0 oy
226 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
varmı hanımlar 3 kere muayeneye gittim acaba doğumumu orda yapabilirmiyim az bir süre kaldı yapanlar memnunmu normal doğum olacak bir sıkıntı çıkmazise

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Post üste çıksın canım 
(1,027 puan) tarafından
Nasıl üste çıkıyor canm bende yeniyim burda yeni yeni alışmaya öğrenmeye başladım
tarafından
Canım benim yaa zamanla öğrenirsin şimdi arkadaş post açmış yaa onun postuna yorum yaparsan postu üste çıkıyor:-)
(1,027 puan) tarafından
Hmm anladım:))
tarafından
sağol kuzumm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Konyaliyim ama bilmiyorum gelinimiz yapcak bir ayı var onunda 
tarafından
benimde 20 gün kadar kaldı kuzum  doktoru kim biliyor musun
0 oy
(1,027 puan) tarafından
Bende orda yapacaktim fakat doğum hanede yer yoktu o yüzden başka yerde yaptım ama orda yapan arkadaşlarım akrabalarim var memnunlardi
tarafından
yeni mi doluydu canım  daha önce kontrole gidiyor muydun   refakatçi hakkında bilgin varmı.....ziyarete alıyorlarmi
(1,027 puan) tarafından
Kontole giderdim hem oraya hem 15 temmuz hastanesine  canm bebeğim iki buçuk aylık o zaman doluydu şimdi bilmiyorum  15 temmuzda doğum yaptım içeriye ziyaretçi alınmıyor eşya getiren olduğu zamanda aşağıda güvenliğe bırakıyordu onlar da bana getiriyordu  refakatçi serbest :)
tarafından
18 ay önce 15 temmuzda bende yaptım ayni dedign gibiydi sistem demekki hala aynı canm  bu sefer şehir hastanesini düşünüyorum inşallah boş yer vardır 20 gün kadar kaldı doğuma
(1,027 puan) tarafından
Nasibin neresi olacaksa orası denk gelir canm sağlıcakla kucağına alırsın inşallah :)
tarafından
doğru diyorsun canım  aminn
0 oy
(97 puan) tarafından
Odaları otel gibi harika calisanlar desen enfes konya gibisi yok ben 4 gün kaldım doğumdan sonra bebek gibi baktılar
(97 puan) tarafından
Sezeryan mecburi
(97 puan) tarafından
Inşallah canımmm inşallah
tarafından
anladm kuzum hangisi sağlık açısından iyiyse o tabikii hem anne hem bebek önemli olan normali sezeryani fark etmez ♡
(97 puan) tarafından
Ben zehirlenme yaşadım çok çok zordu ama çok güzel ilgilendiler 5 kuruş para ödemedim Allah devlete zeval vermesin ❤
tarafından
rabbim korumuş canım  bir daha göstermesin  

aminn
0 oy
(27 puan) tarafından
Ben yaptım orda canım çok memnun kaldım. Tavsiye ederim. Ebeler fln da çok iyiydi ilgililerdi
tarafından
hmm anladım kuzum çok sağol

ziyaretçi alıyorlar mi eşim girmek istese gidebilirmi
(27 puan) tarafından
Tam bilmiyorum akşam 10 da doğum yaptım o yüzden eşim giremedi diğer gün de 7 gibi çıkış yapıldı. 7 ye kadar almamışlardı. Şimdi nasıl bilemiyorum
tarafından
hmm anladım canım  normal doğum bir gün mu yatiriyo
(27 puan) tarafından
1 gün. Yanımdaki sezeryan dı oda 1 gün yattı
tarafından
sağol kuzum cevapladgn için
0 oy
tarafından
Beni orada oyuncak ettiler bacım kizimida
tarafından
aa neden ki
0 oy
(796 puan) tarafından
Doğum değilde çok iyi bir hastane diye biliyorum eltimin çocuğu tokattan Konya ya gitti bitkisel  bir bebek orda nefes aldı hayata tutundu 
tarafından
evet bende beğeniyorum güzel bir hastane

rabbim ailesine bağışlamış
(796 puan) tarafından
Amin inşallah canım

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 87 göst.
0 oy
0 cevap 18 göst.
21 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Frtnzn (246 puan) tarafından soruldu
0 oy