0 oy
1,011 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Görümcem kızının camasirlarini yollamış kufreder gibi ya hepside lekeli biri ikisi olsa hadi gözden kalcmistor diyeceğim annem diyor başkasına ver sende ben böyle şeyi vermem utanırım ya sanki ben o kadar muhtaç miyim öğle olsa bile konuşamıyorum ya başıma ağrı girdi

26 Cevaplar

+3 oy
tarafından
Hemen kötü düşünmeyin ya teşekkür etmeyi bilin 

Görümcem bana da oğlunun kucuklerinden verdi birkaç tanesi lekeli ve battaniyenin ikisi yirtikti bende gittim leke çıkarıcı aldım güzelce yıkadım battaniyeleri de diktim 
tarafından
Yani kötü düşünmüyorum.  Bende lekeli vermem .

Kızımın kıyafetlerini bende verdim.hep sağa sola temiz yıkadım.utuledim o şekilde.

Çıkacak lekeler ise yıkayın bundan zarar gelmez. Ama kalem boya izleri varsa içinizde sinmiyorsa giydirmeyin.  Yinede Teşekkür edin . Ve kıyafetleri çöpe atmayın yardım kutuları var kiyafet onlara bırakın ihtiyacı olan bir aile alır. Çünkü ne zor durumda olanlar var o lekeli kıyafetleri bile.muhtac.
(18,459 puan) tarafından
Ben de sizin gibi düşünüyorum. Ama karşıdakinin niyeti samimiyetine bağlı biraz da. O da önemli. Leke çıkarıcı kullanınca önceden olan lekeler geçti mi peki? Geçtiyse hangi marka kullandıniz?
(762 puan) tarafından
Lekeleri neyle ve nasol cikardiniz ya bizimkilerde hep ya sararmis zibin sutten yada yemek lekelero
tarafından
Aynen bacım hepsi lekeliydi hepsini yıkadım temizledim.goydirdim.bide kızdı benimki oğlanı zıbın di içinde görünmez dedim
(50,771 puan) tarafından
Kosla döküp kaynar suya basın
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Yabancıya vermeyi utanırım yakınıma verswm yerin dibine girerim. Bir zıbın alıp hediye etsem daha iyi. 
tarafından
Yabancıya da vermem ben dediğin gibi birde yüzyüze bakacağız sorabilirdi lekeli ama giydirir misin diye
tarafından
Ay irem ❤️ şöyle akli basinda bi yorum aradim inan.
tarafından
Şerifem aklın yolu bir. Öpüyorum seni
+1 oy
tarafından
Çocuğun yediği helal giydiği haramdır takılmayın bu kadar zaten batiriyor sende sıfır alsan aynı olacak yemek lekeleri çıkmıyor
(2,291 puan) tarafından
Bu soz masum gibi gozukse de helale haram diyerek kufre sebebiyet vermek icin hazirlanmis tuzak cumlelerden biri olabilir en iyisi cocugun yedigi kar giydigi zarar demeli
tarafından
Evet söz de hata olabilir ama ben bakış açımı belirtmek için kullandım sağol canım bilgin icin
+1 oy
(1,208 puan) tarafından
Ne demek istediğini çok iyi anladım canım ayni görüşteyim  insan verdiği şeye dikkat etmeli yani  
+1 oy
tarafından
Herkes kullanirim demis ama  inanamiyorum yorumlara .bu insana saygidir .

Karsisindakine saygi duyan insan lekeli seyleri vermez .

Hediye vermenin de bi adabi ve usulü vardir .

İnsani rencide edecek ,onu uzecek seyleri hediye olarak veremezsin .

Hic etik tarafi yok bunun.

Temizlerini ayirirsin ,Kirli olanlari da karsidakinin ihtiyaci oldugunu dusunuyorsan yikarsin guzelce leke cikariciyla, oyle verirsin .

