0 oy
364 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bazen tutamıyorum kendimi ya severken canını acıtıcam diye korkuyorum içim kaynıyor içime sokasım geliyor ısırasım geliyor yanaklarıda tombik tombik nazarımız değicek diye korkuyoruz babasıyla dişlerimi sıkıyorum sizde öyle mi sakin narin mi seversiniz bebişlerinizi yoksa hunharca kendinizden mi geçiyosunuz benim gibi sjsjsjjsjsj :D

22 Cevaplar

0 oy
tarafından
Tabiki kaynamaz mi ısırmak geliyor içimden ❤️
tarafından
Dimi ya tombik baldırından kıtlayasım geliyor :D
tarafından
Rabbimin en güzel hediyeleri
-Reklam-
0 oy
tarafından

Bende koklama hastaligi var öperken bazen dozunu kaçırıyorum içime sokasim geliyor canim:D

tarafından
Ah o ensedeki koku anlatılmaz yaşanır hatta itiraf ediyim sırf o koku gitmesin diye yıkayasım gelmiyor pek kirlendikçe daha güzel kokuyor :D
tarafından
Ben de bende ve terli şeylerini içime çeke çeke kokluyorum ahaha
0 oy
tarafından
Hunharca sevenlerdenim bacım şimdi bile ısırıyorum vallahi onun da hoşuna gidiyor kahkaha atıyor kurban olduğum 
tarafından
Benimki sıkılıyor ya :D
tarafından
Hulya kızın oğlumla aynı ay olarak ben 8 gibi uyutuyorum seninki hala uyanık mi yanlış anlama sabah kaç gibi kalkıyor benim ki 6 da ayakta anamı aglatiyor geç yatirinca geç kalkiyorsa saatini değiştircem ya
tarafından
Incimercan kuzum bugün halası aradı diye görüntülü görmek istedi bende açtım uyuyordu konuşurken sesimize uyandı ve dahada uyumadi normalde 9 bucuk 10 gibi uyuyor sabah yine 6 da ayakta kuzum :-))) yani değişen bir şey olmuyor
tarafından
Ahh ya bu minikler bizi epey uykusuz bırakacak herhalde
tarafından
Vallahi oyle kuzum seninki nisan kac balim
0 oy
(4,689 puan) tarafından
Onu çooook seviyorum çooook
tarafından
Rabbim esirgesin inşallah canım kötülüklerden
(4,689 puan) tarafından
Amiiin cümlemizin evladını
0 oy
tarafından
Dudaklarıım yara oluyo hırsımdan dudagımı ısırıyorum :)) hiç bşze göre değil narin narin sevmek 
tarafından
Of benimkininde yanakları sivilcelenmiş minik minik isilik gibi öpmekten galiba
0 oy
tarafından

Anaaammm yavrummmm ne davşansin, ne minnaksin, ne şirinsin anan seni yesin bitirsin gucccuuuukkkkkkkuummmm gubaney gubaney diye seviyorum :D

tarafından
He ya deli gibi seviyoruz bazen çığlık atıyorum çocuk korkup ağlıyor hahaha
(337 puan) tarafından
Aynen çok güldüm bu yoruma canım hakkını helal et:))))
tarafından
Hhaahahah valla az önce yine oynadım çocuk gözü portledi korkudan
tarafından
Ahahaha kız yazık ya :D
tarafından
Valla ne yapayım dayanamıyorum g.otune vuruyorum seviyorum yoksa işkence mi yapıyorum bende anlamadim
0 oy
(122,942 puan) tarafından

daha az once ayak parmak aralarini öptum icim gidiyo yaaa :P

tarafından
En sevdiğim benimde o bezelyeler var ya
0 oy
tarafından
Oooo bnde aynı aşkım o benm aşkımmm ❤️❤️
tarafından
Rabbim korusun hepimizinkini kuzum
0 oy
tarafından
Ben dayanamıyorum elimi ısırıyorum:)) ona kıyamıyorum:))
tarafından
Ben bazen ısırıyom bacaklarını ama ağlıyor içim kaynıyor napim:)))
0 oy
tarafından

