0 oy
539 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Kızım çok cicili giyinsin istiyorum. Sürekli elbise alıyorum. Doğmasına 1 hafta falan kaldı. Her şeyi olsun istiyorum. Şu ana kadar çalışıyordum kendi biriktirdiğim para ile alıyorum. Haklılar anlıyorum durumunuz çok iyi değil ama ne biliyim işte ya.. Zaten kıyafetlerini eşyalarını başkalarına vereceğim. Ben annesiz büyüdüm. Özellikle ilkokulda arkadaşlarım dantelli yaka takarlardı süslü çorapları vardı. Saçlarını anneleri örerdi falan çok hoşuma giderdi. Ben hemen saçımı alttan bağlayıp çıkardım. Hiç güzel giyinen bir çocuk olmadım. O yüzden her şeyi kızım yaşasın istiyorum. Eşim de ağzını açıp şunu alma falan dediğini bir kez dahi duymadım. Kaynanam istemiyor almamı gizlice eve sokuyorum kargo gelecekse kapı açık bekliyorum çaktırmadan alıyorum. İsraf falan diyor ama etrafımızda ihtiyaç sahibi bebeği olacak tanıdıklarımız var onlara da veririm diye kendimi teskin ediyorum. 

26 Cevaplar

+1 oy
(28,810 puan) tarafından
İçine nasıl siniyorsa öyle yap
-Reklam-
0 oy
tarafından
Al canım içinde kalmasın, kim ne diyebilir onlara ne
tarafından
O kadar tatlı şeyler var ki insan görünce dayanamıyor :)
0 oy
(122,901 puan) tarafından
kuzeyin tam 3tane besigi var ben yine 2 besik aldim dusun gerisini
tarafından
Oh canına minnet iyi yapmışsın :)
tarafından
2 az olmuş sevdoş 5 tane alsaydın sjsjsjsjsj
Ulan safi masrafsın haaa :)
(122,901 puan) tarafından
aaayy napim bu modeller kuzeyde yoktu ☺
0 oy
tarafından
Eşin bişey demiyorsa boşver. İnsan heves ediyor. 
tarafından
Eşim sağ olsun benim parama hiç karışmadı :)
0 oy
(3,010 puan) tarafından
Al canım içinde kalmasın bense çocukluğumda senin gibiydim simdi çocuklarıma herseyi alıyorum içimde kalmasın sonuçta o kıyafetlerde birilerine veriliyor sonra 
0 oy
(2,745 puan) tarafından
Senin alışveriş yapmanın altındaki sebep çok farklı ama . Müsriflik değil bence. Kendini nasıl iyi hissedeceksen onu yap. O senin evladın. Ayrıca ne güzel düşünmüşsün fazlaları dağıtacağım diye.
0 oy
tarafından
Al bu heycanlar bida olmuycak benimki iki yaşında kendime kıyafet alırken bu kdar sevinmiyorum kızıma alırken çok mutlu oluyorum banada diyorlardı hele Bi doğsun diye boşver al 
tarafından
Tıpa tıp aynısı :) bebeği öğrendiğimden beri kendime bir ley bakamadım hep bebek eşyalaro :)
0 oy
(2,671 puan) tarafından
Aynı ben bend öyleydim okadar elbisesi vat ki hergun degistrym bide hepsi minnacık büyük yok bir ay giyiyor sadece k:-):-) a çok tatlı oluyorlar bence kimseyi dinleme insanın içinde kalmasın ben öyle yapiyrm mesela oğluma yumuşak ayakabi kardan almıştım 50tl ye yani minnak ama gozum g lm di ve benden çok ayakkabısı var :-):-)
0 oy
(4,659 puan) tarafından
İçinde kalmasın istedini yasa boşver 
0 oy
(3,697 puan) tarafından
Hicbir şeyi ne senin ne de evladının gözünde koyma gücün yettiğince. Esin de ses etmiyorsa diğerlerini umursama bile. Bi noktadan sonra israf ama bilirim, ben de senin gibi büyüdüm,annesiz...  sağ salim kucağına al inşallah. 
0 oy
(5,946 puan) tarafından
Al canım içinde  kalmasın  bende  aldım hep hiçte  pişman olmadım:)) hala da alıyorum  durduramıyorum kendimi 
0 oy
(2,503 puan) tarafından
İkinci bebeğine sakla kıyafetleri artık alım gücü kalmıyor 
0 oy
(10,021 puan) tarafından
Paran varsa al ama hepsini Yeni doğan değil bir yaş 2 yaş falanda al hemencecik büyüyolar. Eşin bişey demiyosa çokta taakma diğerlerini
0 oy
(388 puan) tarafından
Al canim iyi yapiyosun ben kizima bisey alamamistim pek hep icimde kaldi simdi ikinci bebegimiz olucak insAllah bu sefer ne gerekiyosa herseyi alicam insAllah sonra icimde kalmasin die
0 oy
(1,850 puan) tarafından
Aldığım çoğu şeyi guyemedi para senin bebek senin ayı geldikçe alırsın hiç kullanmamasindansa herşeyimi kullansın daha iyi olmaz mı
0 oy
tarafından
Canın nasıl istiyorsa öyle yaap :)
0 oy
tarafından

Kime ne ya bebeğin senin istediğini al bende olsam alirdim :)

0 oy
(25,224 puan) tarafından
Kime ne canım istediğini alırsın boşver ya
0 oy
(4,689 puan) tarafından

Içinden nasıl geliyorsa öyle yap. Seninkisi müsriflik değil, içinde kalmış. Sadece bir tavsiye, yenidoğan kıyafetlerini 1 yaş kıyafetlerine göre daha az al istersen çünkü çabuk büyüyorlar :) 

Gerçi ihtiyacı olanlara da vereceğim diye düşünmüşsün. Canın nasıl istiyorsa öyle yap :)
0 oy
(2,055 puan) tarafından
Neticesinde kendi  paranla alıyorsun  bence  çokta takma  bende  seviyorum durumum  olsa  çeşit alıp giyindirmek bende  isterim dediğin gibi ya ikinciye  sakla  kız  olursa  giyer  yoksa  dağıtırsn

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 761 göst.
16 Aralık 2020 Aile kategorisinde Nagiii (170 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 201 göst.
5 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 301 göst.
3 Eylül 2024 Aile kategorisinde Aysehfk (66 puan) tarafından soruldu

405,725 soru

12,158,289 cevap