+1 oy
723 göst.
Aile kategorisinde tarafından
En ucuzu 110 tl malesef

26 Cevaplar

+1 oy
(122,515 puan) tarafından
200 olsun anasini satim
tarafından
Olur yakinda
(1,449 puan) tarafından
Kız sevda euro yolla bize tükendik iyice
tarafından
Senin tuzun Kuru tabi ateşle bize eurolari .
-Reklam-
+1 oy
(1,336 puan) tarafından
Şaşırdıkkmııı hayır! Allah bu aç gözlüleri islah etsin marketcide zaten saklıyor seker yağ vs zam gelicek diye g.tlerine soksunlr
tarafından
Hadi yaa kim yapyo bu zamlari
tarafından
İnşallah ellerinde kalır pis stokcular sozde müslüman ülkeyiz ama böyle fahiş fiyata satıyorlar .
+1 oy
(482 puan) tarafından
Affedersin ama oha çüş. Iyice mahvettiler ülkeyi. Her şey ates pahasına satıliyorken biz ne yiyip ne içicez? Zengin iyice zengin fakir iyice fakir oldu yazik su halimize. Durumum kotu değil elhamdülillah ama ya durjmu olmayan aile ne yapsin ,? Emekli ne yapsin?
(482 puan) tarafından
Zaten borc olmasa imkanı yok gecinemeyiz. İnan esim asker biz bile vorc yaparak yaşıyoruz. Yetmiyor hic bir şeyin bereketi yok. Bankalar olmasa acimizdan ölürmüşüz
tarafından
Ay valla kredi kredi nereye kadar
(482 puan) tarafından
Ah bi bilsem. İnan bu durum aç vatandaşı daha çok hırsız edecek.:(((   kendi aramızda konuşuyor uz hep. Ülke bi ayaklanma yapsa inan zamlar düşerdi. Ama kimse sesini duyurmak için uğraşmıyor
tarafından
Bi eylem yapsak keşke şoyle 1 ay sürse o eylem
(482 puan) tarafından
Keske ama sen ben yola çıkarız gerisi susup kaderine razı olur
0 oy
tarafından
Kız sen musluk işini ne yaptın bacım 
tarafından
❤❤❤❤❤❤❤❤⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘
tarafından
Senin de Ayşe demi kuzum ❣❣❣❣
tarafından
Aynen canım ") ayşe dir benim adım birazcık merakliyim soru sormayı seven bıcır bıcır bir kızım "D bdjajakajkahahahaha ❤❤❤❤
tarafından
O yüzden bende seni sevdim zaten ❣❣❤❤❤❤❤ anneannemin ismi çok severim torununa da aynı ismi koydu dayımın kızına
tarafından
❤❤❤❤❤❤❤❤⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘
0 oy
tarafından
Dün aldım komilinin 4 lt 78 liraya 
tarafından
Bugun gelmiş zam
0 oy
tarafından

Ayyyy inan dun gece ruyamda gördüm  indirim vardi 38 tlye düşmüştü  pauahahah ruyamda görürurum anca o fiyati:D

tarafından
Ah keşke ya 2015 te falan yaglar 25 tlydi
tarafından
Baska rüya kalmadı görecek:)))
(8,590 puan) tarafından
Rüya gibi Rüyaaaaa :))) ayyy ağlayacak halimize gülüyoz yaaaa :((
tarafından
Aynen öyle  yakinda hersey karaborsa olacak
(53 puan) tarafından
Anca rüyanda görürsün zaten bacım ahahhaha
0 oy
(6,048 puan) tarafından
Üzücü stok yapamadım hiç çünkü para yok evde 1 yarım 1 tam 4lt var sadece.. 
tarafından
Kiz bizde yapamadik ac karnimizi zor doyuruyoz stok yapacak halmi kaldi
(6,048 puan) tarafından
Olan hep halka oluyor zaten :) karın tokluğuna yaşıyoruz hayatı 1 ev 1 araba alabilirsek ne alaaa
tarafından
Esim geçen ay iki adet alalim demişti 80₺ 5 lt. Parayı harcamayalim diye aldırmadım bu ay aldık 100₺ üzüldüm sonra almadığımiza
0 oy
tarafından