Narın sevmek mı bizde o yok :D

Içime içime sokasım geliyor annem diye sarılıyorum kocaman alıyorum göğsüme :angel:<3

tarafından
Bende bende rabbim acılarını göstermesin
0 oy
(1,517 puan) tarafından
Vala öyle bal Evlat ki anlatamam yaşanması lazım:-)deprem geçirmiş gibi severim yeri gelir isiriirm hiç ağlamaz dahada hoşuna gider çocuk alışmış ah hele boğaz altı kokusu oyss kaynadı sütüm :-):-)ay birde gelip anne noldu demesi bitiyroum 
tarafından
Melek onlar ya evlat kokusu cennet kokusu derler ya hakikaten öyle o koku anlatılamaz kirlendikçe daha güzel kokuyor ensesi saçlarının içi mis mis :)))
(1,517 puan) tarafından
Ay öyle vala rabbim.hepsini kötü insanlardan korusun inşallah
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Kendimden geçiyorum bazen öyle böyle değil yani ☺️☺️☺️ben sıktırıp ısıran cins yoksa dediğimi anlamıyorum ☺️
tarafından
Yanlız değilmişim kız :))
(4,060 puan) tarafından
Benzinden ısırıyorum canı yanmasın bende hıncımı alıyım diye ☺️☺️ ama napim öyle tatlı şeyler yapıyor bide boncuk gelde ısırma
0 oy
(4,098 puan) tarafından
Bazn hafiften ısırdığım doğrudur :) 
tarafından
Olsun o kadarda artık :))
0 oy
(1,009 puan) tarafından
Aynı ben valla yiyecem diye korkuyorum rabbim nazarlardan korusun yavrularımızı amin 
tarafından
Aminnn inşallah canım
0 oy
(337 puan) tarafından
Bende kucama alıp hoplata hoplata poposuna vura bura öpe öpe seviyorum hoşuna gidiyor gülüyor 5 aylık içim gidiyor bazen dişlerimi sıkıyorum canım 
tarafından
Rabbim acılarını göstermesin bize bağışlasın evlat bambaşka
(337 puan) tarafından
Amin canım amin aynen ya evlat kokusu cennet kokusu
0 oy
(43 puan) tarafından
Dislerimi sıkıyorum yememek için
tarafından
En çok tombik baldırlardan kıtlayası geliyor insanın rabbim en güzel nimetleri
(43 puan) tarafından
Aynen canım rabbim hayırlı ömürler versin
0 oy
tarafından
Hunharca sevmek yoksa bile isteği tüm annelerin mayasında vardır diye düşünüyorum:) Ben çocuğu seviyem diye kendimden geçiyorum canini acıtmadan deliler gibi seviyorum valla ben doğurdum neden sevmeyeyim shshsbdb
tarafından
Deli gibi sevmek ruhumuzda var sjsjsj :D
0 oy
(5,132 puan) tarafından
Bir gün diş kalmayacak bende, dişlerimi çok sıkıyorum severken ısırmak istiyorummmm 
tarafından
Öyle valla ya rabbimin en güzel emanetleri ❤️
0 oy
tarafından
Hemdeeeee nasıl kaynıyor 36 haftalık hamileyimmm ultrasonda gülerken bı poz verdi yanaklar poff pofff karnımdan.cikarip öpüp ısırıp geri sokasim geliyor eşim geliyor şap şupp göbeğimden öpüyor sürekli :) harika bir duyguymus anne olmakkk
tarafından
Sen bide doğunca gör sağlıkla kucağına al inşallah kuzum :))
0 oy
(3,146 puan) tarafından
Olmaz olur mu parçalayacağım bir gün severken ya ölüyorum resmen bu kıza ❤️❤️❤️❤️
tarafından
Aynı duyguları paylaşıyoruz canım ne güzel rabbim acılarını göstermesin, ❤️

İlgili sorular

0 oy
43 cevap 856 göst.
0 oy
8 cevap 127 göst.
0 oy
3 cevap 231 göst.
29 Ağustos 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Alyakus (2,513 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 285 göst.
12 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

405,838 soru

12,162,788 cevap

36,609 kullanıcı

...