0 oy
338 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Kızlar söyle ki eşim çok yoğun çalışıyor sabah 6 da gidip akşam 10 geliyor yani geldigindede  konuşmak istiyorum onunla zamn gecirmek istiyorum ama her seferinde uzak kaliyo ufff fln diyo uykum var diyo sadece istediğim şey bana sarılsin öpsün iki ilgilensin sabahtan akşama kadar bebeğimle yalnızım hiç bı aktivitem kalmadı sohbet edelim istiyorum olmuyo ama özel ilişki olunca konu uyku fln kalmiyo ben ilgi sevgi istediğimde işi bitince arkasını dönüp uyuyo tabi buda büyük sorun olmaya başladı artık her hareketi batıyor çok büyük kavgalar ediyoruz zaten güven problemi de var eski postlarimda da bahsettim başka kadınlarla ilgili videolar var diye yani anlamıyorum ben napiyorum sadece ilgi istiyorum sarilsa susucam ama uzak kalmak istiyo napicam bilmiyorum artık çok yoruldum .

6 Cevaplar

0 oy
(122,901 puan) tarafından
o kadar saat calisan adam cidden yorgundur ama onuda anlaman lazim
tarafından
Canım zaten anlıyorum istediğim şey sadece beş dakika ilgilensin ya sadece beş dakika
O şeyi yaparken sıkıntı yok ama iş benimle ilgilenmeye konuşmaya gelince nasıl yorgun oluyo bu benim sinirlendigim şey
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canim benim eşimde mesela yoruluyor ama dinlenmek istiyor ama video konusuna gelince bir fikrim yok sen yazmışsın ya belki adam dinlenmek istiyordur sabah 6 akşam 10 çok hazla hir saat benim eşimde öyle çalışıyor canim ama ben fazla bişi beklemem kendi halimde TV izlerim
tarafından
Anladım canım sağol.  Sanırım artık bende öyle olucam
0 oy
(659 puan) tarafından
Eski postlarını bilmiyorum yani ilgi olmayınca tabi kötü oluyor insan kadın ilgi istedigi gibi erkekte ister ama herkes ilgisini sevgisini gösteremez bunu gözler önüne sererek yaşamaz bu kadın içinde adam içinde geçerli yani bu karakter meselesi. Benim eşim öyle mesela ama artık takmıyorum o beni görmüyorsa bende onu görmüyorum üstüne gittikçe şımarıyor kaçan kovalanır misali
(659 puan) tarafından
Ama senin adam çok çalışıyormuş benim adam bile kendi işini yapmasına ragmen sabah 7.30 gidip akşam 7.30 da geliyor eve gelince de inan 11e kadar tlf trafigi yapıyor 150kişi çalıştırıyor hepsiyle ayrı ugraşıyor birde ben üstüne gidersem evin huzuru kaçar çok yaşadık bu sorunları biz çünkü
tarafından
Canım zaten ben ilgi gostermesem uzak dursam hemen peşime takiliyo ama iki ilgi istesem hemen of pof ediyo gerçekten çok üzülüyorum artik
0 oy
tarafından
Özel ilişki olmasa farklı düşün derim ama adam kaç saat çalısıyor ve neden çalısıyor? Senin için çocugnuz için. Destek ol yükünü hafifletmeye calıs eşinin üstüne gitme
tarafından
Anlıyorum canım onu gerçekten sadece biraz sevilmek istiyorum artık beni beğenmediğini düşünüyorum
tarafından
Bazen ben de öyle oluyorum ama insan kendini beğenmediği zaman çirkinleşiyor gerçekten bunu anladım. O yüzden ev için de de olsan süslen püslen yap makyajını kendini aynada güzel gör
0 oy
tarafından
Ya Allah aşkına yorgunluktan geberse uzanırken karısına sarılması çok mu zor. Sinir oluyorum aman çok yorgun canım çok yorgun onu da anla muhabbetine. Başka şeyler isteseler yorgunlukları kalmıyor ama. Karısına sarılmak mi ağır ve zor geliyor. O zaman gitsin bekar takılsın. 
tarafından
Bende bundan üzülüyorum işte canım uyurken bile satılmıyor neymiş kolu uyusurmus agrirmis gerçekten ağlamaktan helak oldum artık
tarafından
Sen de ilgi isteme ve kaç ondan biraz bakalım nasıl oluyormuş. Bir şey dediğinde duymazdan gel ya da istediğinde çok yorgunum de bakalım karşısındakinde böyle tepki görünce hoşuna gidiyor mu
0 oy
tarafından
Başka kadınlarla ilgili videoları var demişsin esin senkn güvenini kazanmak için çabalamak yerine sen benimle ilgilensin diye çabalıyorsun Bosver umursama ne kadar üstüne dusersen o kadar kendini geri ceker
tarafından
Bilmiyorum canım ne yapsam olmuyor gerçekten çok severek evlendim yorgun diye kıyamıyorum bizim için ugeasiyo diyorum ben ona sarılıyorum ama bazen katlanamiyorum bu hallerine

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 635 göst.
0 oy
6 cevap 205 göst.
3 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 539 göst.
0 oy
1 cevap 227 göst.

405,727 soru

12,158,217 cevap