Ben 1 Litre alabildim yha bir tek eşime kızıma yemek yaparken kullancam kek tatlı filan yapmıcam artık 

tarafından
Valla canm sorma ya
0 oy
(11,065 puan) tarafından
Allah gani gani belâlarını versin 
tarafından
Amin kim yapyor bu zamlari
0 oy
(1,367 puan) tarafından
Geçen gün getirden 5 lt yudum 99 tl ydi. Indirimle 68 tl ye aldım. Yarim saate aradılar sistemde sıkıntı sipariş iptal oldu diye . Ondan önceki günde getir çarşıdan aldım yine indirimli bu sefer de araç arızalandı getiremiyoruz iptal etmek zorundayız dediler. Resmen 2 siparişi de iptal ettiler. Sevinmiştim ucuzdan aldım diye
tarafından
Belkide  mahsus yaptilar
(3,024 puan) tarafından
Migrostan al canım ilk siparişe 30 TL indrm yapiyo Trendyol dan hemen gelsini gir bak valla annemin babamın eşimin gormcmn kendi adıma hep sipariş verdim ne yapiym eski telefon vardı kızımın adına hesap açtım onun adına bile siprs verdim hahhaa
(1,367 puan) tarafından
Bende aynısını dedim valla.
(1,367 puan) tarafından
Canım bende getiri öyle yaptım. Annemin babamın kardeşimin dedemin eşimin numaralardan üye olup kampanyalardan alıyorum hep. Aylardır adam akıllı markete gitmiyorum desem yeridir. Migros ve trendyolu hiç kullanmadım daha bakiyim onlara da bi :D
0 oy
tarafından
yakinda kuyumcularda görürsek sasirmayin :D
0 oy
(7,793 puan) tarafından
Allahalla daha bugün a101 de 80 civarındaydı tabii biryağ değil sen hangisini diyosun
0 oy
(3,024 puan) tarafından
Hangi marka canım hala migrso şok falan 82 ben diğer markaları epeydir almym ne yapiym güç yetmiyor anca onları alym
(2,826 puan) tarafından
Dün onlarda 90 a çıkmış eşim dün markete gitmişti etiket degisiyorlarmis yavaş yavaş
0 oy
(7,035 puan) tarafından
Ölelim biz açlıktan bari içleri rahat etsin Suriyelilere lde helva yerine muz dagitsinlar bol bol onalra destek olmaktan kendi halklarını unutular 
0 oy
(3,679 puan) tarafından

Çok şaşırmıyorum artik:(

0 oy
(25,224 puan) tarafından
Yoo en ucuzu 110 tl değil araştır 
0 oy
(14,653 puan) tarafından
1 ay olacak nerdeyse söylemler çıktı her yer yağı kaldırdı fırsatçı marketler 110 yaptı bizim burda 
0 oy
(44,928 puan) tarafından
Ben trendyol marketten sipariş verdim dun market Bolumu  benim olduğum bölgeye yeni hizmete başladı ilk alışverişe de 30 lira indirim var yudum 5 lt 95 di 64 den aldım 
tarafından
Eşim ona guvenmyo hic.ya vardir biseyi dio
(44,928 puan) tarafından
Neye guvenmiyoki yağ normal fiyatında ama ilk alışverişe ne Alirsan 30 lira indirim var bı kereye mahsus burda alan çok arkadaşda oldu yani verdim bakalim
0 oy
tarafından
Bunlar iyi günlerimiz daha bence 
0 oy
(53 puan) tarafından
Yağsız yemek olmuyor tabi akıllı millet olur yemek yapmayalım yemeyelim açımızdan olek yani
tarafından
Herkes zayflasin  diyemi.yapyolarki:D
(53 puan) tarafından
Bacım biz kilo almak istiyoruz kendi ülkemizde aç geziyoruz bizden para aliyorlr Suriyeliler benden iyi yiyip içip geziyor anlamiyormki nüfus çoğaldı azaltcaklar açlıktan milleti oldurckler adam 1 hafta 1 lt yağ için caliscagi günler gelecek ben buraya bunu yazıyorum
tarafından
Şakssina dedim bende canim allah ıslah etsin tabi kendileri aliyor rahatlikla vatandaş naparsa yapsin yarim istemeye gittim dul olsan veririz diyolar lafa bak illa dulmu olalim yardim icin

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 660 göst.
13 Eylül 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Almi'mm (588 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 482 göst.
24 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Tubaka (177 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 181 göst.
15 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Yenianneadayi1 (228 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 687 göst.
16 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

404,259 soru

12,110,898 cevap

36,440 kullanıcı