2 gun boyuca sancilarim vardi Dayanamiyodum. boyle bicak gibi saplaniyodu. Neyse hastaneye gittik .Bakti bebegin suyu bitmis , eşi yaslanmis falan dedi . Oglen sezaryene alicam dedi. Beni bi sardi korku caktirmiyorum ama cool takiliyorum Sonra hazirladilar ameliyat icin . Anestezi uzmani geldi .Bayagi bi soru sordu .İste bi rahatsizligin var mi vs vs . Ben de ameliyatda paniklerim nefes darligi yasarim panikten dedim .O zaman bana mudahale eder misin dedim .Korkma korkma bir sey olmaz falan filan diyo sjjsjs Tabi beni bilmiyo sjsjsjsj Girdik ameliyathaneye doktor acti telefondan Erkin koray copculer jsjsjdjs ben can derdimdeyim adam erkin koray . gayet sakindim taaa ki bacaklar uyusana kadar. Bacaklar uyustu ben bi delirdim jsjsjsjsjs Annemi istiyorum diye aglamaya basladim ahahshshh Doktor uçurrrrr mehmett uçuurrrrr diye bagiriyor .Ben deli gibi agliyorum sjsjsjjsjs Mehmet tam beni ucururken ben de annemi istiyorum valla dedi ama şerife yer mi duydum hsjsjs Ebe gelmis elimi tutuyo herkes bi panik , bana biseyler oluyooo dedim .Ucurdular beni jdjdjd Bi ara icerden birisi bu kadin manyak dedi bana ksksksksksk.Duydum ama cikinca da soyledim onlara .Sen nasil duydun diyo zjsjjs ben de anlamadim tam uyustururken dediler galiba Ulenn yaa dogum hikayem bile rezil shshhs
Hadi geçmiş olsun gözün aydın bu da geçti gitti
Hahahaha rabbim bagislasin insallah bende bacaklarimi hissetmedigim zaman bayilacak gibi olmustum midem bulanmaya baslamistj 7 8 tane mide bulantisi gecsin diye igne yapti
E peki bize ne demeli ameliyathane den çıktım kimse yok herkes bebeğin peşinden gitmiş sonra bi baktim babam belirdi orda köşede kızım nasıldın dedi ama ben nasıl utandım
Aşkım bide sen benim hikayemi bilseydin gülme krizine girerdin okurken çok güldüm sana haaa :=)
1,488,946 soru
24,337,350 cevap
345,912 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın