+1 oy
1,146 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde (9,652 puan) tarafından

2bucuk aylık oğlusum olduğundan beri evden hastane dışı çıkmaz olduk kızlar 1 tanede kızım var iki çocukla dışarı çıkamıyoruz maalesef havalar soğuk sürekli evde olduğumuz halde çocuklar sürekli hasta. Sizler ne yapıyorsunuz bu pazar planlarınız neler kızlar . Biz kızımla oyun oynuyoruz ve gün böyle devam edicek :)

16 Cevaplar

+1 oy
(118,983 puan) tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap

3. bebegi ne zaman yapcan :D bitirdim kiz post kalmadi ☺☺ post acsana

(118,983 puan) tarafından
❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣
(9,652 puan) tarafından
Ne var be yok canim ? Yolunda mı hersey
(118,983 puan) tarafından
şafak 19 inmek uzere ☺ gün sayiyom yaa iyilik valla sende ne var ne yok 3. bebe gekcekmi☺
(9,652 puan) tarafından
Aman aman Allah korusun kuzu :D ben sezeryan anında neden baglatmadim ki diye pişmanım ilk fırsatta spral taktiricam:D

Ohh çok az kalmış ya valla çok sevindim senin adına bizim bu araki aksiyonumuz evi görmeye gelenler :D bugün birileri geldi biz karı koca sandık 50 yaşlarında dost çıktılar falan kadın 2 dakikada adamla ilişkilerinin detaylarına falan girdi :D geçen bi fabrikatör geldi biz adamın fabrikaları olduğunu bilmiyoruz adama koyun tavuk bak istersen abi bahçede çok kullanışlı diye anlatıyoruz evdeki kullandığımız malzemeleri adam da mutahitlik falanda varmış:D
(118,983 puan) tarafından
aanaaaam olaya bak yaa
-Reklam-
+1 oy
(107 puan) tarafından

Benimki çalışıyor mesai yapıyor para lazım para:D .a 

Saat 5 olsa eve gelse die bekliyorum. Ve müzik dinliyorum :))

(9,652 puan) tarafından
Çok geçmiş olsunn canım ne kanseri annen ? Allah şifa versin babamda akciğerinde kanser varmış perşembe günü amilyat oldu kitle alındı patoloji sonucuna göre tedavi uygulanicak.

Bakarsın canım bir şekilde büyüyorlar en doğrusunu yapiyosun zamana bırakmakla zaten bir şekilde buyucekler dusunupte gereksiz beyni yormaya gerek yok
(107 puan) tarafından
Hıc düşünmüyorum diyemem tâbi arada aklıma geliyor allah im nasil bakacam bakabilirmiyim acaba die ama is basa dusunce mecburen bakılacak.  Lösemi kan kanseri canım. Tedavi için çok çok çok geç kalınmış . Rabbim cektirmesin.  Ne diyebilirim ki ..
(9,652 puan) tarafından
Off coook üzüldüm allah yardımcınız olsun allah şifa verir inşallah canım:/  herşeyi yasicaz  tabi ama elde değil düşünmemek.
(107 puan) tarafından
Aynen öyle .  Doğum da ölüm de biz canlılar için zaten önemli olan isyan etmemek.  Rabbim büyük vardır bir bildiği.  Hakkımızda herseyi
n hayırlısı olsun canım:)
(9,652 puan) tarafından
Amin canım.. rabbim sağlıkla evlatlarına kavuşmayı nasip etsin
0 oy
(2,849 puan) tarafından

Benimki 4 de ise gidicek şimdi de pazara gidicez evin eksikleri bitmiyor

(9,652 puan) tarafından
Hiç bitmiyor evin eksikleri sormaa :/ iyi alışverişler :))
(2,849 puan) tarafından
İnSan ne alacağını şaşırıyor benim esim yeşillik pek yemez :(
(9,652 puan) tarafından
Ben bu ara ne yapıcağımi şaşırtıcı vakit bulamıyorum her gün makarna yiyoruz desem yalan olmaz :) ama bugün inşallah bir çılgınlık yapicam :D
0 oy
(2,172 puan) tarafından

Benimki daha uyuyo işe gidecek öglen bende oturdum ilgi bekliyom :) yarın kontrolumuz var cinsiyet ogrenmeye gidicez cok heycanlıyım :) 

(9,652 puan) tarafından
O heyecan bambaskaaa :)) tahmin var mı cinsiyet için canım kaçıncı haftandasin
(2,172 puan) tarafından
17.hafta olduk canim kız diye seviyoruz en başından beri :) erkekse cok küsüyodur bize
(9,652 puan) tarafından
Erkeklik gururyla oynamiyosunuzdur  inşallah:D
(2,172 puan) tarafından
O zaman yandık biz :))
0 oy
(2,064 puan) tarafından

Benimde 23 günlük oğlum var bugece hiç uyumadı emerken uyuyor yerine yatırıyorum uyanıyor hep memede durmak istiyor onunla ilgileniyorum bende  :)

(9,652 puan) tarafından
Oyyy  kuzular :)) nasılda baktiriyolar kendilerine.. sende dinlen fırsat buldukça canım zaman zaman o uygulamayı annenin memisinden ayrilamamayi yapıyolar rahatlatıyor anne gogsu..
(2,064 puan) tarafından
Uyursa Dinlenicem bende  canım inşallah :)
0 oy
tarafından

Esime kalsa mangala gitcektik :D aksam teklif etti ama oglumuzun iki aylik oldgnu unutmustu  :D haaaa olmaz demi dedi hatirlayinca yaniiii dedm :D simdi uyuyo bizde oglumla kahvalti hazirlamaya calisiyoruz yarm saatte cayi demledik en azndan :)

tarafından
Benimkide usumez mi flan dedi ama kabul etti :D
(9,652 puan) tarafından
Nabicaksiniz canım cikiyomusunuz :) ohh ne gyzel masallah :))
tarafından
Evet mangala bas basa gidelim emziremem milletin icinde hem bisi derler  flan laf duymayalim dedim biraz mirin kirin etti ikna oldu :))) sende agizndan gir burnundan cik kiz
(9,652 puan) tarafından
Senin adına çok sevindim canım cook çok iyi olmuş biraz motive olursun sonra çocukla bile daha güzel ilgileniyosun. Herkesin hava almaya ihtiyacı var özellikle annelerin :)) benim esim daha uyanmadı bile : D allahtan ümit kesilmez denicem şansımı:))
tarafından
Sagol canim umit kesilmez dedigin gibi dene bakalim :)
0 oy
(12,851 puan) tarafından
Yatakta miskinlik yapıyoruz hâlâ birazdan eşimle birlikte mutfağa girip birlikte kahvaltı hazırlarız öğleden sonra da kayınpederimin mezarlığına gidicez sonra da yapıcak bşi şeyler buluruz :)
tarafından
Nasil ozledim o miskinlik kismini :D
(9,652 puan) tarafından
Şuanda miskinlik yapma kısmını özendim:) sabah 8 buçukta kızım uyandırıyor daha gözlerimi açamadan legolarla oynamaya başlıyoruz:) allah rahmet eylesin bu arada :/
tarafından
Canim allah rahmet eylesin  az once guldugum yorumda yazmak istemedim ayri yazaym dedm
(12,851 puan) tarafından
Allah razı olsun canlarım benim de son 53 gün miskinlik hayal olucak mı bakalım :)
tarafından
Olmazsa sasarim :D
0 oy
tarafından
Ahh kuzum, cok gecmis olsun, avmye çıkabilirsiniz canim hava guzel bu gun, firtina yagmur soguk hava dalgasi yok, bizde namazdan sonra cikacagiz bakalim yolda 10 fikir değişiyoruz:) gecen hafta beyazıt diye evden ciktik, yolda IKEA gorunce oraya gittik, hic bir zaman evde kararlastirdigimiz yere gidemmiyoruz :) 
(9,652 puan) tarafından
Olsun canım evden cikilsinda nereye gidildiği çok ta önemli değil benim için şuanda:)  kocamın avm ye karşı bi antipatisi var hiç götürmuyo  maalesef kuzum maksimum dışarıda yemek yiyoruz oda doğumdan sonra tek kere doktor kontrolünden sonra oldu :/ ben çok seviyorum alışveriş yerlerinde gezmeyi ikea daha da iyi giyimden daha çok severim ama maalesef :/ 1 kere gittik kızla aman allahım ordan oraya nasıl kosturuyo tek bir dükkana girdim ve hemen çıktık oda son oldu :)
tarafından
Ben esimde ilk zamanlar öyleydi, cocuklar küçüktü, cocuklarla nereye gidelim derdi herzman, son 7 8 yildir bu defa çocukların hafta sonları toplanti, sinav var caliscaz diye ben cikmak istemiyorum,budefa eşim aksamdan yarin nereye gidiyoruz plani yapıyor, bazen bizi zorla çıkardığı oluyor :) saglik olsun canim, bahara yaza dogru yavas yavas çıkarsınız
(9,652 puan) tarafından
Ahh inşallah benim esim de zamanla değişir canım aşırı kıskançlık ve aşırı üşengeçlik var benimkinde.. sen çocukları buyutmussundur artık onlarda çıkıp hava  almak isterler bide kendi sorumluluklarını almaya başlamışlardır.
tarafından
Insallah canim, gittigimiz de her biri farkli yerlerde, esimle ikimiz sap gibi kaliyoruz :) Rabbim o günleri gormeyi nasip etsin
(9,652 puan) tarafından
:)) olsun işte ne güzel canım karı koca bas basa kalmayida ozluyor insan. Inşallah allah bizede o günleri nasip eder :) Allah mutluluğunuzu huzurunuzu daim etsin insallah
tarafından
Aminn ecmain canim
0 oy
(1,048 puan) tarafından

