2 gun boyuca sancilarim vardi Dayanamiyodum. boyle bicak gibi saplaniyodu. Neyse hastaneye gittik .Bakti bebegin suyu bitmis , eşi yaslanmis falan dedi . Oglen sezaryene alicam dedi. Beni bi sardi korku caktirmiyorum ama cool takiliyorum Sonra hazirladilar ameliyat icin . Anestezi uzmani geldi .Bayagi bi soru sordu .İste bi rahatsizligin var mi vs vs . Ben de ameliyatda paniklerim nefes darligi yasarim panikten dedim .O zaman bana mudahale eder misin dedim .Korkma korkma bir sey olmaz falan filan diyo sjjsjs Tabi beni bilmiyo sjsjsjsj Girdik ameliyathaneye doktor acti telefondan Erkin koray copculer jsjsjdjs ben can derdimdeyim adam erkin koray . gayet sakindim taaa ki bacaklar uyusana kadar. Bacaklar uyustu ben bi delirdim jsjsjsjsjs Annemi istiyorum diye aglamaya basladim ahahshshh Doktor uçurrrrr mehmett uçuurrrrr diye bagiriyor .Ben deli gibi agliyorum sjsjsjjsjs Mehmet tam beni ucururken ben de annemi istiyorum valla dedi ama şerife yer mi duydum hsjsjs Ebe gelmis elimi tutuyo herkes bi panik , bana biseyler oluyooo dedim .Ucurdular beni jdjdjd Bi ara icerden birisi bu kadin manyak dedi bana ksksksksksk.Duydum ama cikinca da soyledim onlara .Sen nasil duydun diyo zjsjjs ben de anlamadim tam uyustururken dediler galiba Ulenn yaa dogum hikayem bile rezil shshhs
Serifeme kim manyak demisss sayfayı toplayıp gidelim hastaneyi ayağa kaldıralım biz Cool olmayı beceremiyoruz beee kaslı adamın nasill
Yaa serifem senden de normal bir dogum hikayesi beklememiz abes olurdu kiz kardesin gene çelenk yollucak mi sjsjsj
Hem duygusallaştım❤️hemde güldüm yhaa oğlun nasıl şuan güzelim?
Ahahaha senin ameliyata giren bütün personellerin kafası kırıkmis kız ne güzel işte eğlence olmuş en azından basında hadi ikin diye kizan ebe yerine seni oynaya oynaya dogurtan doktor varmis
Yaaa canm kıyamam kız korkulvak kadar bişey yoktu keşke uçurmasalardı seni ❤️ Rabbim uzun ömür versin snaa eşine bebene annene ❤️
Ay bende saçma sapan konuşmuşum en son canim yanıyor hissediyorum dedim sonrası yok bende uyanırken de 3. Mü tövbee diyerek uyandim
Ayyy ne kadar guldum inanamazsin sen bebeklerimle beni guldurdun ya Allah ta seni guldurur İnsallah ayyy hala guluyorum yaaa kesin bende boyle olucam amma aramizdaki tek fark ne olacak biliyonmu ben annemi diyilde babami istiyicem kesin babama cok duskunum o yuzden diyom bi gozunun onune getirsene ya ameliyata giriyon babami istiyorum diye aliyon her kes te sana bakiyo gerizekalimi bu diye
Allah'ım yaaasag saglim kurtuldun ya serifem gün gün iyi olucaksin inşallah güle güle saglikcakla büyüt yiğit efeni
Ayy ayni ben benide belden uyusturdular agladim kesmeyin beni diye bagirdim doktor seni bayiltcm dedi ve bayilmisum
Okurken sesli güldüm bende tam Bi paniğim doğumda carpintidan olurum diye korkuyorum d sjsb ilk kızım da sezeryandi. Baya Bi darlandım Dr lari o gunler geldi aklıma sen anlatnca bakalım şimdiki doğumda ne yapcam
1,488,942 soru
24,337,320 cevap
345,909 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın