0 oy
800 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (423 puan) tarafından

Yakın zamanda doğum yaptım. Önümüzdeki günlerde illaki bebek görmeye gelenler olacak. Aile dostu falan. Ama benim bebekten hiç vaktim olmuyor. İkramlık yapamam gibime geliyor. Kek çırparım da, daha detaylı bir şeyler yapamam. Sizce gelenlere ayıp olur mu? İllaki çeşit ikramlık mı sunmak lazım ?

Ya da bildiğiniz çok pratik bir tarif var mı ? 

44 Cevaplar

0 oy
(5,297 puan) tarafından

Valla benim vaktim olmuyor temizlim bebek gelenlere esime tatli aldırmıyorum birde kurupasta tamam:angel:

-Reklam-
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Bir kac kere yapayım dedim bebekle çok zor oldu eşim tatlı tuzlu hazır alıyor onları ikram ediyorum 
0 oy
(10,641 puan) tarafından
Canım Bana geldiler sadece kek ve çay vermiştim daha lohusaydım. sonradan gelenlere yaptım iki üç çeşit ama ilk gelenlere hiç yapamadım. Bebekten vakit olmuyor ki. Buzluğa da koymamıştım ben çunku hamileyken bel kalça ağr⁸sından bişey yapamıyordum

Ben şu kafadayım kimse kusura bakmasın yemek için geliyorlar sa hiç gelmesinler lohusa insanı çok düşünüyorlarsa yaparlar bir tepsi börek kek getirirler
0 oy
(5,939 puan) tarafından
Hazır  birseyler aldır canin  tatlı bisküvi gibi  hiç bir şey yapmazsan ayıp olur 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 240 göst.
29 Kasım 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde glsm.c (97 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 622 göst.
23 Aralık 2019 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 150 göst.
27 Mayıs 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Gamzeakarsu (1,049 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 477 göst.

413,578 soru

12,450,315 cevap

46,289 kullanıcı

Kategoriler

...