0 oy
95 göst.
Diğer kategorisinde (118 puan) tarafından

Kizlar 16 yildir sedef hastasiyim doktorlar hep Kortison krem yazdi simdi hamileyim onlari kullanamiyorum yuzumde ve ozel bolgemdede cikmaya basladi denemedigim bisey kalmadi bana bi akil verin ne yapabilirim bu sedefe yaaa :(

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Tuz sabunu denedin mi canım iyi gelir 
(118 puan) tarafından
TUZ sabunu degilde Deniz tuzu terapisi yapti doktor fayda etmedi :(
tarafından
Geçmiş olsun canım başka bildiğim yöntem yok
(118 puan) tarafından
Tesekur ederim yinede canim yuzum resmen sanki sicak yaga batmis hem kasiniyor hemde yaniyor :(
-Reklam-
0 oy
(621 puan) tarafından
Stresten uzak durmaya çalış bol su iç bendede var  bu şekil birazda olsun rahatladım ben Rabb'im şafi isminin hürmetine şifa versin inşallah
(118 puan) tarafından
Canim benim ikinci ADIM stres kucuk bebegim var basindan  ameylatli tekrar hamileyim hersey ustume ustume geliyor bunun icin iyice azdi yuzum sanki kizgin yagin icinde yanmis :((
(621 puan) tarafından
Rabbim şifa versin inşallah ya gerçekten zor yani yaşayan bilirr
0 oy
(2,620 puan) tarafından
Yakınlarımda var.Rabbim şifa versin inslhh.20 sene belki daha fazla denemedikleri şey kalmadı ama çözüm bulamadik bizde.Surekli dermovate merhem kullaniyolar ama o da kortizonlu.Cok fazla baharatlı ve acı şeyler tuketmeyin. 
(118 puan) tarafından
Aynen benimde denemedigim bisey kalmadi hamileyim diye kullanamiyirumda bisey gecen doktor igne ve hap var dogumdan sonra onlari deniyelim dedi insallah onlar fayda eder ya :(

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 188 göst.
0 oy
2 cevap 142 göst.
0 oy
1 cevap 55 göst.
18 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Almi'mm (588 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 82 göst.
17 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,467 puan) tarafından soruldu

404,334 soru

12,112,989 cevap

36,448 kullanıcı

...