Kizlar biz esimle tartistik esik iki gundur soguk davraniyordu gece uyurken sarilim dedim iti beni bugun dukkana yanina gittim konusmadi beimle bende dedim her hallde be bisi yapmisim aksam eve gelmesine yakin duş aldim normade teseturluyum ama esim icin arada evde mini elbise giyerim yine elbisemi giydim makyajimi yaptim geldi markete gitmisti kapiyi actim elinde posetler vardi iceri girdi girer girmez bana kizdi bu ne hal dedi bende uzuldum ister istemez ses etmwdim gittim odaya uzerimi dgistim aglaya aglaya makyajimi sildim oda mutfakta esyalari yerlestirdi bende gectim odada uzandim gedi neyin var diyor bisi demedim sonra ısrar eti kac gundur soguk davraniyodun belki ben bisi yapmisimdir ozur amaci ile hazirlandim sende yuzume bile bakmadan bu ne hal dedin on kirildim dedim suc sende degil bende dedi ben niye sen demeden market aliaverisi yapacam felan dedi cikti gitti simdi suc kimin siz soyleyin ama bana gore ***** olan benim suc benim kim bana dedi ki git hazilan aptalim ben cidden aptalim 4 aylik hamileyim bide berdeyse 1 senemiz dolacak 1senedir annemden emdigim sut burnumdan getirdi her defasinda syclu ben oldum ses etmedim ilk evlendigim zaman 85 kiloydum simdi 65 kilo oldum uzuntuden bisi yiyemez hale geldim kimse beni tanimiyor yuzu cokru hortlak gibi oldum gecen defa bir bebegim öldu olmeden onceki ki gunde yine benimle kavga eti boyle bebegim gitti benden yine ayni sey olacak diye korkuyorum be ne yapayim kendimi oldurmek istedim kac defa elimden hap alldi jiet aldi brakmadi bosanalim dedim onun babasi ve benim babam engel oldular daha 19 yasindayim hayatan sogudum nefes alaaz hale geldim ben surekli etrafa neşe sacan insan ruh gibi oldum ben ne yapacam boyle siz bir akil verin lutfen olmeyi o kadar cok istiyorum ki bir Allah bilsin