0 oy
115 göst.
Diğer kategorisinde (685 puan) tarafından
Kızlar 6 aylık bebeeriniz neler yiyor kaç öğün besleniyor bizimki mama içiyor anne sütü almıyor 150 CC 5 yada 6 Biberon mama yer az mı acaba kilo almıyor gibime geliyor bu aralar çok sık kaka yapar oldu günde 3 defa yapıyor sizinkiler nasıl besleniyor neler yediriyorsunuz 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Ek gıda vermiyor musun canım 
(685 puan) tarafından
Veriyorum günde 1 defa yiyor az mı acaba çorba tarzı şeyler yiyor püre yapıyorum sebzelrden onları yemiyor
tarafından
Yoğurt ver canım meyve falan ver muhallebi tarzı şeyler yap
(685 puan) tarafından
Peki şuan 6 buçuk aylık bir öğün yeterlimi canım yoosa 2 yemi cikartayim hâlâ bir düzene oturtamadim ya
tarafından
Canım sabah kahvaltı ver mesela ben lor peynirli kendim yapıyorum ya da labne pınar marketten alıyorum yumurtanın sarısı ceviz bebe bisküvisi pekmez bunları her gün karıştırıyorum kahvaltı da öyle yiyor
Öğlen çorba sebze falan veriyorum
Akşama doğru meyve veriyorum
Akşamda yemekte sulu yemek varsa ekmeği doğrayıp veriyorum tabi tuzsuz sulu yemek yoksa da bazen muhallebi yapıyorum ya da kalan corbasindan veriyorum öyle işte canım
(685 puan) tarafından
Tamm canım çok teşekkür ederim
tarafından
Ne demek canım rica ederim
(90 puan) tarafından
6 aylık cocuga bu saydıklrınız braz fazla geldi bana
tarafından
Benimki 7 aylik ve 1 aydır böyle veriyorum tabi kase ile değil en fazla yediği 5 kaşık olsun tadımlık sadece veriyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ek gıda ver .yoğurt meyve püresi sebze çorbası yumurta ve peynnir az miktarda veriyorum ve emziriyorum

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 143 göst.
7 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Babysmom (774 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 93 göst.
21 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 260 göst.
22 Ağustos 2024 Aile kategorisinde Berna_ (1,587 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 191 göst.