Daha 4 günlüğz bizde. Sabah kalktım annemi yatırdım kıızmla ilgilendim uyuyor şimdi . evi toparladım bulaşıkları falan yıkadım . şansıma çamaşı makinam bozuldu dünden beri. Suyu sıktırmıyor servisten eleman  gelebilir bugün. Nerde oturuyorsun sen ? Çok mu soğuk havalar 

(9,652 puan) tarafından
Tekirdağ canım havalardan değilde 2 çocukla zor oluyor daha alıştıramadık kendimizi. Anneni yatırdığını demissin canım rahatsız falan mı?
(1,048 puan) tarafından
Yok gece ben uyurken o nçbet tuttu sağolsun :D sabah baktım 7 gibi şaftı kaymış. Dedim sen yat
(9,652 puan) tarafından
:)) anne olmak evlat buyusude fedakarlık demek herhalde
(1,048 puan) tarafından
Valla beni öyle sevdiğini görmedim daha. 4. Torunu bu.
Sanki ilk torunu gibi seviyor
(9,652 puan) tarafından
Oy maşallah:)) allah bağışlasın ne güzel canım bizde öyle her evladın yeri ayrı denir ya torun ici nde aynı şey geçerlidir elbet.
0 oy
(38 puan) tarafından

38 günlük bebeğim le evdeyim maalesef 

(9,652 puan) tarafından
Seni en iyi ben anlarım :(
(38 puan) tarafından
Sıkılıyor insan havalarda soğuk bakalım 40 gezmesi nasıl yapacaz :(
0 oy
tarafından

Biz dün çıktık e bebek, avm takıldık bişeyler aldık bugün dinlenme günümüz malum yarın mesai son 5 günüm kaldı çalışmak için şükür :) çocuklarla plan yapmak daha zordur dimi bide ha diyip kalkmak lazım yoksa tembellik izin vermiyor :) 

(9,652 puan) tarafından
Toplamda 16 hafta dimi canım ben 32. Haftada ayrıldım 38 de doğum yaptım şuanda da bebiş 2bucuk aylık ozaman benim izin bitmiştir:)) Senin zaten işin çocuk oncesiymis kresmi ana okulumu canım? Birde tavisye ediyormusun benim kızım 3 yaşında ben bi istiyorum kredi bi istemiyorum çok kararsizim..
tarafından
Sanırım 2 haftadır izniniz bitmiş :) canım ev hanımlarına kesinlikle önermiyorum. Ben ilkokul bünyesindeki anasınıfındayım. Evde olma imkanım varsa çocuğumu asla 3 yaşında anasınıfı yada anaokuluna göndermem. Art arda 3 yıl gidecek olması tamamıyla okuldan soğutucu bir etki. Evde birçok şekilde destekleyip bişeyler yapabiliyorsanız birlikte, ilgi gösterip oyuna öğrenmeye doyurabiliyorsanız kesinlikle sizinle kalmaya devam etsin. Ama zaten çalışacaksanız mecbursanız, ki ilerde benim de olacağım gibi, yapacak bişey yok maalesef. Ama çalışmasam bile gitsin bişeyler görsün öğrensin sosyalleşsin diyorsanız da anaokuluna gönderin çünkü orda kendi yaş grubunda olacağı bi sınıfta olacaktır. İlkokul bünyesindeki anasınıflarında karma oluyor çoğunlukla bende 4 yaş da var 6 yaş da. Küçük olan için yıpranmaktan başka bişey değil gerek duygusal gerek akademik
(9,652 puan) tarafından
Bulunduğun ilde 2 tane kreş var ve ikiside dediğin gibi yaş gurubu olarak karışık ve kızım bir kaç kere arkadaşından şiddet görmüştü sonrasin da tüm erkeklerden korkmaya erkek çocuk görünce ağlamaya başladı bende istiyordum ama sınıftakilerin  hepsi ondan büyük olucak ve edilicek özgüven kaybı yasicak  diye vazgeçtim şuanda da 2. Bebiş olunca yine bi 2 3 yıl kendim bakıcam yani evdeyim kısımlara verimli vakit geçirmeye çalışıyoruz ama 2 çocuk ev işi derken yeterince enerjisini atamiyo gibi geliyo biraz da sosyallesin istiyorum iş olayı kendi işimiz olduğu için esnek çalışma zorunluluğu değil:) san irim en azından bir 4 yaşına kadar beklenmeli anasınıfı için.
 Birde bilgin vardır canım geçen gün bardabas  aktivite seti sipariş ettim daha elime gelmedi varmı bildiğin bask a aktivite setleri yada bardabas nasıl?
(9,652 puan) tarafından
Şuan doktor görmüş yaşlı teyze modundayim:) kusura bakma
tarafından
Canım estağfurullah o nasıl söz :) sadece sosyal özellikleri de değil üstelik birçok alanda çocuk muhtemelen geriye düşer annesi sizin gözlemlediğiniz o erkeklerden korkma işi, okuldan bile soğur. O yüzden kararınız doğru bana kalırsa.
Bardabas'ı bi arkadaşım kullanıyordu ve memnundu inceleme fırsatım olmadı hiç yaş grubu itibariyle de daha çok akademik kaynaklar hakkında bilgi sahibiyim aslında. Şuanda ikiz öğrencilerim var yaşları 4 ama konuşma geriliği olduğu için erken göndermiş ailesi. Akademik olarak Alpino yayınları ile destekliyorum kavram şekil ve renk konularını. Aklınızda olsun güzel bir yayın her anlamda ve her dönemde. Ama sizin söylediğiniz gibi aktivite kutusu mantığında değil.
0 oy
tarafından