Esas iyilik ,sevap boyle olur .
(3,550 puan) tarafından
Yorumuna artı verecektim. Hakkım dolmuş bacım... Bence de verilmez. Bu insana saygıdır. Ayrıca bebek kıyafeti sürekli yıkandığı için yaka kısımları sertleşiuor.. Ancak çok yeni ise veririm. Yoksa ayıp olur. Çok kötüyse çöpe atarım orta halli ise kıyafet kutusuna. İsteyen alsın diyerek.
tarafından
Gerçekte olan  "ayyyyyy gorumceciggimmm bana kiyafett getirmiş kuzularrr canlarimm bunlar benim bebeklerinin hayatta bı şeyleri görmezden gelin yavrularimmmm" :D
(50,771 puan) tarafından
Bende bir arkadaşıma verecektim baktım lekeli önce lekeleri çıkardım öyle verdim. Sonra ondan daha samimi arkadaşıma lekeli sökük ne varsa verdim birlikte seçtik hurctan sorun değil dedi aldı yanımda olmasaydı lekeli vermezdim
tarafından
Kubramm kesinlikle  haklisin ❤️  şöyle bir sey  de var .İkbalimin dedigi gibi hani cok samimisindir .Evde giydirmek icin seninle secer posetten ve karsidaki ben giydirirm sorun degil  der kendisi onu anlarim. Kendisi istemistir cunku.
Ama giydirin nolcak abartmayin cumleleri de bana cok ayip geliyor.

Olay karsidakinin , veren kisinin dusuncesizligi.
İnsan kirilabilir ,uzulebilir , degersiz hissedebilir .
Bunu anlayamayacak kadar nasil man kafa olabiliyolar hayret...
(50,771 puan) tarafından
Sormamlazim ne dedin kız ☺️
(50,771 puan) tarafından
Serifem 28 yıllık kankam üçüncü ürpriz kızı oldu hesapta yokken kızının herseyinide vermişti tekrar çocuk düşünmediği için. İlk kızıda eladan beş ay küçük ona tek tük biseyler vermiştim de son numara ya herşeyi verdim ben çıkarırım lekeleri dedi hatta biri çıkmamış öyle giydirdim dedi
tarafından
Ay bak kendisi demis sorun etmiyor demek ki ❤️☺️ ne iyi etmissin sen de vererek .
(50,771 puan) tarafından
Ben herseyini sakladım baza altı gardrop doluydu verince ev boşaldı hatta almak istemedi halam belcikadan falan getirmişti onlarida zorla verdim☺️☺️
tarafından
Şerife herşeye olumlu yorumlar yazıyor ya onun gercekteki tepkisini yazdım ironi :D
(3,550 puan) tarafından
Şerifem candır gerisi heyecan :*
tarafından
Askim benim ,beni gercekten tanisan ve burdaki yorumlarimi gormüs olsan ,her seye olumlu yorum  yazmadigimi bilirsin ❤️

Kalp kirmayi sevmem .Asla bana gore degil .Ama yanlisa da dogru demeyiz .Kimse demesin zaten.

