0 oy
235 göst.
Aile kategorisinde (470 puan) tarafından
Bugun kanal tedavisi oldum içinde iğne(eğe) kırıldı diş ağrım var o yüzdenmi yoksa tedavi den dolayımı başına gelen varmı nasıl oldu anlatırmısınız

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kanal tedavisinden sonra ağrı normal. İğneyi bırakmamışlardır herhalde
(470 puan) tarafından
Yok canım orda kaldı üstü geçici dolgu ile kapatıldı
(3,419 puan) tarafından
Orda neden kaldı almaları gerekli yoksa enfeksiyon kaparsin daha kötü sonuçlar olur
-Reklam-
0 oy
tarafından

Bence tedaviden dolayıdır geçmiş olsun

0 oy
(1,928 puan) tarafından
Iki defa oldum bende biri yapildiktan sonra 1 2 saat agridi hamileyken yaptirmistim diyerinde hic agri vs olmadi ama disim de olmamis hala hava aliyor cocuklardan da cikamiyorum 
0 oy
(2,560 puan) tarafından
Eşim pazartesi günü oldu kanal tedavisi hâlâ kıvranıyor ağrıdan doktor normal olacağını söylemiş ağrının
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Kanal tedavisi demek dişlerine agrı yapan sinirleri kesmek demek. Yani agrımaması lazım. İne neyse ondan olabilir. 
0 oy
(231 puan) tarafından
Eğe kırılması çok görülen bir komplikasyon geçmiş olsun. Enfeksiyon kaparsın falan diyenlere bakmayın lütfen, bilip bilmeden konuşuyor herkes. Hekiminize ulaşma şansınız varsa danışabilirsiniz ama kanal tedavisinden sonra ağrı olabilir biraz. Zaten geçici ile kapatılmış iyileşmesi için. Dolguya gittiğinizde hekiminiz tekrar kontrol edecektir. Allah şifa versin geçmiş olsun tekrardan.
0 oy
(92 puan) tarafından
Ben 7 sene önce kanal yaptırdım üzerine dolgu yaptılar nedense disim bu sene çok ağrımaya başladı o kanal yapılan dis bide sonra dolgu düştü kaldi öyle salı günü randevum var gidip tekrar yaptırcam işte ama bida kanal tedavisi yapılır mı bilmiyorum napcam bu ağrıyı bilmiyorum 
0 oy
tarafından
Tedaviden dolayıdır canm ağrı kesici al demedimi dediyse iç canm

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 169 göst.
28 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Dmterdl (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 308 göst.
0 oy
2 cevap 43 göst.
0 oy
3 cevap 57 göst.

403,592 soru

12,091,680 cevap

36,384 kullanıcı

...