0 oy
120 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

2 bucuk yaşında biraz geç kaldık ama pandemiye denk geldi kızlar.  Biraz da zamanı geldide geçiyor diye düşünüyorum allah izin verirse normelde düşünmüyordum ama sirf oynamak için 2 seneye falan sünnet düğünü yapmak istiyorum.  

He belki yine beklerdim ama bizimki biraz şımarık çocuk nazini geçirir bizimkilere birde sanırm sorun var pipisinin ucunda kızarıklık var. Dokundurmuyor ikidebir ellerimizi oraya götürüyor faalan tas gibi oluyo pipisi.s 22 sinde bakalım doktor ne diycek :( Insallaah kolay geçer

Evet kızlar açıkçası sorucagim neler götüreyim ne yapayim bilmiyorum? Bezli bir bebek benim ki ? 

5 Cevaplar

0 oy
(71 puan) tarafından

Bez yedik kıyafet başka bişey gerek yok bizde hem kasik fıtığı hem sünnet aynı anda olduk bı sorun yaşamadık oyucak goturebilirsin

tarafından
Insallaah canım  benim ki birzz büyük ya ondan dedim inslalaah tamamen bayıltirlar
(71 puan) tarafından
Benimkine 2 yaşındaydı tüm bayiltiyolar
tarafından
Valla mi ay insallaah bizim burada da olur yaa :( cok üzülürüm
-Reklam-
0 oy
(15,869 puan) tarafından
Herşey güzel olur inşallah ❤️ bizde 3 hafta önce 4 aylıkken yaptırdık özel klinikte hiç bişey goturmedim sadece bez degimi oldu o kadar ama genel anestezimi olcakk oda var bizimki iğneyle uyusturdularr
tarafından
Hic bir fikrim yok pazartesi bakicam devlette gidicem Eger kafama yatmazsa yaptirmam devleette
0 oy
tarafından
Bizde bu ay yaptırmak istiyoruz ayin 22 sinde 4 aylik olcak 

Nerede yaptircaz nasil yapicaz hic bilmiyoruz biraz anlatırmisin canım devlet mi ozelmi önce goturup ramdevu fln mi alicaz 
tarafından
Ilk önce devlet veya ozel hangisini tercih edersen. Cocuk cerahisinden Randevu alinicak onlar sana gun vericekler sunnet için.  Bu kadarmis benimde bildiğim bu
tarafından
Saglik ocagina sormus esim getirin dedi goturduk yapışıklık varmıs ittirdi icinde beyaz iltihap mi ne vardi 2 kere daha goturcem ilessin yapacak
tarafından
Hiim ya ben nofmelde saglik ocağına götürmeyi sey ettim ama esim.yok ded götürelim dedi. Bizimkinde dogdugunda aile hekimimi birsey yok ama yinede hani erkenden yaptırın falan demişti birsey farkettigibi düşündüm açıkçası o an ki şeyiyle.  Biraz dar gibi demişti.  
Bizde sey etmedik tam net birsey olmadan. Bakalım ınsallaah kotu birsey çıkmaz
tarafından
InsAllah canım benimki arada cok fena ağlıyo cani yanıyo :(
0 oy
tarafından

İnşallah kolay geçer hemen toparlar paşa ☺️

tarafından
Ay insallaaah inan cok korkuyorum .d oda bilse daha cok mu korkar benden ondan daha mi cok  korkardim emin olamadim
0 oy
(122,940 puan) tarafından
hic bisi gerek yok hastanede hersey var sevdigi bi oyuncagi barsa al yanima 
tarafından
Hadiii  bakalım insallaah canım pazartesi bakalim ne diyecekler

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 224 göst.
1 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 100 göst.
19 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Merve111 (68 puan) tarafından soruldu