0 oy
217 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,182 puan) tarafından
Kizlar 4 yaşında kızım var bir hafta kabizdi o zaman yapiordu smdi ağrıyor diye yaptiramiyorz denemedigimiz yöntem kalmadı en son doktora goturcm başka çözümü olan varmı inatlasior yapmıyor bagriyor ağlıyor 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Lavman ver cnm hemen yapıcak
(2,182 puan) tarafından
Bu aklıma gelmemişti canım teşekkür ederim
tarafından
Cnm bide gliserin fitil al tuvalet yapımı için birebir evde bulunsun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kayısı verdinmş kuzum , verdiysen doktora gidin geçmiş olsn çok
(2,182 puan) tarafından
Verdim kuzum hosafta verdim kendini sıkıyor yapmıyor agliyor
tarafından
Ucu tıkanmış yavrumun :(
(2,182 puan) tarafından
Kendini nssil hirpaliyor varya içim gidiyo
tarafından
Sen onu yarın doktora götür banada yaz kuzum merK ederm , rabbim şifa versin kuzum
(2,182 puan) tarafından
Amin canım teşekkür ederim yazarım
0 oy
tarafından
Valla sert olduğunu için ucu yapmak istemiyor biz bir iki yegende denedik oldu :) sabun biraz sür oraya yumusasin zaten yumuşayıncaya az cikcak yapcak sende yardım et elini tutarak baktın  yapamıyor en son çare lahma
(2,182 puan) tarafından
Yapmıyor sabun yağ krem banamisin demiyor agliyor teşekkür ederim canım
tarafından
O zaman çok vakit kaybetme götürdü rahatlasın cocuk
0 oy
(75 puan) tarafından
Sokol likid var şişede eczaneden al evnzde bulunsun ucuz bişi kaka yapmadıgı günler 1 yemek kaşığı ver zeytnyağı gbi bişi. Ben adına kaka yumuşatıcı ilaç koydum. Oğlum severek içiyor bu yüzden 
(2,182 puan) tarafından
Teşekkürler canım benim bunuda deniycm
0 oy
(120 puan) tarafından
Cnm yırtık olmus olabilir çocuk acıyacak dıe tutuyordur belki. Benim kızımda öyleydi neler neler denedim. O tutma huyunu biraktiramadim doktora götürdük 2-3 yırtık varmış krem ilaç verdi ama korkudan dolayı fayda etmedi tuttuğu için. Bence ihmal etmeyin doktora götürün daha başındadır belki düzelir ben bilemedim anlayincaya kadar yavrum çok çekti yaa. 6 yaşında çok şükür duzeldi ama hemoroite çevirdi en ufak kabızlıkta yine acır canı 
(2,182 puan) tarafından
Amu kıyamam ben kuzuya ya
0 oy
(2,199 puan) tarafından
Bal kabağı yedir sonrasında istemese de yapıcak 
(2,182 puan) tarafından
Teşekkürler canım benim
0 oy
(591 puan) tarafından
Canım benım kardeşimde oyleydı doktora goturunce demiş ki doktor sıcak suyu oturtun yapar demısler oyle yapmıs kardesım oyleyde yapmazsa en son çare lavman yaparsın 
(2,182 puan) tarafından
Bunuda deneyim canm teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Çatlak var büyük ihtimal ondan aciyo olabilir .acidigi içinde ttutuyo .doktora götürün bnce..bnm ooglanda var..ağlayarak yaptı bir kez sonrasında hep tuttu..lavman yapıyoruz yapmadiginda..uzun süre yapmazsa kanama oluyo..onuda çok kullanmak iyi değil .bnce kullanmadan doktora götür krem tedavisi başlatabilir. 
(2,182 puan) tarafından
Teşekkürler canım benim

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 145 göst.
17 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Halime tonka (160 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 277 göst.
16 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Fuatburcin (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 275 göst.
+1 oy
7 cevap 145 göst.
30 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde BESelif (44 puan) tarafından soruldu

413,637 soru

12,451,780 cevap

46,332 kullanıcı

Kategoriler

...