hemn ac ben boyle yapiyorum burun aspiratoru aldim oda cok iyi 
0 oy
(2,593 puan) tarafından
cold mix damla var onu yakasına yada mendile damlatıp yanına koyuyorum bir soğanı ikiye bölüp her bir soğanın üzerine 7-8 karanfil batırıp başının ucuna koyuyorum birde o cold mixi kaynatıp bardağa ya da kaseye aldığım suyun içine 9-10 damla damlatıp peteğin üzerine koyuyorum 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 73 göst.
1 gün önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ozlemyc (675 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 61 göst.
1 gün önce Diğer kategorisinde Seherl (848 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 168 göst.
15 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Elif6060 (291 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 102 göst.

404,465 soru

12,116,813 cevap

36,462 kullanıcı

...