Benim boyle bir konuda boyle olumlu tepki vermeyecegimi burdaki coğu arkadasim bilir .Sen daha tanimiyorsun beni demek ki ❤️
tarafından
Kubrammmm❤️☺️
(50,771 puan) tarafından
Cümleyi yine okudum tam anlamıyla anlamadım sonu başı ayrı her neyse❤️
tarafından
İkballll ❤️ :D
(50,771 puan) tarafından
Canimm❤️ne kadar kaldı doğuma
tarafından
1 aydan az ❤️☺️ heyecanla gun sayiyorum ikballlimmmmm
0 oy
(1,864 puan) tarafından
Olsun onu bulamayan da vardr 
0 oy
(14,168 puan) tarafından
Çamaşır verilir mi ya başkasına ya da tanıdığına bu ne saçmalık iğrenç bir şey kıyafet neyse hadi 
tarafından
Çamaşır dediği kıyafet bence canım
tarafından
Kıyafet ya bebeğin kuculenleri
0 oy
(1,924 puan) tarafından
Geri ver canım ihtiyacımız yok de. En sevmediğim şeydir, kendi kullanmıcağı kötü bişeyi başkasını varmeleri.
0 oy
(5,221 puan) tarafından
At çöpe gitsin sorarsa çok pislerdi çöpe attım dersin bana da ihtiyacım olmadığı istemediğim halde birisi öyle yapmıştı bana gelenler eskiydi bide bende böyle demiştim hala aklıma geldikçe içimin yağları erir
0 oy
(247 puan) tarafından
Lekeliyse neden veriyor ben utanirim veremem 
0 oy
(1,315 puan) tarafından
Kızım giymeyeceği hiç birseyi vermem asla bugün kizim dolabını seçtim ayakkabılarını kıyafetlerini giyilebilecek leri komşuma verdim kizi için lekeli olanları evi siliyorum camları siliyorum insan utanır verirken 
0 oy
tarafından
Ayy bilemiyorum bende ablamdan aldım lekeliydi ek gıda döneminde illa leke oluyor hatta o sordu bunları giydirir misin diye bende giydiririm ekgıdaya geçerkken iyi olur dedim ne bileyim 
0 oy
(61 puan) tarafından
Yaptığı çok ayıp. Ben olsam çöpe atar ve konuyu yeri gelince açıp, çok kötü oldukları için çöpe attığımı söylerdim. Sinir bozucu. 
tarafından
Diyeceğim bir daha verme ihtiyacı olan birine ver diye bende çöpe atacağım zaten
(61 puan) tarafından
Kesinlikle.
0 oy
(683 puan) tarafından
Çamaşır derken bahsettiğin şey kıyafetse ve bebek kıyafetiyse bebekler temiz giyemiyor ben başkasına sırf bu yüzden vermem benim oğlum bi yaşında kıyafetten lekeler çıkmıyor seni düşünerek vermiştir ama lekeye yapabileceği bişey yok art niyet aramamak gerek 
tarafından
Olsun ama kırıcı yani bende 4cocuk büyüttüm verirken en güzellerini en temizini veriyordum yoksa vermesin kimse istemedi sonucta
(683 puan) tarafından
Ama bende onu diyorum sana temizi diye bişey yok her şeyi döküyorlar çiş geçiriyorlar çıkmıyor lekesi bizim temiz kıyafetimiz yok istediğim kadar yıkayım hep lekeli
0 oy
(2,291 puan) tarafından
Başına agri girecek kadar takma bencd istemiyosan at gitsin ya da kıyafet kumbaralarina koy cok takma 
tarafından
Ya zaten belli bir süre kabullenmediler şimdi de böyle yapınca zoruma gitti
(2,291 puan) tarafından
Kabullenmesinler cok fifi
0 oy
(444 puan) tarafından
Ben ablaminkileri giydiriyorum ama lohusa gezmesinde bi kadın bi hediye getirmiş yemin ederim 80 lerden kalma balon etek bolero tarzi birşey o daha kötü bence. Lekeli de olsa çıkar bebekler cok hizli büyüyor. Ben kizima aldigim kaç tulumu 3 kez kullanıp kenara koydum
tarafından
Ben giydirme demedim ama bu şekil verilmez
(444 puan) tarafından
Bebek olduklari için illa leke oluyor kusunca yikasan da sari oluyor ben kakası taşınca mecbur çamaşır suyu ile yikiyorum hemen ama o da saglikli degil
0 oy
(7,096 puan) tarafından
Kız bosver ne takiyosun at çöpe bir daha göndermek isterse de kabul etme
0 oy
(1,610 puan) tarafından
Benim kziimin da bütün kıyafetleri lekelidir ama sağlam canım.  Günlük giydirirsin diye dusunmustu belki
0 oy
(9,507 puan) tarafından
Ben çekinirim ay verirken kaç kez bakıyorum düzeltiyorum vs
0 oy
(122,384 puan) tarafından
bas agritcak bi durum yokki koy bi legene citile gizelce bi leke cikariciyla yika kurut giydir

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 54 göst.
1 Ekim 2023 Moda kategorisinde Gammmze (1,331 puan) tarafından soruldu
0 oy
48 cevap 391 göst.
13 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 884 göst.

403,607 soru

12,092,330 cevap

36,385 kullanıcı