bisde evdeyiz yarin asi gunu cikip hava alicam evde hapis yasiyoruz bizde

(9,652 puan) tarafından
Bizde öyle evden dışarı anca asi için doktor için çıkar olduk :/ yazın gelmesini çok istiyorumm.. en uzun kış bu kış gibi geliyo bitmiyo bi turlu
0 oy
(51 puan) tarafından

Valla cok guzel segler planlamistik  pazar icin ama icine edenler etti pazarin nasil die soruosun  ya berbaaaatt  ! Bir kaynanam gorumcem var allak kimsenin basina vermesin 

(9,652 puan) tarafından
Insan plan yapınca o plan bozulunca çok kızıyo anlıyor seni :/  Inşallah haftaya pazar daha güzel gecer
0 oy
(1,350 puan) tarafından

Ben evde kocisim iste :D bixim hafta sonumuz yok standart yasiyoruzz :D

(9,652 puan) tarafından
:)) sağlık olsun bizde öyle hep  ev hep ev. En çok burda sosyallesiyorum işte yaptığım maksimum aktivite burası:)
(1,350 puan) tarafından
Bende oyle telefon olmasa olucez heralde :D
(9,652 puan) tarafından
Patlarız sıkıntıdan bu seferde eşlere sarar kavga gürültü giderdi valla iyi ki diyorum burayı keşfettim yoksa o lohusalikta eşime çok fena sarardım ilk doğumda çok fenaydım:))
0 oy
tarafından

Annemler gelmişti termal kiraladık gittiler 1 hafta falan oldu  gönderdim şimdide kayınvalidem termal kiraladı oradayız bebiş gelmeden bol bol geziyi bari sonra sıkıntı :) 

(9,652 puan) tarafından
Ohh  ne güzel canım anın tadını çıkar:)
0 oy
(1 puan) tarafından
Napalim bizde eşim kaynanam oturuyoruz. Patladım patlicam sabahtan beri kötü bi enerji var üzerimde mutsuz hissediyorum misafir gibi oturuyorum evde eşimle başbaşa bile kalamıyoruz ki o da memnun halinden sanki bende sesimi çıkarmıyorum saksi gibi duruyorum bi kenarda. Bebegim dogmus olsaydı onunla vakit gecirirdim diye düşünüyorum :(
(1 puan) tarafından
Dün eşim avm ye gidelim hava al bunaldn dedi gittik yarim saat geçmeden beni arabaya bindirdi kendisi arkadaslariyla bulusmaya gitti en az 4 saat sonra geldi gittigime degmedi hicbisey anlamadm hazirlanip ciktigima bile degmedi yani bugunde aynisini yapar diye teklif bile edemiyorm bi tuhaflasti gerçekten bu aralar
(9,652 puan) tarafından
Aa öyle yapacaksa neden çıktınız ki birlikte vakit geçiriyorken olsun canım sen az da olsa hava al esin arkadaşlarının yanına gidersede yanlız dolaşır hava alırsın biraz motive ol doğuma kadar en guzeli
(38 puan) tarafından
Doğunca bizim gibi olucan meraketme
(38 puan) tarafından
Erkekler hep tuaf zaten bizi nerde anlıcaklar ayoll:)
(1 puan) tarafından
O da dogru sende haklisin :)

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 175 göst.
0 oy
27 cevap 344 göst.
27 Kasım 2022 Diğer kategorisinde ❤️❤️Mrvnr❤️❤️ (13,566 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 235 göst.
20 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Suskun kiz (72 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 135 göst.
25 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Suskun kiz (72 puan) tarafından soruldu

377,182 soru

11,287,897 cevap

34,693 kullanıcı

...